aldon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον, θέλω στο pc της δουλειας να εχω δυο οθόνες ώστε να μην χρειαζεται να ανεβοκατεβαζω παραθυρα συνεχεια. (όπως κανω με το tv-out του laptop) Η καρτα γραφικών που εχει το μηχανημα ειναι μια gigabyte GEFORCE 6200 256MB AGP VO+DVI Όπως βλέπετε εχει μόνο μία εξοδο dvi . Πως μπορω να συνδεσω και δευτερη οθόνη ?????? Ευχαριστω!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορεις. Μονο απο το tv out μπορεις να συνδεσεις αλλα θα εχεις περιορισμενη αναλυση (1024x768) και περιορισμενη ποιοτητα. Μα καλα που τις βρισκετε τετοιες καρτες με μια εξοδο σηματος? Μεχρι και η MX440SE πριν 5 χρονια (και βαααλε), δυο εξοδους ειχε...
aldon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορεις.Μονο απο το tv out μπορεις να συνδεσεις αλλα θα εχεις περιορισμενη αναλυση (1024x768) και περιορισμενη ποιοτητα. Μα καλα που τις βρισκετε τετοιες καρτες με μια εξοδο σηματος? Μεχρι και η MX440SE πριν 5 χρονια (και βαααλε), δυο εξοδους ειχε... το μηχανημα ειναι 5ετιας και βάλε και δεν το ειχα στησει εγω! ετσι το βρηκα ευχαριστω παντως!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 H συγκεκριμενη καρτα γραφικων δεν ειναι 5ετιας και βαλε, ενω μπορει να εχει και 2 εξοδους και HDTV out, σε αλλες υλοποιησεις φυσικα! Στο κατεβαστηρι μου (δες κοκκινο λινκ υπογραφης) εχω μια ακομα πιο πετσοκομμενη, την Nvidia 6150, onboard! Αλλα εχει και DVI και VGA και HDTV out και s-video out...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.