mynam3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Θα ηθελα να μου πει καποιος τι παιζει με τα torrents στα mac. Θελω να κατεβασω ενα προγραμμα ελαφρυ σαν το utorrent ας πουμε αλλα για mac..Και να μου πειτε αν ξερετε τι παιζει με τις ρυθμισεις των port αν χρειαζεται κατι αλλο ξερω'γω κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Προς το παρόν χρησιμοποιείς Transmission και περιμένεις όπου να 'ναι να κυκλοφορήσει το utorrent για Mac. Αν πας στο επίσημο site, μπορείς να τους πεις να σε ειδοποιήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει πάντα και το πολύ καλό και συνάμα πολύ βαρύ Azureus. Αλλά ψάχνε λιγάκι πρώτα πριν ανοίξεις καινούργιο θέμα, γιατί έχει ειπωθεί πολλές φορές αυτό που ρωτάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Παντως εγω με το transmission δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα . εννοειται ομως το οτι πλεον θα βγει και utorrent για Mac , ειναι θετικοτατο νεο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Το transmission ειναι το καλυτερο για mac... Αλλα εχει καποια αρνητικα οπως οτι κανει λιγο δυσκολα quit, και με πολλα torrent ταυτοχρονα δεν τα βγαζει περα. Η πορτα του ρουτερ που χρησιμοποιουσε ο utorrent θα χρησιμοποιηθει σαν πορτα και στο transmission Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 υπαρχει και το http://www.bitrocket.org/ πολύ καλό κατα την αποψη μου...μοιαζει πολυ με το μTorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικά χρησιμοποιώ το Transmission και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είχα βάλει το Αzureus το οποίο (όπως και στα Windows) είναι πολύ βαρύ, δυσκίνητο και (κυρίως) δεν έχει το Mac interface. Δεν ξέρω τι θα "προσθέσει" η έλευση του μTorrent στο MacOS - όποτε κι αν γίνει αυτή. Προς το παρόν ψηφίζω Transmission 'δαγκωτό'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 και εγώ τρανισμισσιο με τα χίλια δεν έχει δημιουργησει κανένα απολυτως πρόβλημα, + φιλικοτατο interface. περιμενουμε μtorrent για να δούμε όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Έχει κυκλοφορήσει beta του μTorrent για Mac OS X ανεπίσημα... Με λίγο ψάξιμο θα τη βρείτε. Κι εγώ ψηφίζω transmission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά, εμένα το transmission πιάνει πάρα πολύ χαμηλές ταχύτητες, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το πρόγραμμα (ρυθμίσεις), τα συγκεκριμένα torrents (αν και δύσκολο το βλέπω, γιατί σε όλα σέρνεται) ή οι ρυθμίσεις δικτύου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Στο laptop για προχειροδουλειές χρησιμοποιώ Transmission. Αλλά στο κατεβαστήρι, έχω rtorrent (μέσω macports) και τρέχει μόνιμα σε ένα screen session. Αυτό ξέρω...αυτό εμπιστεύομαι! Μόλις είδα ότι η τελευταία έκδοση του Transmission έχει πολλά ενδιαφέροντα καλούδια, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει να δουλεύει για βδομάδες στο iMac 350. Επίσης παρατήρησα ότι στα repos του debian υπάρχει και το transmission-cli, οπότε ψήνομαι να περάσω transmission σε όλα μου τα μηχανήματα. Κανένας με παρόμοια εμπειρία (transmission ανοιχτό για βδομάδες/μήνες σε αρχαίο μηχάνημα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traianos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Εγω χρησιμοποιω το Xtorrent απο το οποιο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Μαλλον δεν ειναι το καλυτερο αλλα σιγουρα ειναι μια εναλλακτικη λυση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μια χαρά δουλειά κάνει το Transmission και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που όλοι έχουν τρελαθεί με το uTorrent για Mac. Το Transmission είναι ελαφρύ, απλό και όμορφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ylianos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ ψηφίζω transmission το οποίο είναι πολύ καλό, ελαφρύ και αποτελεσματικό. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο για να αλλάξω σε utorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Παιδια, εγώ εδώ και μια βδομάδα έχω κλείσει το Transmission μόνο 2 φορές, κι αυτό γιατί έπρεπε να κάνω Restart τον iMac. Έως τώρα, κανένα πρόβλημα με το downloading, κανένα πρόβλημα με το δύσκολο Quiting, κανένα μπούκωμα, και τίποτα που να ήθελα να αλλάξω στις ρυθμίσεις και να μην το βρήκα. Συν όλα αυτά, έχει και την λιτότητα του less-is-more σχεδιασμού που έχει υιοθετήσει η Apple από εποχής Big Bang... Καταλαβαίνω ωστόσο ότι το uTorrent είναι ένα must για όποιον θέλει να κάνει πιο ομαλή την μετάβασή του από PC -> Mac, χωρίς να ξέρω τι παραπάνω προσφέρει σε ένα Mac, αφού δεν έχω κοιτάξει το θέμα καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.