iron angel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδια. εχω το Crash banicout 1 και ενω το παιζω τοσα χρονια δεν το εχω βαρεθει . Αναροτιεμαι λοιπον αν ειναι δημοφιλες παιχνιδι απο οσοι το εχετε παιξει ποιες ειναι οι εντιποσεις? Εγω εχω τις καλυτερες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fabiawrc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 αγαπημενο μου platform game φυσικα μετα το ανεπαναληπτο donkey cong country.πιτσιρικας ειχα παρει το ps1 με δωρο ενα μτχ τιτλο απο το software center το wipeout και αργοτερα το crash αντιγραφη.θυμαστε οδοντογλυφιδα στο καπακι και αλλαγες τα cd?lol αυτο και το wipeout ηταν παιχνιδαρες τοτε με φοβερα γραφικα.ειχε ερθει ενας φιλος μου και του εδειξα το crash και ειχε μεινει αφωνος!
GEO2004Z Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Φοβερο παιχνίδι φίλε μου αλλά πιστευω πως υπήρξανε και καλύτερα platform.
iron angel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 παντως απο μικρο παιδι το παιζω ακομα δεν το βαρεθηκε και ας ειμαι δεκατεσσερα
iron angel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 οχι δεν εχει βγει ακομα κανανα Crash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.