fotis12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω μητρική GIGABYTE GA-EX38-DS4 και τροφοδοτικό THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W και κάρτα 4850 σε ποιό κουτί ταιριάζουν (διαθέτω μέχρι 150); Έχω δει αυτό XCLIO A380 SUPER TOWER (http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.700392), ταιριάζουν; Ακούω και άλλες εισηγήσεις
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Σε ολα τα midi/full tower κουτια ταιριαζουν.
fotis12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Σε ολα τα midi/full tower κουτια ταιριαζουν. Αυτό που λέω πιο πάνω λέει SUPER TOWER, που ανήκει;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν υπαρχει κατηγορια SUPER TOWER, μαρκετινγκ κολπο ειναι... Ειναι πολυ ακριβο και δε βλεπω να προσφερει κατι το τοσο συγκλονιστικο. (γενικα το e-shop κυπρου μου φαινεται να εχει τσιμπημενες τιμουλες) Παιρνοντας υποψη τις διαστασεις λοιπον, μαλλον προκειται για ενα πολυ κοντο full tower ή ενα πολυ μεγαλο midi tower. Ολα τα κουτια εκει (εκτος απο τα mini tower) χωρανε τα πραγματα που θες.
pabou13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 εγω με το τροφοδοτικο και την καρτα γραφικων που εχεις ειμαι σε Full Tower Case αλλα πιστευω πως θα χωρανε ανετα και σ'ενα midi
SwAToNeR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Κοίτα κατηγορία Full tower καλύτερα για να έχεις χώρο και καλό αέρα μέσα στο κουτί, και για 150 ευρώ βρίσκεις απίθανο κουτί όπως αυτό http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650677 με λίγα παραπάνω μπορείς και αυτό http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650664 Τα ποιό ωραία κατα τα δικά μου γούστα ήταν αυτά για τα λεφτά που διαθέτης.
oneofthem Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που λέω πιο πάνω λέει SUPER TOWER, που ανήκει; απλώς το μοντέλο ονομάζεται έτσι ok, σαν να ονομάσουν ένα μηχανάκι limousine αλλά δεν θα είναι λιμουζίνα στην κυριολεξία
fdragon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 παρε οποιο φουλ πυργο θελεις. ειναι καλυτερα και για θορυβο και για αερα.
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 παρε οποιο φουλ πυργο θελεις.ειναι καλυτερα και για θορυβο και για αερα. [οbvious mode on] Επίσης είναι και μεγαλύτερα. [οbvious mode off]
wizzy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ειναι πολυ ακριβο και δε βλεπω να προσφερει κατι το τοσο συγκλονιστικο. (γενικα το e-shop κυπρου μου φαινεται να εχει τσιμπημενες τιμουλες) [/offtopic mode on] Δεν νομίζω ?8 διαφορά από το αντίστοιχο στο e-shop.gr να κάνει το e-shop Κύπρου τσιμπημένο στις τιμές του. [/offtopic mode off] @fotis12: On topic τώρα, όπως σου είπε και ο GeorgeMan και οι επόμενοι, οποιοδήποτε full tower σε καλύπτει. Προσωπικά, έχω και προτείνω αυτό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δε βρισκω τον λογο ομως να υπαρχει αυτη η διαφορα τιμης στα περισσοτερα προϊοντα, παντα προς τα πανω για το καταστημα της Κυπρου. Γιαυτο δεν ειπα για κατι το εξωφρενικο, αλλα απλα ειναι τσιμπημενουλες
wizzy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ναι ρε, δεν είπα ότι υπερέβαλες, απλά με τη δική μου λογική μόνο τα μεταφορικά (για να διαθέσουν τα προϊόντα) να βάλεις από την Ελλάδα στην Κύπρο, τα ?8 πάλι λίγα είναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.