Προς το περιεχόμενο

Cosmos-s - Ερώτηση για ψήκτρα

Symbad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο κουτί και ως γνωστόν υπάρχει πρόβλημα με την τοποθέτηση ψήκτρας λόγω του πλαϊνού ανεμιστήρα. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν αξίζει να τον ξηλώσω για να τοποθετήσω μια καλή ψήκτρα στον q9450.

Αν ναι πια εκ των δύο Xigmatek HDT-RS1283 Red Scorp Xigmatek Cpu Cooler HDT-S1284 - Achilles ή κάποια άλλη προτείνετε; Αν όχι προτείνετέ μου μια που να χωράει με τον ανεμιστήρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Το έχω και εγώ το S με την 1283 δυστυχώς ακουμπούσε στον ανεμιστήρα και χρειάστηκε να τον κόψω λίγο.

1000857jz3.th.jpgthpix.gif

Δημοσ.

Αν και λίγο αργά... ότι πάρεις έως 14μιση πόντους ύψος. Αλλιώς πρέπει να βγάλεις τον ανεμιστήρα τον μεγάλο και δεν αξίζει πίστεψε με.

Δημοσ.
Αν και λίγο αργά... ότι πάρεις έως 14μιση πόντους ύψος. Αλλιώς πρέπει να βγάλεις τον ανεμιστήρα τον μεγάλο και δεν αξίζει πίστεψε με.

Σίγουρα δεν αξίζει να ξηλώσω τον πλαϊνό; Από αυτά που έχω διαβάσει και εδώ και αλλού το airflow δεν είναι και το καλύτερο στο συγκεκριμένο κουτί, και με ενδιαφέρει να ανεβάσω λίγο ακόμα τον Q9450 (αυτή τη στιγμή τον έχω στα 3 με μαμά ψύξη και θέλω να τον πάω στα 3,5 ίσως και παραπάνω αν μπορέσω), οπότε θέλω μια καλή ψήκτρα. Έλεγα λοιπόν αν δεν επηρεάζονται σημαντικά οι εσωτερικές θερμοκρασίες του κουτιού και των υπόλοιπον parts να τον ξαποστείλω. Ακούω λοιπόν και άλλες προτάσεις. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...