stabill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους και ολες. Εχω την καρτα που αναφερω στον τιτλο και τους τελευταιους μηνες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: δεν μπορω να περασω drivers νεωτερους απο απο τους 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql. Οι αμεσως επομενοι (δεν εχω προχειρο το ονομα του αρχειου) μου πετουσαν μπλε οθονες μετα το restart και οι τελευταιοι που μολις δοκιμασα (178.13_geforce_winxp_32bit_english_whql) μου εμφανισαν desktop 640X480 4bit χρωμα και βεβαια εκανα rollback driver. Ομολογω οτι και στις 2 περιπτωσεις, δεν εκανα uninstall driver και εγκατασταση του καινουργιου, αλλα περασα το καινουργιο "απο πανω". Το εχω ξανακανει ομως, δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα... Καμμια γνωμη? Ευχαριστω εκ των προτερων οσους-ες απαντησουν Σταυρος
pcfan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Και όμως αυτό είναι το πρόβλημα , πρέπει να βγάλεις τους drivers να κάνεις restart , να βάλεις τους καινούργιους και να ξανακάνεις restart. Έτσι μόνο θα κάνεις ένα πετυχημένο update για την 8800 σου.
Ailuros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ομολογω οτι και στις 2 περιπτωσεις, δεν εκανα uninstall driver και εγκατασταση του καινουργιου, αλλα περασα το καινουργιο "απο πανω". Το εχω ξανακανει ομως, δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα... Καμμια γνωμη?Ευχαριστω εκ των προτερων οσους-ες απαντησουν Σταυρος Αγαπητέ φίλε Σταύρο, Κακώς το νομίζεις τότε. Η απεγκατάσταση παλαιότερων οδηγών για την εγκατάσταση νεότερων είναι προτεινόμενη διαδικασία για όλους τους οδηγούς ανεξαιρέτως. Θα σου πρότεινα να ξεσκονίσεις το σύστημά σου πρώτα με κάτι τέτοιο: http://downloads.guru3d.com/Guru3D---Driver-Sweeper-(Setup)-download-1655.html και από τούδε και στο εξής να απεγκαθιστάς πάντα οδηγούς πριν την εγκατάσταση νεότερων, αν φυσικά δεν θέλεις να αντιμετωπίζεις προβλήματα στο μέλλον.
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, προτείνεται η απεγκατάσταση των προηγούμενων οδηγών και μάλιστα σε συνδυασμό με κάποιο πρόγραμμα, όπως αυτό που πρότεινε ο Ailuros.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.