redfish Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 hi!!! εχω ενα προβλημα με το messenger. οποτε παω να το ανοιξω μου βγαζει ενα παραθυρο που λεει: η εφαρμογη δεν εκκινηθηκε επειδη η ρυθμιση παραμετρων της ειναι εσφαλμενη. επανεγκατασταση της εφαρμογης ισως λυσει το προβλημα. κανω επανεγκατασταση και παλι το ιδιο μου βγαζει. τι να κανω??? ευχαριστω!!!
elena blue Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 αν τα windows εχουν προεγκατεστημενο τον msn explorer, κανε τον uninstall και μετα εγκατεστησε το live messenger. επισης, ελεγξε την ημερομηνια που δειχνει ο υπολογιστης σου αν ειναι σωστη.
redfish Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 δεν εχω κανενα msn explorer και η ημερομηνια ειναι σωστη.
alex2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Προφανώς όταν κάνεις uninstall το πρόγραμμα δεν σβήνονται τα πάντα. Είναι συχνό φαινόμενο αυτό. Κάνε uninstall και ψάξε να βρεις τον φάκελο του live messenger στα Program files και διέγραψε τον. Επίσης διέγραψε οτιδήποτε σχετικό τον φάκελο Application Data. Για XP : C:\Documents and Settings\{user}\Application Data Για Vista:C:\Users\{user}\AppData\Roaming
makisfas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα μα δεν βρίσκω κανέναν φάκελο application data.Κάποια βοήθεια ρε παιδια κάτι άλλο;
aledjo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα. η λυση που βρηκα ηταν να σβησω με το χερι τις καταχωρησεις στη registry! regedit και μετα ευρεση για messenger..... μετα εβαλα το καινουργιο και ολα πηγαν οκ
makisfas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.η λυση που βρηκα ηταν να σβησω με το χερι τις καταχωρησεις στη registry! regedit και μετα ευρεση για messenger..... μετα εβαλα το καινουργιο και ολα πηγαν οκ Φιλαράκο μπορείς να μου δόσεις μια ολόκληρη διαδρομή σε παρακαλώ;
aledjo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 φιλε για να μη σε παρω στο λαιμο μου, επειδη το πειραγμα της registry ειναι επικινδυνη, εγω εψαξα καταχωρησεις με το ονομα messenger και οπου εβλεπα messenger live, το εσβηνα! δε ξερω ποια ειναι η σωστη διαδρομη λοιπον.....
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 κάνε ένα καθαρισμό δίσκου ΚΑΙ μητρώου με το ccleaner, restart, και ίσως γίνει πιό εύκολα
alex2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα μα δεν βρίσκω κανέναν φάκελο application data.Κάποια βοήθεια ρε παιδια κάτι άλλο; Ναι έχεις δίκιο. Ξέχασα να πω πως αυτός ο φάκελος είναι hidden και του λειτουργικού συστήματος. Οπότε για να τον δεις πρέπει να ενεργοποιήσεις τα hidden files και τα αρχεία του ΛΣ.
sthem Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα. Εγώ αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα: ενώ μέχρι εχθές συνδεόμουν κανονικά, σήμερα ξαφνικά μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση κλπ κλπ και στο τέλος αναφέρει ένα σφάλμα 80072745. Ξέρετε τι μπορεί να είναι;; Ευχαριστώ προκαταβολικά Σωτήρης
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 http://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=80072745&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
sthem Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Για κάποιο λόγο, μετά από λίγο, κατάφερα και συνδέθηκα...! Ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Σωτήρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.