egalps Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα! Ήθελα μια γνώμη.Σε λίγο καιρό πρόκειται να τελειώσω μία προσωπική δημιουργία.Για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ πρόκειται για πολλές εικόνες σε μορφή jpeg΄καμιά 400 τουλάχιστον στο σύνολο.Θέλω λοιπόν αυτή τη δουλειά να την κάνω βιβλίο.Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να αποφασίσω αν αυτό θα το κάνει τυπογραφείο ή μπορώ να το κάνω εγώ σε εκτυπωτή.Βέβαια με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ποιότητα της εκτύπωσης.Ξέρω οτι σε τυπογραφείο θα έχω άριστα αποτελέσματα ενώ με τον άλλο τρόπο θα πρέπει να ψαχτώ πόλύ για την αγορά του σωστού μοντέλου .Απ την άλλη πάλι δε ξέρω ποιος τρόπος με συμφέρει περισσότερο οικονομικά.Εδώ να αναφέρω ότι σε μία κουβέντα που είχα με τυπογράφο μου είπε οτι η τιμή του καθενος απ τα βιβλία που θα τυπωθούν (πρόκειται να τυπώσω 5 ή 6) θα είναι περίπου 50 ευρώ.Δε ξέρω λοιπόν τι να κάνω γι αυτό αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο.Τι να κάνω;Να τα τυπώσω εγώ ή να δώσω τη δουλεία σε τυπογραφείο;Ποιός εκτυπωτής μπορεί να μου δώσει ποιότητα στη απόδοση;Τί με συμφέρει; Ευχαριστώ πολύ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Πολυ καλη ποιοτητα εκτυπωσης εχει (απο προσωπικη εμπειρια) σε γυαλιστερο φωτογραφικο χαρτι αυτος ο εκτυπωτης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407253 ΑΛΛΑ: Για τα 5 μελανια που εχει χρειαζεσαι συνολικα 50?. (δε ξερω ακριβως ποσες φουλ εγχρωμες σελιδες μπορει να τυπωσει σε φωτογραφικη ποιοτητα ο εκτυπωτης πριν αδειασουν, παντως οχι παρα πολλες). Για τα χαρτια χρειαζεσαι καμποσα χρηματα. Θα σου παρει πολλη ωρα. Θα χρειαστεις να το πας σε τυπογραφειο για να σου κανουν τη βιβλιοδεσια... Αρα νομιζω οτι θα ηταν συνετο να προτιμησεις το τυπογραφειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.