sthem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα. Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το site σας! Είμαι νέος σε αυτό και ενδεχομένως το post αυτό να έπρεπε να το βάλω σε άλλο thread (συγχωρέστε με αν έχω κάνει λάθος...). Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Έχω κατεβάσει κάποιες ταινίες σε μορφή .avi και σε 2 από αυτές, ενω η εικόνα και ο ήχος είναι σε καλή ποιότητα, αυτά τα 2 δεν "συμβαδίζουν"/συμπίπτουν, δηλαδή δεν παίζουν ταυτόχρονα. Η εικόνα έπεται του ήχου, ή το αντίστροφο (ο ήχος προηγείται από την εικόνα). Ειδικά σε μία ταινία, η εικόνα έπεται του ήχου κατά 1 ολόκληρο λεπτό!!!! Σας έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο;; Ξέρετε αν είναι πρόβλημα sofware, harware, ή του .avi αρχείου;;; Το pc μου πάντως είναι καινούργιο και αρκετά ισχυρό και σε μνήμη (2 ΜΒ) και σε κάρτα γραφικών (9800 GT). Κάθε πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Σωτήρης
KnightRider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 To avi είναι το πρόβλημα. Έχεις μήπως κάνει convert ή απλως το κατέβασες και έγινε αυτό ? Νομίζω πως είσαι offtopic αλλά μπορεί να γίνει μεταφορά στο Divx και DVD authoring.
sthem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 όχι, δεν έχω κάνει convert. Και τα δύο τα παίζω όπως τα κατέβασα... Σχετικά με το off topic, πρέπει να κάνω κάτι εγώ ή ο admin;; Ευχαριστώ και πάλι!
parsifal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μετακινήθηκε στην ορθή ενότητα του φόρουμ.
KnightRider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Για το πρόβλημα ή δοκιμασε να κατεβάσεις άλλη ταινία και αν όλα είναι το ίδιο και έχουν πρόβλημα ο parsifal θα σε βοηθήσει. Και για τo topic αυτά τα κάνουν οι moderators και ο admin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.