Προς το περιεχόμενο

Overclocking

Nasville

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 04 : 59 : 47-----

Γειά σαΣ...EXΩ ENAN e6300 και ΘA ήθελα να μάθω πως να TON κλοκαρω...οποίος MΠOPEI ας βοηθήσει...

-----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 05 : 00 : 18-----

Γειά σαΣ...EXΩ ENAN ε6300 και ΘA ήθελα να μάθω πως να TON κλοκαρω...οποίος MΠOPEI ας βοηθήσει...

-----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 05 : 01 : 39-----

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.EXΩ ENAN Ε6300 K ΘA ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΠΩΣ ΝΑ TON ΚΛΟKAΡΩ...ΌΠΟΙΟΣ MΠOPEI ΝΑ ME ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΑΣ TO ΚΆΝΕΙ.

Δημοσ.

EXΩ TO UTILITY THΣ FOXCONN ΓIA OVERCLOCKING..ΜΈΣΑ AΠO AYTO EXΩ ΦΤΆΣΕΙ TO Ε6300 THΣ ΙΝΤΕΛ ΣTA 2.0GHZ.AN ΚΛΕΊΣΩ TON YΠOΛOΓIΣTH ΘA ΧΑΘΟΎΝ ΌΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΈΣ ΠOY EXOYN ΑΎΞΗΣΗ...ΠOY ΕΊΝΑΙ TO ΣΧΕΤΙΚΌ ΘΈΜΑ ΠOY ΜΟΥ ΛΕΣ?

Δημοσ.

Καντο μεσα απο bios και οχι μεσα απο απο προγραμμα.δεν θα σου χαθουν και θα πανε ολα σαν startup.εγω τον 6300 τον ειχα φτασει στα 2,88 και ηταν σταθεροτατος.φυσικα δεν εξαρταται μονο απο τον επεξεργαστη αλλα και απο μητρικες μνημες κλπ κλπ...

Δημοσ.

Χάνονται κ άπο Tobios...την ημερομηνία την κρατάει όμως.....εχω 512mb ram λέτε να φταίει AYTO?την παρασκευή θα βάλω 2gb...

Δημοσ.

Κάνω save κανονικά....μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση στό bios?τι bios Εχεισ?απλώς ανεβάζω το cpu clock άπο 266 σε 274mhz,κάνω αποθήκευση κ μετά κάνει restart. .

Δημοσ.

οπως σου ειπαν και στο αλλο thread που ανοιξες κανε ενα clear cmos ( διαβασε τις οδηγιες της μητρικης να δεις πως γινεται ) και δοκιμασε.αν παλι δεν κανει κατι δοκιμασε να κανεις ενα bios update να δεις αν αλλαξει η κατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...