Providential Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα!Έχω τον εξής εξωτερικό σκληρό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738'>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738 Και χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο για τα torrent. Μου δείχνει στο everest θερμοκρασίες 58- 60. Υποθέτω ότι δεν είναι φυσιολογικό!ξέρεις κανείς τίποτα! Αν πάθει τίποτα το e-shop πως κινείται σε προβλήματα. Γράφει ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση. -----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 07 : 08 : 41----- Καλησπέρα!Έχω τον εξής εξωτερικό σκληρό : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301738 Και χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο για τα torrent. Μου δείχνει στο everest θερμοκρασίες 58- 60. Υποθέτω ότι δεν είναι φυσιολογικό!ξέρεις κανείς τίποτα! Αν πάθει τίποτα το e-shop πως κινείται σε προβλήματα. Γράφει ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση. Κανεις καποια ιδέα;
slaughter Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Yeap !!!! έχω τον ίδιο δίσκο (σε 320) κ μου ανεβάζει κ εμάνε θερμοκρασίες. Είναι η Θήκη του που τον περιορίζει κ δεν αερίζεται καλά. Εγώ πλέων προσπαθώ να μην τον πολιχρησιμοποιώ. Ψάξε λίγο στο forum κ θα βρείς πολλά threads με παρόμοια προβλήματα.
Providential Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Yeap !!!! έχω τον ίδιο δίσκο (σε 320) κ μου ανεβάζει κ εμάνε θερμοκρασίες. Είναι η Θήκη του που τον περιορίζει κ δεν αερίζεται καλά. Εγώ πλέων προσπαθώ να μην τον πολιχρησιμοποιώ. Ψάξε λίγο στο forum κ θα βρείς πολλά threads με παρόμοια προβλήματα. δεν μπορει να γινει τιποτα δηλαδή;Ειναι κρίμα 95ε τον εχω πάρει.από τις εγγυήσεις από e-shop έχεις ακούσει τίποτα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Οντως φταιει η θηκη! Η συγκεκριμενη προσφερει κακιστη συμπεριφορα θερμοκρασιων... Εφοσον παιζει ειναι οκ, αλλα καλο θα ηταν να μην υπερεβαινε τους 50 βαθμους η θερμοκρασια...
Providential Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Θα εχει προβλημα αν τον χρησιμοποιώ στους 60 βαθμούς; από e-shop κανείς εμπερία για πρόβλημα;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ενδεχεται να μειωθει η διαρκεια ζωης του, αλλα οχι κατι συγκεκριμενο. Εγω δουλευα δισκους στους 64-65 βαθμους για μηνες χωρις προβλημα.
Providential Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ενδεχεται να μειωθει η διαρκεια ζωης του, αλλα οχι κατι συγκεκριμενο.Εγω δουλευα δισκους στους 64-65 βαθμους για μηνες χωρις προβλημα. δεν τον δουλευεις πια; για το e-shop;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δε μιλαω οτι δουλευα τον συγκεκριμενο εξωτερικο, αλλα εσωτερικους σε πολυ στριμωγμενα μερη και ειχα τετοιες θερμοκρασιες. Τωρα απλα φροντισα τη ψυξη τους για να συνεχισουν να δουλευουν για καιρο ακομα Ο,τι ξερω απο τους συγκεκριμενους εξωτερικους το ξερω επειδη τους εχουν φιλοι μου και οντως εχουν μεγαλες θερμοκρασιες. Απο e-shop αγοραζω σχεδον αποκλειστικα απο το 2004 και ποτε δεν ειχα προβλημα με εγγυηση. Προϋποθεση να τους πας κατι χαλασμενο και οχι οτι 'ανεβαζει θερμοκρασιες' γιατι οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ελατωματικο, απλα εχει κακοσχεδιαστει απο τη 'μαμα' του κι αυτοι δε μπορουν να κανουν κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.