Προς το περιεχόμενο

Νεο Antivirus + ερωτηση

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγορασω καινουργιο antivirus.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παιζει με ολες αυτες τις εκδοσεις που εχει στο eshop για καθε Antivirus? Καταληγω στο να παρω το Nod32 αλλα δεν ξερω με τι κριτηριο να επιλεξω. Επισης γιατι στο Plaisio εχει μονο 1 προιον για το καθενα?

Ερωτηση: Μου εχει τυχει αρκετες φορες σε διαφορους υπολογιστες το antivirus να μου βγαζει μηνυμα για trojan σε USB stick σε ενα αρχειο του autorun. Ακομη και σε ολοκαινουργιο stick με αρχειο word απο ενα pc στο αλλο. Ειναι πραγματι trojan ή οχι?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι παιζει με ολες αυτες τις εκδοσεις που εχει στο eshop για καθε Antivirus? Καταληγω στο να παρω το Nod32 αλλα δεν ξερω με τι κριτηριο να επιλεξω. Επισης γιατι στο Plaisio εχει μονο 1 προιον για το καθενα?

Ερωτηση: Μου εχει τυχει αρκετες φορες σε διαφορους υπολογιστες το antivirus να μου βγαζει μηνυμα για trojan σε USB stick σε ενα αρχειο του autorun. Ακομη και σε ολοκαινουργιο stick με αρχειο word απο ενα pc στο αλλο. Ειναι πραγματι trojan ή οχι?

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PCF&category=ANTIVIRUS

τι εννοεις για τις εκδοσεις.εχει περιγραφη σε καθε μια.σχετικα με το κριτηριο.αν εχεις ρουτερ παρε μονο antivirus και απλα κλειδωσε τα ports αλλιως ολη την σουιτα.απο κει και περα παρε οποιο θες διαφορα προσωπικα δεν βρισκω οσο ειχα windows ειχα ενα free..αν συναντησεις κανενα επικιδυνο ιο δεν σε σωνει τπτ.αλλα αυτο ειναι αποψη μου :-D

πολυ πιθανο να ειναι.το αρχειο word απο που το κατεβασες?

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PCF&category=ANTIVIRUS

πολυ πιθανο να ειναι.το αρχειο word απο που το κατεβασες?

Eιναι δυνατον ενα αρχειο word να ειναι trojan?? Αλλα οπως ειπα πιο πανω το trojan εμφανιζεται σε ενα αρχειο autorun του USB stick.

Οταν το antivirus λεει για 1year τι ακριβως εννοει? Μετα τον 1 χρονο τι κανουμε?

Δημοσ.

μετα απο ενα χρονο το αγοραζεις παλι.ειναι δυνατον να περιεχει trojan.αν ειναι σε autorun μπορει να εχει μπει μεσα.κανε ενα φορματ στο usb stick και μετα κανε παλι scan μηπως ειναι κανα κολλημα των antivirus.

Δημοσ.

Πηγαινε και επελεξε να εμφανιζονται ολα τα αρχεια και ολα τα αρχεια συστηματος.

Ανοιξε το usb stick και ισως δεις ενα knight.exe και ενα autorun.

Αν τα δεις, τοτε ειναι μολυσμενος και ο υπολογιστης σου.

Φορματ το stick και google με knight.exe να δεις πως θα τα σβησεις.

Δημοσ.

Μεταξυ απλου antivirus retail pack 39 euro και security retail pack 59 euro του Nod32

ποιο θα προτεινατε?

-----Προστέθηκε 11/10/2008 στις 07 : 47 : 31-----

Πηγαινε και επελεξε να εμφανιζονται ολα τα αρχεια και ολα τα αρχεια συστηματος.

Ανοιξε το usb stick και ισως δεις ενα knight.exe και ενα autorun.

Αν τα δεις, τοτε ειναι μολυσμενος και ο υπολογιστης σου.

Φορματ το stick και google με knight.exe να δεις πως θα τα σβησεις.

Πηγα εργαλεια/επιλογες φακελων/προβολη και ενεργοποιησα το εμφανιση ολων των περιεχομενων των φακελων συστηματος. σωστο?

Μετα εβαλα το stickaki και δεν ειχε τιποτα αλλο μεσα παρα μονο τα δυο αρχεια word.

Δημοσ.

το πρώτο είναι νομίζω antivirus ΜΟΝΟ, ενώ το δεύτερο "σύνολο" ("σουίτα") προγραμμάτων - λογικά antivirus & firewall - ίσως ΚΑΙ antispyware checker.

αηδίες.

βάλε ένα free (προτείνω avast) και θα είσαι μια χαρά (άσε και το firewall των win να τρέχει, άντε βάλε και το Spybot S&D )

όσο για το φλασάκι, σκάναρε τα word (με το avast που λέγαμε) κι αν είναι οκ, βγάλ' τα στο desktop, πάτα μια χλωρίνη κλινέξ (format) στο φλασάκι, και ξαναβάλ 'τα μέσα (αν φυσικά σε ενδιαφέρουν)

Δημοσ.

Κι εγώ δεν πιστέυω πως πλέον αξίζει να αγοράσεις antvirus, πόσο μάλλον το nod32, που δεν είναι όπως παλιά, και πλέον το avira antivir και το avast μάλλον είναι καλύτερα. Προτείνω το avast πάντως κι εγώ, παρότι μπορεί το avira να είναι καλύτερο στην αναγνώριση ιών, με ελάχιστη διαφορά απο το avast (μπορεί).

Δημοσ.

Οταν λεμε οτι σκαναρω ενα αρχειο (word εδω) κανω κατι περισσοτερο απο δεξι κλικ και scan με το αντιστοιχο antivirus?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...