Προς το περιεχόμενο

Ξενες σειρες 2008, αξιζει καμια ;

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tην βλέπω εγώ. Νταξ τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά την βλέπω για χάρη των παλιών. (που εννοείται ήταν κλάσεις ανώτερα)

Δημοσ.

Άσχετο (μιας και δεν είναι καινούρια σειρά), αλλά βλέπει κανείς το Mad Men; Ενδιαφέρον φαίνεται, σκέφτομαι να το αρχίσω.

Δημοσ.

Λοιπον δεν ξερω αν εχει προαναφερθει αλλα για μενα μια πολυ καλη προταση ειναι το Life in mars.

Remake απο αγγλικη ομωνυμη σειρα, διαδραματιζετε στο 1973 οταν ενας αστυνομικος του 2008..πεφτει στην κυριολεξια σε αυτη την χρονολογια

Πολυ καλοφτιαγμενη, με λεπτομερειες απο μια ομορφα τηλεοπτικα εποχη, με πολυ καλους ηθοποιους (Harvey keitel) και φυσικα ενα soundtrack απο την "καλυτερη" ισως εποχη της μουσικης..

Καλος ρυθμος, μια αστυνομικη σειρα που ξεφευγει απο την πεπατημενη.... Και φυσικα με τρια μεγαλα ερωτηματα, πως πηγε εκει, γιατι πηγε εκει και πως θα φυγει.. αν και για το τελευταιο εχω μια ιδεα

Θα λυσει μια υποθεση που θα επηρεασει το "παρων" και ειδικα τον οδηγο που τον τρακαρε και ετσι θα γυρισει πισω

Την προτεινω... (οπως και το θεικο ομωνυμο τραγουδι του david bowie)

Δημοσ.

ειδα τα 2 πρωτα 11th hour. Απογοητευτηκα, ενα συνηθισμενο χιλιοπαιγμενο σηριαλ μυστηριου γεματο κλισε, μετριους χαρακτηρες, αδιαφορες ιστοριες, προχειρη σκηνοθεσια. Το χειροτερο ειναι οτι τα 2 επεισοδια ηταν αυτοτελη και απο την στιγμη που δεν τρελενομαι για τους χαρακτηρες οι αυτοτελης ιστοριες ειναι μειον, αν υπηρχε μια συνεχεια ενα βασικο στορυ θα σε κρατουσε περισοτερο. Εφαγε σβησιμο ηδη. χιλιες φορες fringe, εχει και αυτο τα κλισε του αλλα ειναι ποιο εντυπωσιακο και διασκεδαστικό.

Δημοσ.

Έχω δει το original και όντως είναι πολύ καλό. Αξίζει με τα χίλια. Τώρα όσον αφορά το αμερικάνικο, είχα δει τον pre-air πιλότο και δεν με εντυπωσίασε. Είχα χάσει πολλά από αυτά που μου άρεσαν στο αγγλικό. Δεν ξέρω αν του πάει τόσο η αμερικανιά. Βέβαια ο κανονικός πιλότος δεν είναι ο ίδιος. Μόνο και μόνο που πλέ4ον είναι o Harvey Keitel θα το ξαναδώ... και μετά θα έχω άποψη.

Δημοσ.

vlach man με απογοήτευσες, ειχες αναφέρει το kath and kim. ειπα να το τσεκάρω, καθε 2 λεπτα που εβλεπα ελεγα οτι πρεπει να ρίξω τοξικό οξυ και να κατστραφει και ο σκληρος και τα επεισόδια μαζι! Οκ καταλαβαίνω οτι πανε να εκμεταλλευτούν ολο αυτο το Hollywood buzz με τις νεοπλουτες πουτανιτσες (με το συμπαθειο), με τα rehab, τα sweet 16 και οτι αλλες μαλακιες γινονται εκει περα, αλλα η σατιρα που προσφερουν στην τελικη δεν ηταν και πολυ σατιρα παρα μια ανοστη αναπαρασταση χωρις εξυπνους διαλογους, καταστασεις, χιουμορ και φαντασια. Ειναι όσο ενοχλητικό και αποτυχημένο όσο αυτά που προσπαθούν να κοροϊδέψουν. Και σορυ αλλα το να το συγκρίνεις με το arrested development ειναι ιεροσυλία. Μοιάζει λιγο διότι αντιγράφει το στυλ του arrested (wacky characters, καποιες αφηγησεις, σκεψεις που ακουγονται, γενικως το visual editing....), αλλα αποτυγχάνει παταγωδώς στην τελική να του μοιασει ποιοτικά έστω και για λίγα δευτερόλεπτα!

Και κατι ασχετο, αλλα μολις ειδα το shield 7x08 και εχω την εντυπωση ότι ειδα ένα από τα καλυτερα επεισοδια τηλεοπτικων σειρών τα τελευταια χρονια. Η σειρα είναι τεραστιο επος και χαιρομαι που θα εχει το closure που της αξιζει, που τους αφησανε να πουνε αυτή την συγκλονιστικη ιστορια. Ναι εχω και άλλες αγαπημενες όπως dexter, carnivale…ktlp, αλλα το the shield μαλλον περνει την πρωτη θεση ως το ποιο ολοκληρωμενο συγκλονιστικο τηλεοπτικο προγραμα ever created!

Δημοσ.

Ειχα αρχισει κι εγω Τζινο το Shield αλλα δε μου αρεσε ο τροπος σκηνοθεσιας ιδιαιτερα,ουτε το στορυ ειχε κατι το εξαιρετικο να πει κατα τη γνωμη μου.Πρεπει να ειχα δει την πρωτη σαιζον.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς το Pushing Daisies κόβεται, κάτι που το ABC ανακοίνωσε μετά την προβολή του 2χ06. Απομένουν άλλα 7 επεισόδια που έχουν γυριστεί, αλλά είναι άγνωστο τι σκοπεύει να κάνει το κανάλι με αυτά.

Ο Bryan Fuller δήλωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει τη σειρά σε μορφή κομικ, για να κλείσει τις ανοιχτές ιστορίες, ενώ μπορεί αυτό να γίνει και υπό τη μορφή ταινίας (ακόμα βέβαια δεν έχει τελειώσει με την άλλη ταινία "Dead Like Me: Life After Death" -αυτή από τη σειρά Dead like me).

Επίσης σύμφωνα με Holywood Reporter κινδυνεύουν Dirty Sexy Money και Eli Stone (ενδεχομένως ήδη να έχουν κοπεί).

Πηγή: Three ABC programs hear no pickup lines

Σε άλλα νέα:

Φινάλε σειράς για το The Shield με το 7χ13 "Family Meeting" στις 25 Νοεμβρίου.

Και την Κυριακή 23 Νοε προβάλλεται το 24 - Redemption, η τηλεταινία προοίμιο της επερχόμενης 7ης season.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους λάτρεις του ''The Shield'' .

Απίστευτη σειρά και άπαιχτος ηθοποιός .

Κρίμα που τελείωσε - όπως διάβασα πιο πάνω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...