myNameIsMrV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν επειδή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια είπα φέτος να αλλάξω λίγο στυλ και αγόρασα ένα ζευγάρι μαύρες sendra cowboykes μπότες......Τι άποψη έχετε για το είδος το παπουτσιού αυτού σε άνδρα? Το θετικό όπως το βλέπω εγώ είναι ότι δεν είναι συνηθισμένο και δεν περνάει απαρατήρητο απλά θέλει προσοχή στο πως θα το συνδιάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα.....Έχει κανείς καμιά ιδέα ?
Spok Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Και γιατί μαύρες; Οι Sendra είναι απο τις πιο φημισμένες μπότες και βγαίνουν με δέρμα πύθωνα που είναι υπέροχες. Καλοφόρετες πάντως. Τώρα με τί θα τις φορέσεις; Ασφαλώς με τζιν, αλλά και με μάλινο ή με βαμβακερό σπορ παντελόνι και σπορ σακάκι ή μπουφάν (ύφασμα ή δέρμα). Με κοστούμι δεν θα στο πρότεινα, εκτός κι αν είσαι μέλος ροκ συγκροτήματος.
myNameIsMrV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Και γιατί μαύρες; Οι Sendra είναι απο τις πιο φημισμένες μπότες και βγαίνουν με δέρμα πύθωνα που είναι υπέροχες. Καλοφόρετες πάντως. Τώρα με τί θα τις φορέσεις; Ασφαλώς με τζιν, αλλά και με μάλινο ή με βαμβακερό σπορ παντελόνι και σπορ σακάκι ή μπουφάν (ύφασμα ή δέρμα). Με κοστούμι δεν θα στο πρότεινα, εκτός κι αν είσαι μέλος ροκ συγκροτήματος. καλά με κοστούμι δεν πάνε ήθελα να πάρω κάτι που δεν είναι too much και το δέρμα πύθωνα δεν μου πολυαρέσει αλλά ok γούστα είναι αυτά. Το μαύρο πάει με όλα Σακάκι σπορ λες ε.......καλά το τζιν είναι δεδομένο. να αυτές εδώ πήρα βέβαια εγώ τις πήρα κλασικές χωρίς φερμουάρ. το σχέδιο είναι ίδιο http://cgi.ebay.de/Sendra-Westernstiefel-8030-RV-Schwarz-41-42-43-44od-45_W0QQitemZ350104636805QQihZ022QQcategoryZ12136QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262#ebayphotohosting
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μου φαίνεται λίγο too much το καουμπόηκο ντηζάην. Επίσης, ζω για τη μέρα που θα φτιάχνουν σκουφάκια για πύθωνες από ανθρώπινο δέρμα.
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μου φαίνεται λίγο too much το καουμπόηκο ντηζάην. Επίσης, ζω για τη μέρα που θα φτιάχνουν σκουφάκια για πύθωνες από ανθρώπινο δέρμα. τι ειπες τωρα +1:lol::lol:
LePRoS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Νομιζα το θεμα ηταν για ανδρικα παπουτσια....
palawiaris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Τι άποψη έχετε για το είδος το παπουτσιού αυτού σε άνδρα? Πολύ χάλι φιλαράκι αυτό το καουμπόικο.Μπρρρρρρ
Spok Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 καλά με κοστούμι δεν πάνε ήθελα να πάρω κάτι που δεν είναι too much και το δέρμα πύθωνα δεν μου πολυαρέσει αλλά ok γούστα είναι αυτά. Το μαύρο πάει με όλα Σακάκι σπορ λες ε.......καλά το τζιν είναι δεδομένο. να αυτές εδώ πήρα βέβαια εγώ τις πήρα κλασικές χωρίς φερμουάρ. το σχέδιο είναι ίδιο http://cgi.ebay.de/Sendra-Westernstiefel-8030-RV-Schwarz-41-42-43-44od-45_W0QQitemZ350104636805QQihZ022QQcategoryZ12136QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262#ebayphotohosting Ωραίες είναι. Με γειά. Μη κοιτάς τη μόδα. Η μόδα κάποια στιγμή θα σου προτείνει σκουφάκι από ανθρώπινο δέρμα (για το οποίο ο Λούσιφερ ζει να το δει), εσύ θα το φορέσεις; Βάλε τις μπότες σου και μην χαμπαριάζεις τι λένε οι αλλοι γι' αυτές. Θα σου πω μόνο τούτο, όταν τη δεκαετία του 80 κάπιια παιδιά φόρεσαν σκουλαρίκι, τους κοιταζαν όλοι με μισό μάτι. Σήμερα είναι μόδα και να ξέρεις ότι εκείνα τα παιδιά δεν το φορούν τώρα, επειδή ακριβώς είναι μόδα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 και βγαίνουν με δέρμα πύθωνα που είναι υπέροχες. πάντως. ναι ναι είναι υπέροχες.... σκοτώνουν τα φίδια για να τους πάρουνε το δέρμα, ντροπή ! αλλά αφού υπάρχουν άτομα που τα αγοράζουν, τι να πεις...
Spok Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ναι ναι είναι υπέροχες.... σκοτώνουν τα φίδια για να τους πάρουνε το δέρμα, ντροπή !αλλά αφού υπάρχουν άτομα που τα αγοράζουν, τι να πεις... Ύπόψιν γι' αυτές που λέω εγώ, ο πύθωνας τα είχε κακαρώσει από μόνος του...
antonl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ύπόψιν γι' αυτές που λέω εγώ, ο πύθωνας τα είχε κακαρώσει από μόνος του... Sorry για το offtopic αλλά από περιέργεια, αυτό πώς το κάνουν; Εκτρέφουν πύθωνες και περιμένουν καμιά 50αριά χρόνια να πεθάνουν από γηρατειά;
myNameIsMrV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Νομιζα το θεμα ηταν για ανδρικα παπουτσια.... δεν θα πω πολλά. Ίσως να είσαι και αρκετά συντηριτικός και ίσως να μην έχεις βγει ποτέ εκτός ελληνικών συνόρων.....αλλά ήταν ανέκαθεν ανδρικό παπούτσι. Μην κοιτάς που το πήραν οι γκόμενες και το φέραν στα μέτρα τους....μου θυμίζει δεκαετία 90 που κυκλοφορούσαν με ανδρικά boxerakia (axl rose style). Άλλωστε το λέει και το ίδιο το όνομα. cowboy boots .
LePRoS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Επιμενω..Το θεμα δεν ηταν ανδρικα παπουτσια?Με παραπλανησατε...Cowgay boots...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.