Προς το περιεχόμενο

Ξενες σειρες 2008, αξιζει καμια ;

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To Fringe ωραίο στυλ X-files με παραφυσικα, ολιγον τι απο συνωμοσια καθώς τα φαινόμενα έχουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους αλλά δεν είναι και κατι που δεν έχουμε ξαναδεί, καλά επιμερους στοιχεια αλλα δε σου δινει την αισθηση οτι βλεπεις κατι ΚΟΡΥΦΑΙΟ(Dexter, Supernatural η φετινη σεζον σκίζει προς το παρόν).

To Μerlin επισης ωραίο και χαλαρωτικό, καλογυρισμένο, φαίνεται το χαμηλο budget αλλά δεν ενοχλεί, συν τοις άλλοις σειρές μεσαιωνικές με fantasy στοιχείο δεν υπάρχουν και τόσες

Το Beverly Hills remake μονο για να θυμηθουμε τα παιδικα μας χρονια που στηνομασταν στο Μεγκα, αλλα τπτ το ιδιαίτερο καθώς το εχουμε δει πολυ καλυτερα το εργο σε OC, One tree hill, Gossip Girl

• Moderators
Δημοσ.

HBO's True Blood (Alan Ball) δείχνει ενδιαφέρον, και κάπως στρώνει στα δύο τελευταία επεισόδια. Επίσης είναι Alan Ball (six feet under, american beuaty), και HBO, so...

και το ΗΒΟ's Little Britain USA , που ουσιαστικά είναι συνέχεια του Little Britain του BBC.

Δημοσ.

Ειδα το 1ο του Eleventh Hour

Eιναι φτυστο το Fringe με λιιιιγο καλυτερη ηθοποιια, λιιιιγο καλυτερους χαρακτηρες και αρκετα καλυτερο ρυθμο(εχει μια background υποθεση αλλα στο πολυ background, λιγα στοιχεια, για να μην παρει την προσοχη σου απο το επισοδειο)

Anyway, αυτες τις 2 εχω δοκιμασει φετος, το Fringe καλουλι απλα οχι τοσο καλο οσο ο ντορος που εγινε το καλοκαρι, το 11th hour ελαφρως καλυτερο

Δημοσ.

Eμενα παλι η αισθηση μου ειναι πως το εχουν γ#$%@ στα αστυνομικα και στις σειρες που δεν ειναι serialised αλλα εχουν standalone επισοδεια

Μεταφυσικα γιατι ρε συ? Δεν θυμαμαι εδω και 2 χρονια μεταφυσικο show, μετα το supernatural. Αντε αν πεις το pushing daisies που εχει μια δοση αλλα δεν στηριζεται εκει, ειναι πιο πολυ μαυρη κωμωδια.

Τα Fringe και Eleventh Hour που ειπα ειναι πιο edge of science οχι ομως μεταφυσικα

Σε αυτο που το εχουν ξεφτιλισει βεβαια φετος και απο περσυ ειναι στα γκομενο-show, δηλαδη στην Αμερικη τα κοριτσακια 15-22 δεν θα ξερουν τι να πρωτοδουν

Δημοσ.

Πως το εννοείς το concept; Γιατί ακόμα είμαστε στην αρχή και είναι κάπως δύσκολο να πεις με σιγουριά πως θα ακολουθήσει την ίδια πεπατημένη οδό. Πάντως είναι πάρα πολύ καλογραμμένο και οι γκόμενες είναι απίστευτες! Έχει ωραίους διαλόγους και έχει και την Summer.- Το αν θα αγγίξει τα ζητήματα που είχε αγγίξει το Beverly Hills στις πρώτες του season (που ήταν πολιτικοποιημένο- thanks to Andrea & Brandon) ,δε το ξέρω ακόμα. Σίγουρα μέχρι στιγμής έχει αγγίξει ένα σημαντικό ζήτημα, αυτό των ναρκωτικών και το έχει κάνει και πολύ ωραία μάλιστα.

Δημοσ.

True Blood ίσως η πιο ενδιαφέρουσα νέα σειρά, σταδιακά ανεβαίνει, αλλά δράμα είναι, μην ξεχνιόμαστε

Sons of Anarchy μου αρέσει αρκετά, το πάει καλά, δράμα και αυτό αλλά με μπόλικη δράση

Fringe καλό αλλά τίποτα που να μην έχουμε ξαναδεί μέχρι στιγμής (ενδιαφέρον, περνάει η ώρα σίγουρα, καλή παραγωγή, καλό casting γενικά, αλλά το μπαμ δεν το κάνει μέχρι τώρα αν και είναι πολύ νωρίς)

Δεν έχω προλάβει να δω άλλα, και δύσκολα θα μπει κάτι στο πρόγραμμα τώρα. Στο brake ίσως, το πολύ πολύ να δω καναν πιλότο να πάρω μια γεύση

Δημοσ.

απο νεες σειρες περαν τον συνηθισμενων fringe... κατι βρετανικες μονο εχω αρχισει. Και επειδη πιστευω οτι δεν τις ξερετε, παρτε μια γευση.

Η μια ειναι το MASSIVE, opoy 2 filoi apo to manchester και κολλημενοι με την indie/pop/rock σκηνη που ειναι τεραστια στην περιοχη τους, αποφασιζουν να φτιαξουν μια δισκογραφικη εταιρια, χωρις εμπειρια. χωρις λεφτα, χωρις καλιτεχνες, μονο με τρελα και αγαπη για την μουσικη. Ο ενας ειναι ρεαλιστης και θελει να βγαλει λεφτα, ο αλλος νομιζει οτι το κανει μονο επειδη αγαπαει την μουσικη αλλα και αυτος φυσικα θελει λεφτα αν και συνηθος κανει τρακα απο τον φιλο του. Κανουν ενα διαγωνισμο ταλεντων οπου ξεχωριζουν 2 αδερφες με ενα ποπ τραγουδι, λεγονται here kity kity και ειναι χοντρες ασχημες κλασικες βρετανιδες. Οι δυο φιλοι προσπαθουν να τις μανατζαρουν και το σινγκλ τους ολως περιεργως κανει επιτυχια. Στο παιχνιδι μπενει και ενας μαναζτερ απο μεγαλη εταιρια που προσπαθει να κλεψει τις kity kity. Το καστ συμπληρωνει ενας βετερανος ροκερ, ενας ανερχομενος γκαφατζης hip hop dj,μια κοπελα που γουσταρει αλλα τα κανει θαλασα συνεχεια μαζι της και αλλη μια φιλή που ξερει απο δημοσιες σχεσεις και βοηθαει την εταιρια. Μεσα σε ολα αυτα πατερας του ενος τυπου ειναι ο γνωστους σε αγγλοφιλους johny vegas.

κλασικο αγγλικο humour, ωραια θεμα, καφριλα....λιγο απο ολα. Το μονο κακο ειναι οτι εχει πολυυυυ βαριες προφορες ακομα και εγω που εκανα 6 χρονια αγγλια καταλαβενω κανα 60-70% μονο λλοολ

8/10, εχω δει 5 επεισοδια και συνεχιζω ευχαριστα.

Το αλλο ειναι to no heroics, μια πολη γεματη σουπερηρωες αλλα οχι οπως τους εχουμε συνηθισει, συχναζουν σε ενα μπαρ, μπεκροπινουν, ειναι αποτυχημενοι και εχουν περιεργες δυναμεις. Προσπαθουν να λυσουν κανα εγκλημα για να γινουν διασημοι, αλλα οι περισοτεροι απο αυτους απλα κυκλοφορουν στην πολη με στολες χωρις να τους αναγνωριζει κανεις και να τους πενραει για τρελους. Εχει προοπτικες, αλλα δεν μπορω να πω οτι εντυποσιαστικα, θα μπορουσε να ειναι πολυ ποιο αστειο. προτιμω to massive

6/10, μαλλον θα το σταματησω.

Sons of anarchy το εκοψα αμεσως απο τον πιλοτο, δεν μπενω σε λεπτομερεες τις εχω γραψει αλλου. Δεν εχω δει το mentalist ακομα. Στα υποψην και to the ex list, αν και δεν με εντυποσιαζει το θεμα. Ουτε true blood εχω δει ακομα, δεν ημουν ποτε φαν σειρων τυπου angel, buffy...ktlp. Παρομοιο δεν ειναι? Τι αλλο.... υπαρχει τιποτα??

Ρε σεις 90210 βλεπετε?? ελεος!! Ακομη και στο αμερικα που ειναι συνηθισμενα σε τετειες βλακειουλες λενε οτι ειναι ΓΤΠ η σειρα. Το oc ειχε γουστο, το one tree hill βλεπετε, αλλα 90210?? Και οσω για το gossip girl, μακραν η χειροτερη γκομενιστικη σειρα, απλα εμετικο και κακογουστο. Περαν απο το τραγικο acting, σεναριο και φλωροφατσες, αυτο που δεν αντεξα καθολου ειναι τα ρουχα που τους βαζουν να φορουνε, παναγια μου ουτε σε σαλεμενο τσιρκο δεν ντυνονται ετσι, απορω που τον βρηκανε τον στυλιστα!

Αααα και να μην ξεχασω, οποιος βλεπει late night talk shows, jay leno, letterman, conan o brien.....ktlp....απλα να πω οτι ο καινουριος βασιλια του ειδους ειναι ο craig ferguson. Των εχω μαθει δυστηχος μονο εδω και κανα χρονο η λιγοτερο (αν και η εκμπομπη εχει μπει στον 4ρτο χρονο), αλλα δεν χανω επεισοδειο πλεον, ειναι θεος! Αν τον παρει το ματι σας στα τορενταδικα της γειτονιας, κατεβαστε αφοβα.

Δημοσ.

Καταρχήν, είδα το πρώτο επεισόδιο True Blood και λίγο από το δεύτερο(υποχρεώσεις όπως το διάβασμα δε μου επέτρεψαν την συνέχεια). Έχω κατενθουσιαστεί!!! Να φτιάξουμε thread να τα πούμε κι εκεί.

Μετά, έχουμε και λέμε. Tzino, θα κοιτάξω την MASSIVE πρότασή σου, η οποία φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Εγώ δεν έχω ζήσει καθόλου στην Αγγλία αλλά θα πιάσω το 99,9% των στιχομυθιών, for that I'm certain. Το Νο Heroics το είχα στα υπόψιν μου, αλλά δεν είχα πρεφάρει πως είχε βγει ήδη. Το περίμενα με ανυπομονησία. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει όπως λες. Για το 90210 τα γράφω σε προηγούμενο post, δεν είναι τα πράγματα όπως λες και όχι, όχι ΌΟΟΟΟΟΟΧΙ το One Tree Hill δεν βλέπεται(πρόσεξε πως γράφω το ρήμα, δε βλάπτει).

Από καθημερινά shows βλέπω μόνo the Daily Show/the Colbert Report. Τους κ. Leno/Connan/Kimmel/Letterman σταμάτησα να τους παρακολουθώ. Ειδικά τον Letterman (για λόγους που αφορούσαν τον Hicks, δεν τον είδα ποτέ, παρά μόνο στιγμιότυπα στο youtube). Ο Ferguson πάντως είναι παλιός, δεν τον είχα δει, οπότε θα του δώσω μία ευκαιρία.

Η αφήγηση του Walter στο τέλος του τελευταίο επεισοδίου του Fringe ήταν σίγουρα αριστουργηματική. Δε ξέρω αν έχω πει κάτι στο αντίστοιχο thread, (δε θυμάμαι καν αν υπάρχει, τόσο κουρασμένος είμαι από τη μελέτη), αλλά αν αποβάλλει η σειρά κάποια στοιχεία της που δεν μ'αρέσουν θα έχει τα προσόντα για να δείξει σπουδαία πράματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...