Προς το περιεχόμενο

καθημερινεs αποσυνδεσειs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.Μενω Ν.Ιωνια,εχω conn-x 24αρα και ενσυρματο baudtec.Δυστυχωs καθε μερα εχω αποσυνδεσειs πολυ μικρηs διαρκειαs ομωs και το snr παιζει συνεχεια. Downstream Upstream

SNR Margin

:

7.1 10.4 db

Line Attenuation

:

33.8 21.2 db

Data Rate

:

8609 861 kbps το snr μπορει να παει απο 6.8 εωs και 8 και κατι.Γινεται τιποτα η δηλωνω βλαβη και μπορει να μου κατεβασουν και ταχυτητα;

Δημοσ.

Το 7,1 δε μ'αρέσει καθόλου...πρέπει να σου κατεβάσουν την ταχύτητα...απορώ πως είδε το router σου 24...εμένα το downstream είναι γύρω στα 9,3 και upstream 12(αυτά πάντα παίζουν) και ακόμα μου κάνει 1-2 αποσυνδέσεις τη μέρα κυρίως πρωινές ώρες...το δικό μου είναι κλειδωμένο στα 17 πάντως όχι 24...θα τη ρίξω στα 8 τουλάχιστον να είναι πιο σταθερή...

Δημοσ.

Εγώ είμαι στα 8mbit με 9 downstream και πιάνει όλη μέρα 800+ χωρίς αποσυνδέσεις. Καλύτερα να την ρίξεις παρά να εχεις συνέχεια προβλήματα

Δημοσ.

Απότι κατάλαβα το data rate του είναι στα 8609 οπότε να του το κατεβάσουν και άλλο δεν λέει. Αρχίζεις δοκιμές. Αποσύνδεσε όλες τις τηλ. συσκευές άλλαξε φίλτρο-splitter και αν έχεις κάνα φίλο με εχτρά router πάρτο και δοκίμασε καθώς τα baudtech είναι ότι χειρότερο υπάρχει

Δημοσ.

Εμένα το Usr router δεν συγχρόνιζε με τίποτα. Σε ίδια γραμμή σε άλλη περιοχή ήταν μια χαρά. Με ενα baudtech που δίνει αυτη την περίοδο ο ΟΤΕ, ενα λευκο ωραίο , βρήκα την υγεία μου ;)

Δημοσ.

kosmasgr είσαι η λαμπρή εξαίρεση.! ;) Πάντως έχω δει πολλά και απίστευτα με τα baudtech... όπως και με άλλα router . Στη δουλειά μου με 8αρα και linksys wag200 δεν είχαμε πρόβλημα. Πήγαμε στα 24 και άρχισαν οι αποσυνδέσεις . Βάλαμε το router philips που έδεινε τότε ο οτε , αλλάξαμε και βάλαμε και ένα καλύτερο splitter και εδώ και 8-10 μήνες δεν έχει πέσει ποτέ

Δημοσ.

ΗΕΗΕΗΕΗΗΕ ;) Συμβαίνουν και αυτά. Τα splitters του οτέ είναι καλά νομίζω. ;) Και γώ έβαλα πρόσφατα. Αλλαξα και την καλωδίωση όλου του σπιτιού με πρίζα legrand. ;)

Δημοσ.

Εγώ δοκίμασα το sagem του οτε (αυτό το ασπρο wireless χωρίς κεραία) που θεωρείται πολύ καλό δοκίμασα και το usr9108 και οι αποσυνδέσεις αν και 1-2 τη μέρα δεν είναι πολύ ενοχλητικές παραμένουν...ενας φίλος μου με forthnet είχε 24 και τον είχε τρελάνει στις αποσυνδέσεις έβαλε 4mbit και δεν είχε ούτε μία...είναι καθαρά τι ταχύτητα αντέχει η γραμμή σου...

Δημοσ.

Όσων αφορά την ταχύτητα της γραμμής εξαρτάτε και από την καλωδίωση. Το αφεντικό μου σπίτι του έπιανε 11000. Άνοιξε το κουτάκι των τηλεφωνικών καλωδίων στο σπίτι του , τα αποσύνδεσε όλα εκτός του καλωδίου που πήγαινε στο ρούτερ και ως δια μαγείας έπιασε 19500 (είναι πολύ κοντά στο dslam)

Δημοσ.

Εγώ οταν το άνοιξα φρίκαρα. Τα καλώδια όπως να ναι ενωμένα με ταινία. Ηταν ενα στρογγυλο κουτάκι του οτε και μέσα χαλαρά έμπαινε νερό οταν εβρεχε. Το πλάκωσα στη σιλικώνη και ξανά τα καλώδια απο την αρχή ;) ΟΤΕ rules εν έτη 2008

Δημοσ.

SNR Margin

:

7.4 9.2 db

Line Attenuation

:

33.8 21.1 db

Data Rate

:

8974 861 kbps αυτα ειναι τα στατιστικα μου για την ωρα!Παντωs η αποψη σαs ειναι υποβαθμιση ταχυτηταs kαι μαλλον θα την κανω για να ηρεμησω

Δημοσ.

Συγνώμη...πληρώνεις connex 24mbps και το router σου βλέπει 8-9?....όχι ότι έχει μεγάλη διαφορά στη τιμή (μόλις 3 ευρώ το μήνα) αλλά είναι τελείως κουλό να το έχουν κλειδώσει από τον οτε στα 8-9...να πέσει χαμηλότερα έλεος αλλά δεν υπάρχει...πάρτους τηλέφωνο μήπως σου έχουν δωσει 24 από το κέντρο και το router σου βλέπει άλλα και τρελαίνεται...ενημέρωσε τους και για τα margin και attenuation...

Δημοσ.

Εχεις αρκετά χαμηλό noise margin και από την ταχύτητα που σε κλειδώνει το router σου (8974 downstream και 861 upstream) φαίνεται ότι ναι μεν σ'έχουν βάλει σε 24άρι (το max της 8άρας είναι 8192-384 Kbps) αλλά δεν το σηκώνει η γραμμή σου (αν και με το attenuation που έχεις θεωρητικά θα έπρεπε να κλείδωνε γύρω στα 12-13Mbit).

Επειδή όμως θέλεις υψηλό upload, προτείνω αρχικά δοκιμή με κανένα router της προκοπής (Linksys, US Robotics), χωρίς τηλ συσκευές στη συνέχεια και αν έχεις ακόμα αποσυνδέσεις, τότε αναγκαστικά ένα τηλεφώνημα στο 121 για downgrade στα 8Mbit. Κατά πάσα πιθανότητα θα ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματά σου και θα έχεις την ταχύτητα και την χρέωση που πρέπει για την περίπτωσή σου.

Δημοσ.

Τα data rate είναι τελείως ακανόνιστα έχει δίκιο ο Sephir...το 800 upload και 9,χ upstream παραπέμπουν σε κλειδωμένη 24 απ το κέντρο του οτε...τώρα το τι φταίει για το τόσο χαμηλό download είναι μυστήριο...το router σου σίγουρα είναι up to 24 ή παραπάνω? πάντως είναι σίγουρο ότι την ακούει...αφού βεβαιωθείς ότι σηκώνει 24 και πριν τρέξεις να αγοράσεις καινούριο router παρτους τηλέφωνο και πες τους ότι ακριβώς βλέπεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...