NOMIKOS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 HBO's True Blood (Alan Ball) Oλα τα λεφτά για φέτος,fringe ξεκίνησε καλά αλλά 2-3 επεισόδειο με ξενέρωσε,ελπίζω για καλύτερη συνέχεια,απο τα παλιά Dexter ,Prison.
papahlamidas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το Aliens in America το έχετε δει? Μικρό σχετικά... Αλλά πολύ χαλαρωτικό για σπίτι!
Panathinaikara Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 αν και δεν είναι νέα σειρά, ειδική μνεία χρειάζεται το Supernatural που η φετινή του σεζον ΣΚΙΖΕΙ! Επίσης αναμένουμε εναγωνίως το 24, και επαναλαμβάνω τσεκάρετε το Merlin. Πολύ καλό.
tzinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καταρχήν, είδα το πρώτο επεισόδιο True Blood και λίγο από το δεύτερο(υποχρεώσεις όπως το διάβασμα δε μου επέτρεψαν την συνέχεια). Έχω κατενθουσιαστεί!!! Να φτιάξουμε thread να τα πούμε κι εκεί. Μετά, έχουμε και λέμε. Tzino, θα κοιτάξω την MASSIVE πρότασή σου, η οποία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Εγώ δεν έχω ζήσει καθόλου στην Αγγλία αλλά θα πιάσω το 99,9% των στιχομυθιών, for that I'm certain. Το Νο Heroics το είχα στα υπόψιν μου, αλλά δεν είχα πρεφάρει πως είχε βγει ήδη. Το περίμενα με ανυπομονησία. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει όπως λες. Για το 90210 τα γράφω σε προηγούμενο post, δεν είναι τα πράγματα όπως λες και όχι, όχι ΌΟΟΟΟΟΟΧΙ το One Tree Hill δεν βλέπεται(πρόσεξε πως γράφω το ρήμα, δε βλάπτει). Από καθημερινά shows βλέπω μόνo the Daily Show/the Colbert Report. Τους κ. Leno/Connan/Kimmel/Letterman σταμάτησα να τους παρακολουθώ. Ειδικά τον Letterman (για λόγους που αφορούσαν τον Hicks, δεν τον είδα ποτέ, παρά μόνο στιγμιότυπα στο youtube). Ο Ferguson πάντως είναι παλιός, δεν τον είχα δει, οπότε θα του δώσω μία ευκαιρία. Η αφήγηση του Walter στο τέλος του τελευταίο επεισοδίου του Fringe ήταν σίγουρα αριστουργηματική. Δε ξέρω αν έχω πει κάτι στο αντίστοιχο thread, (δε θυμάμαι καν αν υπάρχει, τόσο κουρασμένος είμαι από τη μελέτη), αλλά αν αποβάλλει η σειρά κάποια στοιχεία της που δεν μ'αρέσουν θα έχει τα προσόντα για να δείξει σπουδαία πράματα. Σε κόβω για φαν των αγγλικών σειρών. Οπότε να τα τσεκάρεις και τα δυο. Τώρα για το αν θα τα καταλαβαίνεις όλα, μακάρι, εγω θέλω να πιστεύω ότι τα αγγλικά μου είναι σε άριστο επίπεδο, ίσως σε καλύτερο από τα ελληνικά που εχω καταντησει ανορθόγραφος λολ και παλι μου είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβω όλο, λόγο πολύ βαριών north accents (αν και μοιάζουν και λονδρεζικες λιγο) και αρκετη χρηση slang. Και έχω ζήσει στο Newcastle που είναι βόρεια, και κοντά στο Birmingham που είναι midlands. Θυμάμαι για πλακα τις πρώτες μερες ρωτούσα για το λεωφορείο προφέροντας το μπας (buss) και αν δεν το ελεγα μπους δεν καταλάβαιναν τι εννοούσα λολ. Για την παρατήρηση για το ρήμα, σωστός αλλα και λιγο απότομος, don’t you think? Από όλους για μενα ο λετερμαν είναι ο χειρότερος και τον εχω κόψει. Αυτόν και τον λενο οκ το καταλαβαίνω, αλλά κιμελ και κοναν δεν σου αρεσουν και τους έκοψες? Εγω παντος τον Λενο τον εχω ελαττώσει, δεν μου αρεσει το στυλ του, αλλά αμα εχει καλο guest τον βλέπω. Conan και Kimel ότι βρίσκω βλέπω πάντα., μου αρέσουν και οι δυο. Αλλα ο ferguson είναι εντελως διαφορετικός, καταρχας εχει πολύ καλυτερο μονολογο από ολους και δεν ακολουθει την πεπατημένη, αυτοσχεδιάζει, είναι φοβερα αστειος και κανει παντα επίκαιρα και σωστα σχολια. Δεν κωλώνει να πει την γνώμη του (και όχι τις μαλακιες που του γραφουν σαν τον λενο) για οποιοδήποτε θέμα και επειδή είναι σκοτσέζος τα βλεπει και λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Βεβαία το εχει παρακάνει με την υπερηφάνεια που πηρε την αμερικανική υπηκοότητα, αλλά τον συγχωρώ λολ. Κανει καλυτερες συνεντευξεις και καλυτερα σκετσακια. Νομίζω αξιζει πολύ παραπάνω από τους υπόλοιπους, τσεκαρε μερικα επεισόδια και πες μου αν σου αρέσει.
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 και εγω απο talk shows μονο colbert/stewart (08!!!) βλεπω. conan αν εχει κανα καλο σκετσακι ή καποιον καλο καλεσμενο. leno εχω να δω αρκετο καιρο να πω την αληθεια αλλα εχει καιρο να φερει guest που να με ενδιαφερει. ο letterman δεν μου αρεσει καθολου. μου την σπαει και ο band leader που εχει οσο δεν παει. ο ferguson καλος ειναι, δεν εχω δει πολλα αλλα και παλι δεν εχω χρονο να τον δω. οσο για τον hicks/letterman :
tzinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ο letterman δεν μου αρεσει καθολου. μου την σπαει και ο band leader που εχει οσο δεν παει. so fucking true!!! πραγματικα ο τυπος ειναι εντελος σπασαρχιδης. Και ο λετερμαν δεν παει πισω, εχει τις στιγμες του αλλα κολαει σε κατι σκετσακια τα οποια ειναι κακιστα, οπως προσφατα που εβγαζε καποιο τηλεφωνημα με ενα τυπο που μιλουσε περιεργα σαν να κανει αστυνομικη αναφορα, καθολου αστειο και το ξεχειλωσε σε πολλα επεισοδια. Μετα απο αυτα αποφασισα να τον κοψω! Η το τοπ 10 λιστ που κανει, απαραδεκτο. Γενικως ειναι ξεθωριασμενος και ελαχιστα αστειος, αλλα μαλλον ηταν καλος παλια διοτι νομιζω εχει το ποιο δυνατο ονομα στο επαγγελμα απο τους αλλους και μπορει να τραβηξει δυσκολους guest stars. To μονο καλο που εχει κανει τελευταια ειναι οτι εδωσε το βραδυνο show στον ferguson! Ο οποιος ferguson ολο και τραβαει περισοτερο δημοσιοτητα και ανεβενει στα ratings. Νομιζω καποια στιγμη ειχε περασει κοναν/λενο..
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 tzino, συγκέντρωσα υλικό ( για να μη δίνουμε στόχο ε) και είδα πρώτα επεισόδια από MASSIVE και Νο Heroics. Πολύ γέλιο και τα δύο, και το χρειαζόμουν! Ευτυχώς, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου παίξαν και κάποιοι γνώριμοι ηθοποιοί όπως ο Raff Little (Danny) από το Two Pints of Lager and a packet of crisps & o Jonhny Vegas (ο πατέρας του άλλου- it's a miracle!) που έπαιξε σε ένα από τα καλύτερα Black Books επεισόδια (Dave's Syndrome) και έμοιαζε uncannily στον διοικητή μου στην πρώτη μετάθεση( δε λέω περισσότερες λεπτομέρειες). Και τη μάνα του, επίσης είχα checkάρει σε άλλη σειρά και την δημοσιογράφο κάπου. Anyway, φανταστικό concept, προβλέπω γουστόζικο situational comedy, περισσότερο situational δηλ. από το No Heroics στο οποίο πάλι είδα δυο τρεις γνώριμες φάτσες, αλλά δω προβλέπω πιο straιght forward comedy δεδομένης της φύσης της σειράς. Φαντάζομαι να λες το bus κάτι μεταξύ "μπ(α)ους" χωρίς να ακούγεται πολύ το 'α'και το 'ς' να μην είναι παχύ και συρτό όπως το "bush". Καλά μ'έκοψες, είμαι γραμμένος στο the box και "προμηθεύομαι" πολύ υλικό από εκεί .Anyway, για τα ελληνικά, άστα να πάνε. Επειδή ακριβώς προετοιμάζομαι για λεκτικές δεξιότητες, δε μπορείς να φανταστείς πόσα πράματα που λέμε στην καθομιλουμένη είναι λάθος. Και άλλα πόσα γράφονται λάθος. Γι'αυτό τώρα ό,τι διαβάζω το διορθώνω για να είμαι ακόμη πιο έτοιμος. Kimmel, Conan που λες, δεν τους έκοψα per se, γιατί δεν τους έβλεπα τακτικά to begin with. Προτιμώ να παρακολουθώ σε καθημερινή βάση τους Colbert/Stuart γιατί ενημερώνομαι παράλληλα, οπότε έχω ήδη μαζέψει υλικό απέραντο. Πρόσφατα που λέτε που κοιτούσα το The Secret Policeman's Ball (2006-βρείτε το κάπως, είναι απίστευτο), που οργανώνεται από την Διεθνή Αμνηστία ανακάλυψα χρυσό με τους the Mighy Bush. Τον έναν τον είχα δει σε μικρό ρόλο στο IT-Crowd, αλλά αγνοούσα πως είχε δικό του show και μάλιστα stand-up σε συνεργασία με κάποιον άλλον. Πως μου ήρθε στο μυαλό τώρα; Μάλλον εξαιτίας του λεωφορείου.
tzinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 το κουτακι που λες το ανακαλυψα και εγω προσφατα! καλο ειναι αλλα εψαχνα father ted και a bit of fry & laurie και περιμενα να ειναι ποιο δημοφιλες, ειχαν λιγους σποριστες! Τα βρηκα αλλου. Πως σου φανηκαν οι HearKittyKitty (ετσι το γραφει στο bbc)?? τρελα μωρα ε? χεχε. O swing εχει πολυ πλακα που προσπαθει να το παιξει gangsta raper. να και το site για να κοψετε μουρες http://www.bbc.co.uk/massive/
Toufas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 testees ειδε κανεις? κατι ατομα πανε και παιρνουν μερος σε ιατρικες ερευνες για να βγαλουν λεφτα.
Xorxhs! Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 πελαγωσα....πολλες σειρες,πολυ λιγος ελευθερος χρονος.Ποιο προτεινετε να ξεκινησω να βλεπω?(αποκλειονται σειρες κωμωδιες,beverly hills like....)
kostas_dr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο τότε ξεκίνα με το Day Break. Είναι μόνο (!!) 13 επεισόδια και είναι αυτοτελής σειρά. Παίζουν καλοί ηθοποιοί και έχει καλό σενάριο. Επίσης κοίτα και το Journeyman. Επίσης 13 επεισόδια και είναι αυτοτελής. Τώρα θα σου έλεγα και για το Californication που τα επεισόδια είναι το πολύ μέχρι 27 λεπτά, αλλά έχει βγεί ήδη ο δεύτερος κύκλος. Πάντως έχει από τους καλύτερους διαλόγους που έχω δεί μέχρι στιγμής σε αμερικανική σειρά.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Testees. Έχει αστείο setup, κάποια καλά/κάφρικα αστειάκια (αν πιστέψεις το όλο setup) και σε γενικές γραμμές μου άφησε μέτριες εντυπώσεις. Ίσως δω 1-2 ακόμα με low priority. No Heroics. Είχα δει το trailer στο youtube και μου φάνηκε κάπως άνοστο και κακογυρισμένο, αλλά η ιδέα μου άρεσε οπότε είπα να δω ένα δύο επεισόδια. Ε κάπου στα μισά του πρώτου άρχισα το FF και μετά delete everything από το δίσκο. Massive θα δω προσεχώς
Toufas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 παιδες....my own worst enemy πολυ εξυπνη ιδεα
tzinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 No Heroics. Είχα δει το trailer στο youtube και μου φάνηκε κάπως άνοστο και κακογυρισμένο, αλλά η ιδέα μου άρεσε οπότε είπα να δω ένα δύο επεισόδια. Ε κάπου στα μισά του πρώτου άρχισα το FF και μετά delete everything από το δίσκο. Massive θα δω προσεχώς Συμφωνώ, εγω είπα να του δώσω λιγο χρονο επειδη γουστάρω αγγλικο χιούμορ, η σειρά εχει ποτενσιαλ και θα μπορούσε να βγάλει γέλιο, αλλα δεν τα εχουν καταφέρει. Και εγώ το κόβω. Κριμα παντος. Σήμερα ειδα το 6το επεισόδιο massive, το καλύτερο μέχρι τώρα. Ειδικά στην σκηνή που γυρνά ο τύπος σπίτι και βρίσκει την μεθυσμένη μανα του κοιμισμένη πάνω στο καπό του αμαξιού! Και ο vegas έβγαλε καλύτερες σκηνές σε αυτό το επεισόδιο. Ανεβαίνει η σειρα, στην αρχή απλά λες ωραία ιδέα και εχει κάποιες αστείες σκηνές, αλλα δεν είναι και κορυφή, σιγα σιγα βγάζει ολο και ποιο πολύ γέλιο Τα εποομενα που σκοπευω να τσεκαρω τελικα θα είναι Merlin, my own worst enemy, ισως testies να δω τι εινα. Καπου ειχα διαβασει ότι είναι καλο το how not to live your life, το εχει δει κανεις? Είναι αγγλικο? Ααα και να πω ότι το pushing daisies αν και είχε απλά καλή αρχή στο 1το επεισόδιο, το 2ρο ηταν κορυφή οπως στην 1τη σεζον. Και θα μπορούσαμε να την θεωρήσουμε νεα σειρά, αφού διακόπηκε λόγο της γνωστής απεργίας, ουσιαστικά είναι σαν να είναι ακόμα στα μισά της 1της σεζον. Οποτε όποιος δεν την εχει τσεκάρει και γουστάρει λιγο ρομαντσο, λιγο dark comedy, μυστηριο, πανέμορφα σκηνικά και χρωματα, συμπαθητικούς χαρακτήρες, ωραία μουσικουλα…..κτλπ… θα εντυπωσιαστεί. Μοιάζει σε στυλ με το amelie και βγαζει αυτο το feel good vibe. Μικρο αριστουργημα θα ελεγα.
vlachaquito Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Το eleventh hour καλο, καλυτερες ηθοποιειες αλλα λιγο πιο αργο...α και η ξανθια πολυ πιο καλη χαχα Επισης απο χαζοκομωδια, ειδα το kath and kim.. στυλ arrested development με μερικες καλες ατακες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.