Προς το περιεχόμενο

καθημερινεs αποσυνδεσειs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κι εγώ το Bautec με 24άρα σύνδεση. Αν πάρω ένα Linksys και συνδέσω θα έχω πρόβλημα ή δεν παίζει ρόλο το router? Ίσως είναι λίγο noob η ερώτηση, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος

Δημοσ.

SNR Margin

:

7.1 10.4 db

Line Attenuation

:

33.8 21.2 db

Data Rate

:

8429 861 kbps

τωρα που γυρισα σπιτι φυσικα ξανααλλαξαν οι τιμεs.Aν φερω ηλεκτρολογο και κανει μετρηση γραμμηs και δει και τιs μπριζεs μπορει να βρει αν φταιει κατι προτου παρω 121;

Δημοσ.

Οι διακοπές στη δική μου σύνδεση πλέον ανέρχονται στις 20 περίπου ημερησίως. Το πρόβλημα όσο πάει γίνεται όλο και πιο αφόρητο!

Δημοσ.

Τσεκάρεις αν έχεις βάλει φίλτρα σε φαξ συναγερμούς τηλέφωνα τα οποία αν είναι πολλά και επι εποχής προπάππων σου τόσο το χειρότερο αλλάζεις router που όχι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ίσα ίσα που μπορεί να είναι πολύ καλύτερα και αν παραμένει το πρόβλημα ναι κάνεις υποβάθμιση γραμμής...η τεσσάρα είναι η πιο σταθερή αλλά πέσε στα 8 πρώτα...

Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα. Εγω δουλευα στο RNOC της Θεσσαλονικης. Οι βλαβες μετα απο το 121 ερχοντουσαν σε μας. Θα σου πω οτι θυμαμαι γιατι εχουν περασει και κατι μηνες απο τοτε που σταματησα.

Απο τα στοιχεια που εβαλες μαλλον εισαι μακρυα απο τον οτε. Για να μπει η 24 και να λειτουργει καλα πρεπει συνηθως να εισαι κοντα. Απο το attenuation που ειδα μαλλον δεν εισαι (αν και μπορει να φταιει κατι αλλο).

Συνηθως σε τετοια προβληματα γινεται υποβαθμιση αν και αρκετοι προτιμουσαν να κρατησουν την 24 (εκει που συχρονιζε) παρα τις αποσυνδεσεις λογω του upload.

Δημοσ.

κι εγω για το uplload το παλεψα αλλα δυστυχωs!kοιτα στοιχεια τωρα

SNR Margin

:

7.3 9.5 db

Line Attenuation

:

33.8 21.2 db

Data Rate

:

7616 841 kbps

το πρωι με ξεκιναει καλα γυρω στο 8800 και 861 και κατα τιs 2100 που γυρναω σπιτι με παει με τα στοιχεια που ειδεs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...