Προς το περιεχόμενο

Γινονται τα win xp καλυτερα απο τα vista????

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρώτα απο όλα...ποιος σου είπε οτι τα σβίστα είναι καλύτερα απο τα xp???:lol:

τώρα για το design τους...αν θες τ'ετοιο design πήγαινε σε λίνουξ...μπορείς να το κάνεις και ακόμα καλύτερο σε λίνουξ!

και δεύτερον σε εκείνο το βίντεο...δε το είδα όλο...αυτός εκεί απλα έχει αλλαξει το theme και έχει βάλει και διάφορα άλλα προγραμματάκια για να έχει όπως τα σβίστα,τα widgets...απο ότι κατάλαβα...αυτά :-)

Δημοσ.

μαλιστα...

εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι καλυτερα τα σβιστα.... και αν το εννοησα κατα λαθος... μ@λ@#@@$ ειναι!!

οσο για τα λινουξ δεν μου φορτωνει το γραφικο περιβαλλον για να τα βαλω... αλλιως...!

παντως ωραιο αποτελεσμα ειναι...

τα λινουξ εχουν ποιο πολλα τετοια??? γουσταρω:P

οποτε ειναι απλο να το κανει καποιος, σωστα?

Δημοσ.

υπάρχουν πολλά προγράμματα για να βάλεις widgets,να αλλάξεις θέμα κ.λπ.

αλλά σε πολλά sites έχουν αναφέρει προβλήματα και πως μετά απο κανα δυο βδομάδες κάποιοι έκαναν φορμάτ επειδή το pc σέρνονταν :rolleyes:....

Δημοσ.

Καταρχήν να διορθώσουμε το "καλύτερα" σε "πιο ωραία". Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μετά, δε ξέρω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ο τύπος, αλλά είναι πολύ-πολύ πιθανό να είναι της stardock. Έχει πολλά και ωραία πράγματα.

Και κάτι τελευταίο. Αν δεν έχεις πραγματικά δυνατό μηχάνημα μη τα βάζεις καθόλου. Το pc του τύπου που δείχνεις, σέρνεται!!!!

Δημοσ.

και εισαι μια χαρα να φανταστω???!?!?

δηλαδη το pc της υπογραφης δεν θα σηκωσει τα win με τετοια κολπακια... σωστα???

η mandriva ειναι ευκολη στην χρηση απο εναν αρχαριο????

ΥΣ σωστα φιλε μου, "ποιο ωραια" ειναι το σωστο...

Δημοσ.

δηλαδη το pc της υπογραφης δεν θα σηκωσει τα win με τετοια κολπακια... σωστα???

δε το έπιασα αυτό...αλλά τέσπα :-)

και ναι...η mandriva είναι πολύ εύκολη στη χρήση!αρκεί στην αρχή να έχεις κάποιον "δίπλα" σου που να σκαμπάζει απο την έκδοση mandriva

να και το site...εδώ

Δημοσ.

εννοω οτι ο υπολογιστης που εχω δεν ειναι και κανενας με τετρπυρινο και τετοια οποτε κατεπεκτασην δεν θα τα παει και πολυ καλα με τα win και τα κολπα αυτα...

τωρα οσο για τα λινουξ, δλδ αν δεν εχεις??? τον π#@#@!λο???

Δημοσ.

κοίτα,ούτε εγώ εχω κανα pc που πετάει αλλά 3 widgets τα σηκώνει....απλά αν είναι παλιός ο δικός σου μη βάλεις compiz fusion και γενικά διάφορα εφέ...

Δημοσ.

εμα αυτα με ενδιαφερουν εμενα... τα διαφορα εφε :P

ο υπολογιστης της υπογραφης ειναι, ε δεν ειναι και τοσο παλιος.... (λεμε τωρα :P:P:P:P:Plol)

Δημοσ.

κοίτα...θα βάλεις-θα δεις-θα βαρεθείς...

και εγώ που είχα βάλει εφέ...στην αρχή εντυπωσιάστικα και μετά απο κανά δυο μέρες...βαρέθηκα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...