panoramix222000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Hello again, θέλω να κάνω εγκατάσταση το Deluge στο Synaptic Package Manager δεν υπάρχει και το αρχείο που κατέβασα είναι της μορφής deluge-torrent_1.0.0-1_i386.lenny.deb, εκτός και αν έχετε να μου προτείνετε αλλό BitTorrent που να είναι σαν το uTorrent!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Το .deb είναι αρχείο που εκτελείται αυτόματα με διπλό κλικ (όπως το .exe στα windows). Οπότε η εγκατάστασή σου θα γίνει αυτόματα. Εγώ όμως δεν σου συστήνω το Deluge! Είναι προβληματικό. Αντ' αυτού, θα σου προτείνω το KTorrent (που είναι όμοιο με το μTorrent) ή το Transmission που είναι πολύ καλό επίσης. Αν σ' ενδιαφέρει, υπάρχει και ένας πολύ καλός console client, το rTorrent, που χρησιμοποιώ κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Αφού το KTorrent είναι για KDE και εγώ gnome! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empement Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπάρχει πρόβλημα στο να χρησιμοποιείς "KDE" εφαρμογές στο GNOME και το αντίστροφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Στο στις οδηγίες για το install του ktorrent: >cmake -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=`kde4-config --prefix`.. Εγώ εκεί τι θα γράψω? Αντί του kde4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ο ktorrent και ο deluge δεν υπάρχουν στην διανομή σου κανονικά; τι σόι διανομή είναι αυτή; άνοιξε το pm και ψάξε να τις βρεις, αποκλείεται να μην υπάρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Είχες δίκαιο SnapShot, το είχε στο Package Manager!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μην κανεις το λαθος και εγκαταστησεις το .deb που κατεβασες!!! Ειναι για debian lenny και οχι για γενικα .deb-based διανομες. Επισης, το deluge υπαρχει κανονικα στο universe repo του ubuntu σου με την ονομασια deluge-torrent. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.