Προς το περιεχόμενο

Torrents και Mac

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδιά καλησπέρα!

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Πώς γίνεται το encryption στα torrent? Χρησιμοποιώ Bits on Wheels και Transmission, αν κάποιος ξέρει για κάποιο από τα δύο, θα ήμουν ευγνώμων..

Googlάρισα, φυσικά, δεν βρήκα όμως πολλά πράγματα.. Βρήκα ότι το Transmission κάνει by default encryption (ή δεν το πιασα σωστά; ) Ή μήπως έχω καταλάβει λάθος και το encryption δεν είναι θέμα clinet?

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαντάζομαι ότι σου ρίχνει τη DSL σύνδεση και όχι την ασύρματη έτσι; Δοκίμασε να μειώσεις τις συνδέσεις που δέχεται το Transmission από την καρτέλα Peers στις ρυθμίσεις του μπας και μπουκώνει το router. Αν και το κόβω δύσκολο.

Τίποτα άλλο στις ρυθμίσεις του δικτύου δεν έχεις πειράξει, έτσι;

όχι τπτ...το πιο λογικό είναι αυτό που λέτε...γιατί όταν πχ σερφάρω δεν με ρίχνει..με το ποθ πάει να κάνει download και ειδικά αν έχω 2 torrents, αργεί για λίγο στην αρχή και μετά με ρίχνει

δλδ σε εκείνη την καρτέλα τι να βάλω..? λέει global max peers 200 kai max connections for new tranfers 60

όχι τπτ...το πιο λογικό είναι αυτό που λέτε...γιατί όταν πχ σερφάρω δεν με ρίχνει..με το ποθ πάει να κάνει download και ειδικά αν έχω 2 torrents, αργεί για λίγο στην αρχή και μετά με ρίχνει

δλδ σε εκείνη την καρτέλα τι να βάλω..? λέει global max peers 200 kai max connections for new tranfers 60

Όταν σερφάρεις, ο browser σου ανοίγει συνήθως 1 με 4 ταυτόχρονες συνδέσεις με το site που διαβάζεις για να κατεβάσει τις σελίδες.

Όταν βάζεις όμως να κατεβάσεις ένα Torrent, το πρόγραμμα προσπαθεί να ανοίξει ταυτόχρονα πάρα πολλές συνδέσεις (όπως γράφεις πιο πάνω, 60 για κάθε νέο torrent).

Αυτό μπορεί να κάνει κάτι να μπουκώσει. Συνηθέστερα το ADSL Router σου, σπανιότερα το WiFi.

Μπορείς να δοκιμάσεις να μειώσεις τις συνδέσεις αλλά το καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα καλύτερο router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...