Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκίμασα, μεγάλωσα κι ενηλικώθηκα σε μεγαλούπολη (Αθήνα) και μια χαρά τα κατάφερα χωρίς κινητό - κι εγώ και οι γονείς μου. Όταν υπήρχε αλλαγή στα σχέδια, πάντα είχα μια τηλεκάρτα εύκαιρη/ένα περίπτερο με τηλέφωνο/κάτι τελοσπάντων για να ειδοποιήσω και τέλος η ιστορία. Σπούδασα κιόλας, 4 χρόνια χωρίς κινητό.

Για να σε προλάβω, ναι, τώρα χρησιμοποιώ κινητό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.

Και εγώ στο 4ο ή 5ο έτος σπουδών πήρα το πρώτο μου κινητό. Μέχρι τότε δεν μου είχε λείψει, αλλά από την στιγμή που το πήρα δεν μπορώ χωρίς αυτό.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ πάντως (Αγγλία) όλοι οι συμφοιτητές και γνωστοί μου έχουν internet αλλά μόνοι οι μισοί κινητό...

Στην Ελλάδα όλοι οι φίλοι μου κινητό, μειοψηφία internet.

Αδιόρθωτος ο Έλληνας.

Δημοσ.
...

Προσωπικά,λέω πως χρησιμοποιείται περισσότερο για φιγούρα και πολύ λιγότερο για να καλύψει ανάγκες.

Μετά,έρχεται και η συνήθεια,μάλλον trend θα έλεγα,"είμαι στο Mini μου και μιλάω με το Prada μου" που οδηγεί σε τροχαία ατυχήματα/δυστυχήματα.

Δημοσ.

πολύ καλά οι άγγλοι έχουν την υποδομή και έχουν χρόνια χωνέψει στην συνείδηση τους το internet. Στην Ελλάδα παρόλο που έχουμε σημειώσει μία κάποια πρόοδο είμαστε πίσω ακόμα σε σχέση με τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης.

Στον φίλο που αναφέρθηκε στο τρίπτυχο εφημερίδα, κινητό, φραπόγαλο να μου επιτρέψει να προσθέσω και τα ΚΙΝΟ, στοίχημα κλπ......

Δημοσ.

Eγώ αναφέρθηκα στο τρίπτυχο(δεν έβαλα την εφημερίδα όμως,αλλά το πακέτο με τα τσιγάρα!)ως άτυπα αξεσουάρ(ειδικά των ανδρών)και δείγματα κακογουστιάς και ανεγκέφαλης χρήσης.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το αρχικό link είναι λάθος.

Παραπέμπει στο «Απαραβίαστη» κβαντική κρυπτογράφηση δοκιμάστηκε σε δίκτυο υπολογιστών.

Δημοσ.
γιατί κράζετε ρε παίδες. Το κινητό ειναι διακοσμητικό σε πολλούς αλλα στους περισσότερους είναι πάρα πολυ σημαντικό.

Δοκιμάστε να ζήσετε χωρίς κινητό μια εβδομάδα , ειδικά αν ζείτε σε μεγαλούπολη, και θα δείτε την χρησιμότητα του έναντι του σταθερού. Απλά μάθαμε μερικά πράγματα να τα θεωρούμε ώς δεδομένα και βλέπουμε μόνο την αρνητική τους πλευρά.

Αντί να κλάιμε που είμαστε πρώτοι σε διαφθορά και θανάτους από τροχαία ατυχήματα πιανόμαστε από τα κινητά? :shock:

Λες στους φίλους σου τον αριθμό του σταθερού σου (που ίσως τον έχουν ξεχάσει), παίρνεις ένα καρτοκινητό των 30 ευρώ να μιλάς με τους γονείς σου (αν μένουν σε διαφορετική πόλη) αν είσαι συνέχεια έξω. Εξαιρούνται οι πωλητές. Αλλά λες να έχουμε 17 εκ πωλητές στην Ελλάδα?

Και αν εσύ γουστάρεις να μην έχεις ησυχία για εμένα είναι πολύτιμο αγαθό. Οπότε ναι μου τη σπάει ο ηλίθιος ήχος του κινητού σου στο μετρό γιατί μου καταστρέφει την ηρεμία.

Δημοσ.

Παιδιά είναι απλό. Έχεις ένα κινητό για την εταιρία σου και ένα προσωπικό. Τυχαίνει σε πολλούς. Και σε εμένα. Αλλά ο μηνιαίος λογαριασμός μου είναι το πολύ 30 ευρώ γιατί το ΄

'ενα το πληρώνει η εταιρία μου.

Δημοσ.

Το κακό ήταν που σπεύσαμε όλοι να αγοράσουμε κινητά όταν είχαν πρωτοβγεί και η κεραία τους εκάνε παρεμβολές στα ηχεία όλου του τετραγώνου. Τώρα υποθέτω είναι σχετικά ακίνδυνα.

Επιπλέον δε θεωρώ ότι είναι κακό ένας μαθητής γυμνασίου να έχει κινητό, αρκεί να είναι φθηνό για να μη ζηλεύουν οι συμμαθητές του και μπουνε σε πειρασμό, και να μην έχει κάμερα γιατί πολλά έχουνε δει τα ματάκια μας...

Και όπως όλα τα εργαλεία, είναι η χρήση τους που τα καθιστά χρήσιμα ή επικίνδυνα.

Δημοσ.
[..]

Και αν εσύ γουστάρεις να μην έχεις ησυχία για εμένα είναι πολύτιμο αγαθό. Οπότε ναι μου τη σπάει ο ηλίθιος ήχος του κινητού σου στο μετρό γιατί μου καταστρέφει την ηρεμία.

Καλά εκεί σε πείραξε το κινητό?Οτι χτυπάει στο μετρό(που είδη γίνεται φασαρία εκει)?Οτι προκαλεί τόσα προβλήματα(ηλεκτρομαγνητικά κύματα)δεν σε πειράζει?:confused:

Εξάλλου ο θόρυβος μπορεί να γίνει κ απο άλλες συσκευές,για παράδειγμα να παίζει ο άλλος psp στο τέρμα κ να ακούς τα σπαθιά του zack κ του sephiroth απο το crisis core:pΔεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα..

Δημοσ.
Καλά εκεί σε πείραξε το κινητό?Οτι χτυπάει στο μετρό(που είδη γίνεται φασαρία εκει)?Οτι προκαλεί τόσα προβλήματα(ηλεκτρομαγνητικά κύματα)δεν σε πειράζει?:confused:

Εξάλλου ο θόρυβος μπορεί να γίνει κ απο άλλες συσκευές,για παράδειγμα να παίζει ο άλλος psp στο τέρμα κ να ακούς τα σπαθιά του zack κ του sephiroth απο το crisis core:pΔεν νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα..

Εννοείται αυτό που λες. Αλλά στο μετρό εγώ έχω το transcendaki μου και ακούω τη μουσικούλα μου (για μένα κάτι πολύ σημαντικό). Πως εσύ ρε φίλε μου χαλας την ηρεμία? Αφού δεν έχεις να πεις κάτι σημαντικό. Και θα σου το πω κι αλλιώς. Παλιά χωρίς κινητά είχαμε προβλήματα ασυννενοησίας?

Δημοσ.
Εννοείται αυτό που λες. Αλλά στο μετρό εγώ έχω το transcendaki μου και ακούω τη μουσικούλα μου (για μένα κάτι πολύ σημαντικό). Πως εσύ ρε φίλε μου χαλας την ηρεμία? Αφού δεν έχεις να πεις κάτι σημαντικό. Και θα σου το πω κι αλλιώς. Παλιά χωρίς κινητά είχαμε προβλήματα ασυννενοησίας?

Οκ,μία λύση θα ήταν να ρωτάει ο εκάστοτε υποψήφιος ομιλητής αν χαλάει την ηρεμία.

πχ είμαι στο μετρό και χτυπάει το κινητό μου(το 'χω αθόρυβο)

Θα το σηκώσω και θα πω:Με πήρες για κάτι σημαντικό;

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε οκ μιλάω ελεύθερα,αν όμως η απάντηση είναι όχι θα ρωτήσω έναν έναν τους συνβαγονίτες μου

-Παιδιά με πήραν αλλά δεν είναι σημαντικό,να μιλήσω ή να το κλείσω;

• Super Moderators
Δημοσ.

για ποιο μετρό λες ακριβώς? αυτό που συνήθως έχει ανοιχτό κάποιο παράθυρο και κάνει του πούστη τον θόρυβο με αποτέλεσμα να μην ακούς Χριστό?

είμαστε σοβαροί ρε omni? :o

Δημοσ.

Σου χαλάει την ηρεμία απο ένα κουδούνισμα η απο αυτά που λεέι στο κινητό?:P

Ε κάποια προβληματάκια τα είχαμε..:P

edit:Οντως ρε συ στο μετρό ειδικά δεν ακούς τίποτα,εκτος κ αν λες στις αποβάθρες που περιμένεις 3 λεπτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...