mohic4n Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα παίδες. Πήρα χθες το 6500 slide (σε ασημι χρώμα). Εκ πρώτης όψεως κανένα πρόβλημα και όλα ok. Από design πολύ όμορφο και η κατασκευή φαίνεται να αντέχει σε μικρό-κακουχίες. Δεν έχω προλάβει να το δουλέψω αρκετά για να δω αν μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Αυτό που δοκίμασα πρώτο από όλα πάντως ήταν η σύνδεση με την TV για την παρουσίαση των φωτό/video. Η ποιότητα τους είναι χαλια!! Δοκίμασα σε δυο TV. Μια καινούργια LCD 32" HD και σε μια παλιότερη CRT 22". Αυτό που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση είναι ότι στην 22άρα φαίνονται πιο καθαρές!! Βεβαια είναι λίγο πιο θολά τα χρώματα σε σύγκριση με την LCD αλλα πιο καθαρές γενικά. Έχω την v06.60. Μέχρι χθες ήταν η τελευταία έκδοση. Μήπως γνωρίζει κανεις τι φταίει? 1) Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν το γνωρίζετε, αν μπορώ να κατεβάσω χάρτες (ελληνικούς και μη...) και να τους εγκαταστήσω στο κινητό μου, παρόλο που δεν έχει GPS. 2) Μέσα στο Nokia PC Suite είδα ένα tab για την ενημέρωση του λογισμικού του τηλεφώνου. Αν κατάλαβα καλά, με το που το πατήσω ελέγχει η suite αν έχω το τελευταίο firmware στο κινητό και αν δεν, τη κατεβάζει και την εγκαθιστά αυτόματα? Σε αυτή τη περίπτωση τι πρέπει να προσέξω? *Μιας και δεν απάντησε ακόμη κανεις ας ρωτήσω κάτι ακόμη: Γνωρίζει κανεις κάποιο site από το οποιο μπορώ να κατεβάσω themes, programs και backgrounds για το κινητό μου? Ότι άλλο ξέρει κάποιος που μπορεί να φανεί χρήσιμο ας το ποστάρει. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.