Προς το περιεχόμενο

ανδρικά παπούτσια

myNameIsMrV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια είπα φέτος να αλλάξω λίγο στυλ και αγόρασα ένα ζευγάρι μαύρες sendra cowboykes μπότες......Τι άποψη έχετε για το είδος το παπουτσιού αυτού σε άνδρα? Το θετικό όπως το βλέπω εγώ είναι ότι δεν είναι συνηθισμένο και δεν περνάει απαρατήρητο απλά θέλει προσοχή στο πως θα το συνδιάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα.....Έχει κανείς καμιά ιδέα ?:-D

Δημοσ.

Και γιατί μαύρες; Οι Sendra είναι απο τις πιο φημισμένες μπότες και βγαίνουν με δέρμα πύθωνα που είναι υπέροχες. Καλοφόρετες πάντως. Τώρα με τί θα τις φορέσεις; Ασφαλώς με τζιν, αλλά και με μάλινο ή με βαμβακερό σπορ παντελόνι και σπορ σακάκι ή μπουφάν (ύφασμα ή δέρμα). Με κοστούμι δεν θα στο πρότεινα, εκτός κι αν είσαι μέλος ροκ συγκροτήματος.

Δημοσ.
Και γιατί μαύρες; Οι Sendra είναι απο τις πιο φημισμένες μπότες και βγαίνουν με δέρμα πύθωνα που είναι υπέροχες. Καλοφόρετες πάντως. Τώρα με τί θα τις φορέσεις; Ασφαλώς με τζιν, αλλά και με μάλινο ή με βαμβακερό σπορ παντελόνι και σπορ σακάκι ή μπουφάν (ύφασμα ή δέρμα). Με κοστούμι δεν θα στο πρότεινα, εκτός κι αν είσαι μέλος ροκ συγκροτήματος.

καλά με κοστούμι δεν πάνε :D

ήθελα να πάρω κάτι που δεν είναι too much και το δέρμα πύθωνα δεν μου πολυαρέσει αλλά ok γούστα είναι αυτά. Το μαύρο πάει με όλα :D Σακάκι σπορ λες ε.......καλά το τζιν είναι δεδομένο.

να αυτές εδώ πήρα βέβαια εγώ τις πήρα κλασικές χωρίς φερμουάρ. το σχέδιο είναι ίδιο http://cgi.ebay.de/Sendra-Westernstiefel-8030-RV-Schwarz-41-42-43-44od-45_W0QQitemZ350104636805QQihZ022QQcategoryZ12136QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262#ebayphotohosting

Δημοσ.

Μου φαίνεται λίγο too much το καουμπόηκο ντηζάην.

Επίσης, ζω για τη μέρα που θα φτιάχνουν σκουφάκια για πύθωνες από ανθρώπινο δέρμα.

Δημοσ.
Μου φαίνεται λίγο too much το καουμπόηκο ντηζάην.

Επίσης, ζω για τη μέρα που θα φτιάχνουν σκουφάκια για πύθωνες από ανθρώπινο δέρμα.

τι ειπες τωρα

+1:lol::lol::lol:

Δημοσ.
καλά με κοστούμι δεν πάνε :D

ήθελα να πάρω κάτι που δεν είναι too much και το δέρμα πύθωνα δεν μου πολυαρέσει αλλά ok γούστα είναι αυτά. Το μαύρο πάει με όλα :D Σακάκι σπορ λες ε.......καλά το τζιν είναι δεδομένο.

να αυτές εδώ πήρα βέβαια εγώ τις πήρα κλασικές χωρίς φερμουάρ. το σχέδιο είναι ίδιο http://cgi.ebay.de/Sendra-Westernstiefel-8030-RV-Schwarz-41-42-43-44od-45_W0QQitemZ350104636805QQihZ022QQcategoryZ12136QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262#ebayphotohosting

Ωραίες είναι. Με γειά. Μη κοιτάς τη μόδα. Η μόδα κάποια στιγμή θα σου προτείνει σκουφάκι από ανθρώπινο δέρμα (για το οποίο ο Λούσιφερ ζει να το δει), εσύ θα το φορέσεις; Βάλε τις μπότες σου και μην χαμπαριάζεις τι λένε οι αλλοι γι' αυτές. Θα σου πω μόνο τούτο, όταν τη δεκαετία του 80 κάπιια παιδιά φόρεσαν σκουλαρίκι, τους κοιταζαν όλοι με μισό μάτι. Σήμερα είναι μόδα και να ξέρεις ότι εκείνα τα παιδιά δεν το φορούν τώρα, επειδή ακριβώς είναι μόδα.

Δημοσ.
και βγαίνουν με δέρμα πύθωνα που είναι υπέροχες. πάντως.

ναι ναι είναι υπέροχες.... σκοτώνουν τα φίδια για να τους πάρουνε το δέρμα, ντροπή !

αλλά αφού υπάρχουν άτομα που τα αγοράζουν, τι να πεις...

Δημοσ.
ναι ναι είναι υπέροχες.... σκοτώνουν τα φίδια για να τους πάρουνε το δέρμα, ντροπή !

αλλά αφού υπάρχουν άτομα που τα αγοράζουν, τι να πεις...

Ύπόψιν γι' αυτές που λέω εγώ, ο πύθωνας τα είχε κακαρώσει από μόνος του...

Δημοσ.
Ύπόψιν γι' αυτές που λέω εγώ, ο πύθωνας τα είχε κακαρώσει από μόνος του...

Sorry για το offtopic αλλά από περιέργεια, αυτό πώς το κάνουν; Εκτρέφουν πύθωνες και περιμένουν καμιά 50αριά χρόνια να πεθάνουν από γηρατειά;

Δημοσ.
Νομιζα το θεμα ηταν για ανδρικα παπουτσια....

δεν θα πω πολλά. Ίσως να είσαι και αρκετά συντηριτικός και ίσως να μην έχεις βγει ποτέ εκτός ελληνικών συνόρων.....αλλά ήταν ανέκαθεν ανδρικό παπούτσι. Μην κοιτάς που το πήραν οι γκόμενες και το φέραν στα μέτρα τους....μου θυμίζει δεκαετία 90 που κυκλοφορούσαν με ανδρικά boxerakia (axl rose style). Άλλωστε το λέει και το ίδιο το όνομα. cowboy boots .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...