Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια ποια 24άρα επιτέλους.

SwAToNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσχρηστα κουμπιά έχει. Όχι πως τα πολυ χρησιμοποιείς. Λέμε τώρα.

Το μόνο κακό είναι αυτό. Δηλαδή τρίχες, λες και καθε μέρα ασχολούμαι με τις ρυθμίσεις της

Δημοσ.

Εγώ πάντως λίγο που "έπαιξα" μαζί της σε ένα demo που είδα στο πλαίσιο, δεν αντιλήφθηκα κάτι που να με ενοχλεί.

Δημοσ.

Αν θες κάθε μέρα να την κλείνεις και να την ανοίγει με σβηστά φώτα θα αντιληφθείς ότι το power της οθόνης δε βολεύει. Θες αρκετό φως πάνω στο monitor για να το ρυθμίσεις (δεις τα κουμπιά) άσε που δεν ανταποκρίνονται κιόλας άμεσα. Είναι αφής αλλά όχι κ τρελής ποιότητας. Για να τι ρυθμίσω έκανα αρκετά λάθη γιατί κατά λάθος πατάς λίγο πιο δίπλα και γίνεται χαμός (ή είμαι κουλός :D). Αν σου αρέσει το design τότε όρμα. Τα 10.000:1 πραγματικά δε πρόκειται να τα χρησιμοποιήσεις. Πάρα είναι φωτεινά και κουράζει.

Δημοσ.

Προσωπικά, τις πρώτες μέρες που την πήρα μου έσπασαν τα νέυρα τα κουμπιά... Με το περάς του χρόνου όμως, τα συνηθίζεις, τουλάχιστον εγώ τώρα, ξέρω που είναι το καθένα...Πέρα από αυτό συμφωνώ και εγώ, η οθόνη τα σπάει:-D.

Δημοσ.

Η διαφορά απο την T240

2493

400ms φωτεινότητα

10.000:1 Δυναμική Αντίθεση

100W Power Consumption

T240

300ms φωτεινότητα

20.000:1 Δυναμική Αντίθεση

55W Power Consumption

+30 ευρώ

HDMI νομίζω απο 1 έχουν και οι δύο.

Η δυναμική αντίθεση πάνω απο 5000 είναι άχρηστη θεωρώ (πολύ φώς ρε παιδάκι μου). Πραγματική σε όλες είναι 1000

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε 1000 είναι :o

αυτή είναι θεωρητική, στην πραγματικότητα είναι πιο κάτω :P

πάντως το Xbitlabs λέει τα καλύτερα για την Τ240(ως TN Panel ofc)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...