COACH1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που΄κάνω copy paste ο υπολογιστής γονατίζει και η μεταφορά γίνεται ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.... Πχ κατά την μεταφορά δεν μπορώ πλέον όχι βίντεο να δω αλλά ούτε ένα τραγούδι να ακούσω! Ακόμα και όταν μπαίνει κάποιος MSN ο ήχος εκείνος ακούγεται διακοπτόμενος.... Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Έχω κάνει ανασυγκρότηση, registry cleaner, spybot, nod32 και τίποτα... Α,μάλιστα χθές διαπίστωσα ότι πλέον και ένα απλό βίντεο να βάλω να παίξει (χωρίς να κάνω μεταφορά ) κάνει κάποια κολλήματα (όπως όταν δε διαβάζει καλά ένα dvd ας πούμε). Δλδ η κατάσταση σαν να...χειροτερεύει και απλά θέλω να γλυτώ΄σω το format για χρόνο και γτ δεν έχω και πολύ χώρο. Κανείς καμιά ιδέα;Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ...τo format ; ; ...Εγώ πάλι αναρωτιέμαι αν θα σώσεις τον δίσκο... ..Αλλά πριν, για τσέκαρε στο device manager, το κανάλι του controller (ATA, SATA, τί είναι) που τον έχει (primary/master λογικά) , ΜΠΑΣ και έχει γυρίσει σε PIO mode.. (αν ναι, βαλ΄το DMA και restart το pc. Aν συνεχίσει να είναι σε PIO, απεγκατάστησε τον contoller - τα win θα ξαναπεράσουν τον driver με το που θα ξανανοίξουν, και λογικά θα είναι όλα οκ)
COACH1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Όντως αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ. Το έκανα απεγκατάσταση γτ δεν μπορούσα να κάνω αλλαγή με την μία. Ύστερα από μερικές ώρες όμως ξαναμπήκε σε ΡΙΟ. Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ...μπορεί να τραβάνε ζόρι τα windows, μπορεί όμως κι ο δίσκος. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς υπάρχει αυτή η συμπεριφορά. Την έχω πάντως παρατηρήσει περισσότερο σε δίσκους "κάποιας ηλικίας". Αν δεν απαντήσει κανένας γκουρού, σου προτείνω κάποια στιγμή να κάνεις φορμάτ, και write zeros στον δίσκο και να δεις πώς πάει μετά. Άλλωστε μια εγκατάσταση win δεν ειναι για πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.