SwAToNeR Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Εδώ και μια βδομάδα σκέφτομαι για 24άρα οθόνη να κάνει παρέα στο 19" LG 1982 μου Τα έχω διαβάσει όλα τα post αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει και δε με έχει βοηθήσει και πολύ, αντιθέτως κοιτάω παλιότερα μονιτορ και μεγαλώνω την γκάμα τον επιλογών μου και σιγά σιγά και το budget. Την δευτέρα θα πάω να δώ και απο κοντά κιόλλας αλλά θέλω και τις γνώμες σας. Διαθέτω το πολύ 400 ευρώ και αν μείνουν με λίγα παραπάνω σκέφτομαι να πάρω και κάρτα γραφικών τέλη του μήνα όταν βγούν οι 4830 γιατί για 4850 δεν τα δίνω. Για πάνω απο 400 ευρώ καλύτερα συμφέρει 26άρα έτσι και αλλιώς Το monitor κυρίως θα δουλεύει για ιντερνετ, ταινίες, web design, office, και κανα game, (όπως assasins creed, mass effect) Dell S2409W από 305 ? Dell E248WFP από 312 ? SM-245B+ 315 ? SM-2493HM 380 ? SM-T240 400 ? (φοβάμαι οτι η υψηλή αντίθεση θα με ενοχλεί στα games) LG W2452T-PF Ξέρω ότι όλα είναι TN panel αλλά για τα λεφτά που έχω και σε 22 να πέσω πάλι TN θα πάρω άρα no point. Επίσης προτειμώ plaisio ή dell για λόγους εγγύησης. Κοιτάω πολύ το SM 2493 γιατί έχει HDMI και ίσως συνδέσω και καμια συσκευή έξτρα. xbox360 ή PS3
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θα έπαιρνα μια από τις dell, την 248.
sthem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα. το ίδιο θέμα απασχόλησε κι εμένα πριν από πολύ λίγο καιρό... Δεν σου κρύβω ότι μέχρι να αποφασίσω, είχα μπει σε δεκάδες sites ελληνικά και ξένα και είχα διαβάσει ό,τι review υπήρχε... Αυτό που τελικά συνειδητοποίησα, ήταν ότι κάθε ένας πρότεινε... την δική του οθόνη....!!!!! (πολύ λογικό) Η ουσία είναι ότι τελικά πρέπει να ακολουθείς το ένστικτό σου, χωρίς βέβαια να παραβλέπεις κάποια βασικά και χτυπητά χαρακτηρστικά. Για παράδειγμα το high definition είναι κατά την γνώμη μου μια πολύ σημαντική παράμετρος επιλογής (ίσως πιο σημαντική από το μέγεθος...). Μια άλλη παράμετρος είναι η ύπαρξη ενσωματωμένων ηχείων (όχι και τόσο σημαντική), το design, οι έξοδοι κλπ. Τελικά εγώ κατέληξα στην Samsung 2493 (true HD, 1080 p) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι βέβαια σίγουρος, ότι οτιδήποτε και να αγόραζα, θα ήταν για μένα προσωπικά "μέρα-νύχτα" σε σχέση με την 17'αρα του laptop με το οποίο δούλευα μέχρι πρότινος. Εν κατακλείδι..., διάλεξε όποια σου εξασφαλίζει τις minimum προδιαγραφές που έχεις θέσει εσύ, όποια σου κάνει κλικ, ότι μάρκα και αν είναι. Ποτέ δεν θα μετανοιώσεις για την επιλογή σου, αρκεί επαναλαμβάνω να εξασφαλίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις σου. Ελπίζω να σε βοήθησα (τουλάχιατον ψυχολογικά...) Καλό βράδυ
gdp77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Για παράδειγμα το high definition είναι κατά την γνώμη μου μια πολύ σημαντική παράμετρος επιλογής (ίσως πιο σημαντική από το μέγεθος...). Μα εφόσον μιλάμε για 24άρες (native 1920x1200), όλες true HD είναι.
koumos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εγω απεκτησα πριν μερικες μερουλες την Τ240 και μπορω να πω οτι εχω μεινει εκπληκτος....Ειχα συνηθισει σε μια LG 19" αλλα η διαφορα ειναι τεραστια με τη Samsung..Και στα παιχνιδια ειναι comple και εμενα προσωπικα δε με ενοχλει η μεγαλη αντιθεση...ισα ισα..Την προτεινω ανεπιφυλακτα, πολυ καλη επιλογη.
Evan_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά προσέχτε... η δυναμική αντίθεση δεν είναι η πραγματική αντίθεση. Στη δυναμική αντίθεση αλλάζει η ένταση του φωτισμού του πάνελ ανάλογα με την εικόνα που δείχνει εκείνη τη στιγμή. Συνήθως απενεργοποιείται αυτό το χαρακτηριστικό (ευτυχώς) μιας και είναι πολύ ενοχλητικό για χρήση του PC. Άντε ίσως να είναι επιθυμητό σε ταινίες από μερικούς αλλά και πάλι εγώ το έχω off. Εγώ θα έλεγα την δυναμική αντίθεση να μην την λαμβάνετε καν υπ' όψιν, σα να μην την ακούσατε καθόλου, θεωρώ οτι είναι καθαρά marketing.
gdp77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγώ αποφάσισα για την Samsung 2493HM και περιμένω να υπάρξει διαθεσιμότητα, γιατί προς το παρόν είναι εξαντλημένη ΠΑΝΤΟΥ. Με έχει ξετρελάνει το design της και είναι κομπλέ ως προς τα χαρακτηριστικά (ρύθμιση καθ' υψος, pivot, HDMI κτλ).
N.I.C Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 +1 για την Samsung 2493HM, την οποία και έχω εδώ και μερικές εβδομάδες, και είμαι υπερευχαριστημένος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μετά από σχεδόν 2 μήνες πιστεύω ότι θα έχει αγοράσει οθόνη
N.I.C Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μετά από σχεδόν 2 μήνες πιστεύω ότι θα έχει αγοράσει οθόνη :lol: όντως δεν πρόσεξα ημερομηνία... απλά είδα το θέμα στα Νέα μηνύματα και απάντησα... Τέσπα έδωσα προβάδισμα στην 2493ΗΜ απότι φαίνεται
SwAToNeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Την 2493 πήρα τελικά. Ήταν η μόνη ετοιμοπαράδοτη στο Πλαίσιο. Την Τ240 ήθελα αλλά έπρεπε να την παραγγείλω. Το μόνο κακό που έχει είναι τα κουμπιά του menu της (ηλιθιότητες δηλαδή) κατά τα άλλα είναι φοβερή.
gdp77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Τα κουμπιά είναι αφής... Τα κουμπιά σε χαλάνε ή θεωρείς το μενού δύσχρηστο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.