Προς το περιεχόμενο

Asus M3A78 PRO/-EM/-H & AI Gear 2

talos_2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς μητρική M3A78 PRO ή -EM ή -H/HDMI που να δουελεύει με το AI Gear 2?

Στη σελιδα overview των μητρικών, το AI Gear 2 αναφέρεται, αλλά δεν υπάρχει στην σελίδα downloads, ούτε στο cd.

Δοκίμασα τις εκδόσεις 1.04.09, .10 και .23 του AI Suite με την -EM μου, αλλά τζίφος.

Δημοσ.

έχω την ίδια μητρική με εσένα, και νομίζω ότι πολύ απλά το AI GEAR 2 , όπως λέει και στο site η asus είναι τα έτοιμα προφίλ overclocking που έχει αν πας στις επιλογές για oc στο cpu ή τη gpu...θα τα δείς κάτι 2% 5% 8% 10% (μέγιστο) . ο πολλαπλασιαστής σε εμένα είναι κλειδωμένος στο 12.5 , επίσης μέγιστο δυνατό αλλά αλλάζει νορμάλ το fsb τώρα το έχω απο 200 σε 220 και ειναι 1 βαθμό πιο ζεστός...στους ~40.... επεξεργαστή έχω τον 4800+ ΕΕ ...

Δημοσ.

τότε φίλε μου, όχι, δεν έχω βρεί κάτι τέτοιο!!!θα το ξαναψάξω σήμερα και βλέπουμε...

Το μόνο που σκέφτομει είναι πιχι μήπως εμφανίζεται αν κάνεις install κάποια άλλη εφαρμογή, εννοώ

ότι το MyLogo εμφανίστηκε όταν εγκατέστησα το ASUS UPDATE...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χρόνια πολλά ρε παιδιά ,καλή χρονιά. Ενδιαφερομαι και εγω για την εν λόγω μητρική αξίζει για λίγο o/c και με την on board κάρτα γραφικών να παίζω κάνα call of dutty 4-5, crysis? και μετά θα βάλω μια κάρτα γραφικών καλή ή nvidia πιο πολύ λέω, και για επεξεργαστή ένα AMD ATHLON 64 X2 5050E 2.60GZ AM2 BOX για φτηνή λήση και να τον φτάσω στα 3,00ghz.Τι λέτε? Μνήμη και σκληρούς έχω και θα παίξω σε Raid0 και ένα σε συρτάρι για backup , Windows Xp pro sp2-sp3 eng πρός το παρόν.

Αυτά

Δημοσ.

Τα παιχνίδια που παρουσιάζονται στο βιντεάκι δεν έχουν καμία σχέση με το βαρύ Crysis και είναι πιο ελαφριά κι απ τα CoD.

Ίσως είναι playable σε χαμηλή ανάλυση με χαμηλές λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ, αν θες, πριν πάρεις την τελική απόφαση. 4830 και 9800GT έχουν πάνω-κάτω ίδιες τιμές και 4850 είναι γύρω στο 20άρικο ακριβότερη.

Δημοσ.

4850 νομιζω ειναι μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα. Αν δωσεις αρκετα παραπανω GT260 και HD4870 ειναι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο αναλογ με το παιχνιδη. Καλος η κακος η nvidia εχει χασει αυτη τη στιγμη τη αγορα των 120-200Ε.

Δημοσ.

κοιτα εγω παιζω σε 20" οθονη , το αιρμπορν σε αναλυση 1024 768 , χωρις να εχω κανει

oc στην igp... παραπανω αναλυση το παιχνιδι δεν ειναι playable...

το σπαστικο με την μομπο ειναι ενας διαπεραστικος συνεχης ηχος που βγαζει απο τα ηχεια οταν κλεισει το κομπιουτερ. καιεπισης ενας σπαστικος ηχος μεσα απο το κουτι που ξεκινησε απο τοτε που ειχα την εμπνευση να κανω απντειτ στον βαιο...

Δημοσ.

Και εγώ την ίδια έχω αλλά δεν παίζω παιχνίδια για να σε βοηθήσω.

Από την άλλη θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που την έχουν αν τους ανοίγει πάντα το AI Suite γιατί σε εμένα μια ανοίγει μια όχι μπορώ να το φτιάξω;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Πηρα την μητρική M3A78-T και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα. Εχει τρεις εξόδους vga, hdmi,dvi, d-sub(15pin) με το 15 pin βλέπω στην οθόνη αλλά όταν συνδέω το hdmi στην τηλεόραση σε hdmi δεν κάνει τίποτα σε ότι ανάληση και να έχω βάλει το ίδιο συμβένει και με το dvi και έχω κολήσει, χρειάζωμαι κάποιο software εκτός απο τους drivers Amd-Ati chipset- mb/igp, η τηλεόραση είναι hd ready

42 ιντσες. Όταν έβαλα κάρτα γραφικών dvi σε Hdmi μέσα από το catayst το σεταρα και είναι οκ παίζει έχω εικόνα αλλά θέλω να δω από hdmi ή dvi έξοδο εικόνα στην τηλεόραση

Αυτά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...