million_voices Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 πως μπορει καποιος να μετρησει την ταχυτητα ενος server που φιλοξενει forum? μπορειτε να μου προτεινετε καποια εταιρεια hosting στην Ευρωπη η και Ελλαδα για φιλοξενια forum με καλες ταχυτητες,τιμες και αξιοπιστες υπηρεσιες? τελος θα ηθελα καποια ιστοσελιδα η οποια να παρεχει αναλυτικες πληροφοριες σχετικα με διαφορες ip διευθυνσεις
tempo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 πως μπορει καποιος να μετρησει την ταχυτητα ενος server που φιλοξενει forum? μπορειτε να μου προτεινετε καποια εταιρεια hosting στην Ευρωπη η και Ελλαδα για φιλοξενια forum με καλες ταχυτητες,τιμες και αξιοπιστες υπηρεσιες? τελος θα ηθελα καποια ιστοσελιδα η οποια να παρεχει αναλυτικες πληροφοριες σχετικα με διαφορες ip διευθυνσεις για να μετρήσεις την ταχύτητα ενός server ή κάνεις ping ή ζητάς demo πακέτο απο κάποια εταιρεία. για εταιρεία hosting αν σου αρέσει η ταχύτητα της σελίδας που θα δεις στην υπογραφή μου μπορώ να σου προτείνω. για τις πληροφορίες ip τι ακριβώς εννοείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.