Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργιου pc + οθόνης, μέχρι 1500 E

valemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας. Φίλος μου αποφάσισε να πάρει καινουργιο pc μετά το P4 που έχει. Το pc προορίζεται για γενική χρήση, με σαφή προσανατολισμό το gaming :P

Επίσης αν είναι δυνατον να προτείνετε κάποια σύνθεση που θα κρατήσει για 2 χρόνια. Δεν έχει ιδέα απο oc, αναβαθμίσεις κτλ. Οθόνη πιστεύω μια μέχρι 22'' είναι αρκετή.

Περιμένω προτάσεις σας.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να δείς για 24άρα να μη σου πώ και 26άρα. Αν είναι να αναβαθμίζεις κάθε 3 4 χρόνια καλύτερα. Θα σου μείνει και η οθόνη. Αλλά αν επιμένεις για 22 άρα οτι πείς.

Δημοσ.

Εξαρτάται από το budget που διαθέτει... Αν είναι να πάρει καμια σάπια 24/26άρα, καλύτερα να πάρει καμιά καλή 22άρα...

Για πες μας πόσα διαθέτεις συνολικά για το σύστημα. (Λες οτι δεν έχει ιδέα από o/c, αυτό σημαίνει οτι δεν πρόκειται να ασχοληθεί καθόλου;)

Δημοσ.

Σύνολο 1246 ? χωρίς οθόνη

Με οθόνη Samsung TFT 22'' SM-T220 1521 ?

Εγώ εδώ προτείνω και δε χρειάζεται ούτε OC ή και αν θέλει να ασχοληθεί πάλι μπορεί πολύ εύκολα. Έχει πολλές δυνατότητες το μηχάνημα μπορεί αργότερα να βάλει και crossfire αν θέλει. Αν ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη οθόνη τότε αλλάζει το θέμα.

Η αλλαγές στο δεύτερο μηχανάκι κάνουν την τιμή στα 1511 ? :D αλλά δε θα κάνει crossfire :D

Γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές

post-1948-129062974453_thumb.jpg

post-1948-129062974456_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει για πιο φτηνή μητρική αλλά για όχι crossfire 16x αλλά μπορείς να κάνεισ CF με 8χ έχει στο πλαίσιο Foxcon με P45 chipset

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1173901&HYMOTHERBOARDCHIPSET=P45&category=69977721&catalog=20

Γενικά Foxcon>DFI>Asus>Gigabyte>MSI για μένα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...