nikpoth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 δεν ηξερα τι firmware ειχε το modem μου και εβαλα την εκδοση WAG200G-EU-AnnexA-ETSI-ML-1.01.08-code.img απο κει και περα δεν κανει τιποτα. το κακο ειναι οτι δεν μπαινει ουτε στο 192.168.1.1!!!!!!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μπορει να εχει φταιξει????????????Το power ειναι συνεχια κοκκινο.
ipso33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Αν η modem σου είναι ISDN τότε πέρασες λάθος firmware.AnnexA είναι απλή γραμμή, AnnexΒ είναι ISDN.
arishonda Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 egw exw to idio router tis linksys kai xwris na allaksw logismiko dld xwris na peiraksw tpt mou kanei tis idies malakies..!! vasika me vazei sto 192.168.1.1 alla den me vazei panta sto internet..!!! pou k pou sta kefia tou...!!! Kai me to Baudtec pou dinei to connx einai ok..!!! Exw internet ktlp....! Auto to kokkino lampaki ti einai paliiiii???? Ki emena mou anavei... PAIDIAAAA SOSSSSSS
pcfan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Κάτι φταίει με τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει και τίποτα παραπάνω. Εγω έχω εδω και 6 περιπου μήνες το waG200 ANNEX A και είμαι μια χαρα, κανενα προβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει.
arishonda Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 egw apo rithmiseis mono to firewall apenergopoihsa kai den nomizw na ftaei autooo....
nikpoth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Αν η modem σου είναι ISDN τότε πέρασες λάθος firmware.AnnexA είναι απλή γραμμή, AnnexΒ είναι ISDN. AnnexA είναι.το update είναι σωστό,αλλα έχει κολλήσει το router.καμια λύση?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 δεν σε αφηνει να περασεις στο isdn firmware για pstn.β.το κοκκινο σημανει οτι δεν εχει μπει ιντερνετ ειτε προβληματος sync no ip ειτε λογω bad password.για τον φιλο πανω πανω πανω να το κανει reset sta default απο το μικρο κουμπακι πατωντας το για 4 seconds με μια καρφιτσα ι συνδετηρα και μετα να ξαναδοκιμασει.και να μην εχει proxy.και να δοκιμασει και με Mozilla και internet explorer.εκτος αν το περασε ασυρματα και δενπεραστηκε σωστα και αναβοσβηνει τωρα το power κοκκινο οποτε εκει το brickare
arishonda Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 την εγκατάσταση την έκανα ενσύρματα και απο ρυθμίσεις δεν πείραξα τπτ εκτός απο την απενεργοποίηση του firewall. Θα κάνω reset το απόγευμα που δεν έχω δουλεια και θα σας πω τι έγινε...! Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει γνωρίζοντας κατι ας στείλει ενα reply... Σας ευχαριστώ ..!
nikpoth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 παίζει καμια πατέντα να το ξεbrickarw?η απόδειξη αγοράς και πάμε για αντικατάσταση στο cosmodata....axxx!!
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κατι θα υπαρχει για xebrick αλλα δεν ξερω.αν αναβοσβηνει πραγματι κοκκινο τοτε congrats:P αλλιως το πας πισω και δεν αναφερεις τι εγινε .απλα οτι δεν παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.