fe31h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας... Ψάχνοντας στο internet διαφορα πετυχα και αυτο το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=FKQIz2yQNv4... Γινεται να πραγματοποιηθουν ολα αυτα?? Αν ναι πως??
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 πρώτα απο όλα...ποιος σου είπε οτι τα σβίστα είναι καλύτερα απο τα xp??? τώρα για το design τους...αν θες τ'ετοιο design πήγαινε σε λίνουξ...μπορείς να το κάνεις και ακόμα καλύτερο σε λίνουξ! και δεύτερον σε εκείνο το βίντεο...δε το είδα όλο...αυτός εκεί απλα έχει αλλαξει το theme και έχει βάλει και διάφορα άλλα προγραμματάκια για να έχει όπως τα σβίστα,τα widgets...απο ότι κατάλαβα...αυτά
fe31h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 μαλιστα... εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερα τα σβιστα.... και αν το εννοησα κατα λαθος... μ@λ@#@@$ ειναι!! οσο για τα λινουξ δεν μου φορτωνει το γραφικο περιβαλλον για να τα βαλω... αλλιως...! παντως ωραιο αποτελεσμα ειναι... τα λινουξ εχουν ποιο πολλα τετοια??? γουσταρω οποτε ειναι απλο να το κανει καποιος, σωστα?
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 μια φορά δοκίμασα στα xp να βάλω widgets και μετά δεν άνοιγε το pc και...φορμάτ και απο τότε δεν έχω ξανα βάλει
fe31h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 α καταλαβα δηλαδη.... οποτε αστο καλυτερα! μην εχω αλλα...
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 υπάρχουν πολλά προγράμματα για να βάλεις widgets,να αλλάξεις θέμα κ.λπ. αλλά σε πολλά sites έχουν αναφέρει προβλήματα και πως μετά απο κανα δυο βδομάδες κάποιοι έκαναν φορμάτ επειδή το pc σέρνονταν ....
fe31h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 μαλιστα... οποτε ακυρο απο τωρα!! (ολιγον off topic) Ποια εκδοση λινουξ ειναι η καλυτερη ε αυτα???
Tzimmys Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καταρχήν να διορθώσουμε το "καλύτερα" σε "πιο ωραία". Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μετά, δε ξέρω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ο τύπος, αλλά είναι πολύ-πολύ πιθανό να είναι της stardock. Έχει πολλά και ωραία πράγματα. Και κάτι τελευταίο. Αν δεν έχεις πραγματικά δυνατό μηχάνημα μη τα βάζεις καθόλου. Το pc του τύπου που δείχνεις, σέρνεται!!!!
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 δεν έχω δοκιμάσει πολλές εκδόσεις linux...μόνο mandriva,opensuse και ubuntu και στη μόνη έκδοση που δοκίμασα widgets είναι στην mandriva...
fe31h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 και εισαι μια χαρα να φανταστω???!?!? δηλαδη το pc της υπογραφης δεν θα σηκωσει τα win με τετοια κολπακια... σωστα??? η mandriva ειναι ευκολη στην χρηση απο εναν αρχαριο???? ΥΣ σωστα φιλε μου, "ποιο ωραια" ειναι το σωστο...
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 δηλαδη το pc της υπογραφης δεν θα σηκωσει τα win με τετοια κολπακια... σωστα??? δε το έπιασα αυτό...αλλά τέσπα και ναι...η mandriva είναι πολύ εύκολη στη χρήση!αρκεί στην αρχή να έχεις κάποιον "δίπλα" σου που να σκαμπάζει απο την έκδοση mandriva να και το site...εδώ
fe31h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 εννοω οτι ο υπολογιστης που εχω δεν ειναι και κανενας με τετρπυρινο και τετοια οποτε κατεπεκτασην δεν θα τα παει και πολυ καλα με τα win και τα κολπα αυτα... τωρα οσο για τα λινουξ, δλδ αν δεν εχεις??? τον π#@#@!λο???
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κοίτα,ούτε εγώ εχω κανα pc που πετάει αλλά 3 widgets τα σηκώνει....απλά αν είναι παλιός ο δικός σου μη βάλεις compiz fusion και γενικά διάφορα εφέ...
fe31h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 εμα αυτα με ενδιαφερουν εμενα... τα διαφορα εφε ο υπολογιστης της υπογραφης ειναι, ε δεν ειναι και τοσο παλιος.... (λεμε τωρα :P:P:P:Plol)
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κοίτα...θα βάλεις-θα δεις-θα βαρεθείς... και εγώ που είχα βάλει εφέ...στην αρχή εντυπωσιάστικα και μετά απο κανά δυο μέρες...βαρέθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.