paranoid_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 θα ηθελα αν ξερει κανεις να προτείνει ταινιες τυπου του School of Rock. αλλα και αλλεσ που αναφερονται σε διαφορα συγκροτηματα οχι ομωσ τισ συναυλίες τουσ. οποιοσ ξερει κατι παρομοιο ασ ποσταρει την ταινια εδω... ολες ευπροσδεκτεσ εκτοσ απο τα School of Rock και Tenacious D(που τα εχω δει οχι τιποτε αλλο..)
AoD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 rock star με jennifer aniston almost famous με kate hudson
darklordvader77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Πολυ καλή ταινία επίσης το "Guitar Crossroads" Ενα παιδι (αυτος απ το καράτε κιντ) θελει να γινει ο καλυτερος κιθαριστας του κοσμου! Γι αυτο, πουλαει τη ψυχη του στο διαβολο.. επισης ψαξε στο youtube τη πολυ γνωστη σκηνη οπου ανταγωνιζεται τον Steve Vai!
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Rock School. Συγκλονιστικό. Τhe Wall, επίσης.
livewire Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ωχ αδερφέ, που είσαι! La bamba. Sweet and Lowdown. The last Waltz. Festival Express. Και αυτό με τον Γιοακίν Φοίνιξ.
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 dewie cox :lol::lol::lol:guilty as chargeeeedddd.!!!!!!...................απιστευτη ταινια...
The_Judas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Το almost famous είναι ίσως το μόνο που αξίζει. Το rock star και το spinal tap αναλώνονται κυρίως σε κλισέ και γελοιότητες.
paranoid_gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Πω πω παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον. απο τις περισσοτερες ταινίες ομωσ δεν βρηκα υποτιτλους. μηπως εχει κανενας υποτιτλουσ απο αυτές τις ταινίες να μου τισ στειλει?
kthanos.gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 :lol::lol::lol:guilty as chargeeeedddd.!!!!!!...................απιστευτη ταινια... walk hard αλλα η punk version...:-D:-D:-D:-D τα σπαει... 5 φορες σε 2 μερες την ειδα αυτη την ταινια... απιστευτη ειναι...
paranoid_gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ποια ειναι η punk version??εγω βρηκα μια που λεει Walk Hard The Dewey Cox Story αυτη ειναι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.