pappous_soulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ 100% με τον Φίλος19. Και για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους,το 90% απο αυτούς που πάνε στην 5ήμερη πάνε με την εντύπωση ότι they will get laid. Για μένα αυτό είναι πιο pathetic απο το να πηγαίνεις 5 μέρες παραπάνω φροντιστήριο προκειμένου να πετύχεις στην σχολή που θες και να σπουδάσεις αυτό που γουστάρεις. για το εξωτερικο που λετε ειναι πανακριβα 2πλασια λεφτα απο οπουδηποτε στην Ελλαδα.(συμφωνα με τα ταξιδιωτικα γραφεια της πολης μου) Suuure. Που εμείς με τα ίδια λεφτά που μας πήγαν Θεσσαλονίκη θα μπορούσαμε να πάμε Ιταλία.
tsavi1991 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ 100% με τον Φίλος19.Και για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους,το 90% απο αυτούς που πάνε στην 5ήμερη πάνε με την εντύπωση ότι they will get laid. Για μένα αυτό είναι πιο pathetic απο το να πηγαίνεις 5 μέρες παραπάνω φροντιστήριο προκειμένου να πετύχεις στην σχολή που θες και να σπουδάσεις αυτό που γουστάρεις. Suuure. Που εμείς με τα ίδια λεφτά που μας πήγαν Θεσσαλονίκη θα μπορούσαμε να πάμε Ιταλία. ρε συ αυτα που λεω δν τα βγαζω απο το μυαλο μου. σου λεω τα ταξιδιωτικα γραφεια της πολης μου μας εδωσαν προσφορες.τα λεφτα για ιταλια πχ ειναι διπλασια απο μια πολη εντος Ελλαδας.απλα υπαρχουν καποια προγραμματα που αφορουν εκδρομες κι αν τα εκμεταλευτεις σου βαζει το κρατος τα μισα λεφτα...
paranoid_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Παιδια συμφωνω και εγω με τα πραγματα που ειπαν τα παιδια παραπανω. Η 5ημερη δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.ειναι απλα πολλα ατομα απο το σχολειο μαζεμενα σε ενα ξενοδοχειο για 5 μερες.πολλες φορες μπορει να περασετε μεν καλα λογω του οτι θα ειστε με την παρεα σας,αλλα ομως εκεινη ειδικα την περιοδο υπαρχουν και πολλοι που απλα πανε στην 5μερη να κανουν πραγματα που δεν τους αφηνει η μαμακα τους και ενα απο αυτα να πινουν τον αμπακα και στο τελος να μην ξερουν που παταν και που βρισκονται και ακομα χειροτερα να βρεθουν στο νοσοκομειο.και καλα πες αυτος κανει κακο στον ευατο του αλλα ομως αν τον παρουν πρεφα οι καθηγητες σας τοτε δεν θα περασουν και οι υπολοιποι καλα.και αυτα τα λεω απο προσωπικη πειρα.ασε που οι 5ημερη ειναι ουσιαστικα 2-3 εβδομαδες.την προηγουμενη σκεφτεσαι πως θα ειναι αυτε οι πολυποθητες 5 μερες και μολις γυρισετε θα λετε τι κριμα...αστα σκετη νιλα και απο διαβασμα....sure!! και θελω επισης να συμφωνησω με καποιον που ειπε οτι ειναι προτιμοτερο να μεινει και να διαβασει και μετα το καλοκαιρι θα παει ενα ταξιδακι με την παρεα του και θα περασει 100 φορες καλυτερα.εμεις πηγαμε 5ημερη κερκυρα και πηγα το καλοκαιρι με τουσ φιλους μου μετα παρο και εχω να πω οτι παρο περασα καλυτερα. Εκτος αυτου καποιος ανεφερε οτι θα βλασφημα που δεν πηγε 5 ημερη οταν θα μιλανε οι αλλοι για αυτην μετα.Σε αυτον εχω αν πω οτι εγω βλασφημαω που πηγα.Ηταν τσαμπα κουραση,τσαμπα χαμενος χρονος και πεταμενα λεφτα.εχω τωρα αισιωσ 2 χρονια ως φοιτητης και εχω να πω οτι υπαρχουν πρακτορεια που προσφερουν ταξιδια σε φοιτητες στο εξωτερικο(οδικως και διαμονη) σε πολυ χαμηλες τιμες και πραγματικα εχω παει 3 τετοια και τα ευχαριστηθηκα με το παραπανω.
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 καλα ειναι πως θα κατσει στον καθενα. η δικη μου 5ημερη ηταν το κατι αλλο ειχε γινει χαμος. αλλαξοκωλιες ζευγαριων, τσακωμοι, μεθυσια, φιλιες που γεννηθηκαν μεσα απο τους τσακωμους και αλλα. οταν γυρισαμε ειμασταν θεμα συζητησης ολου του σχολειου και βαλε. και να φανταστειτε ηταν η πρωτη και τελευταια μου χρονια σε εκεινο το σχολειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.