iron angel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας παιδια.εχω ενα προβλημα με το windows live messenger . Ενα παιδι μου εχει στειλει ενα e-mail ενω εχει και αυτο windows live messenger δεν μπορω να το δω..... Μηπως εχετε μια πιθανη εως σιγουρη λυση:rolleyes:
alex2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Τι σχέση έχει το mail με τον live messenger? Εξήγησε λίγο καλύτερα την ερώτησή σου αν μπορείς.
iron angel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εχω windows live messenger . Το οποιο ειναι γεια να μιλαω με αλλους και να στελνω e-mail. Μου εστειλαν ενα e-mail αλλα οταν μπεικα να το διαβασω μου εβγαλε κατι διαφιμιστικα ενω το e-mail ειναι απο ενα φιλο! Μου σειμβενει πρωτη φορα! Τι μπορω να κανω? Καποια ιδεα?
soilworker Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πρωτον δεν εχει καμια σχεση το live messenger με τον hotmail λογαριασμο σου. Αμα θες να διαβασεις mail πας sto hotmail.com και βαζεις το mail και το password και το διαβαζεις
APsD Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Κοιτα και στα junk mail. Αλλα μαλλον το στειλε αλλου ο φιλος σου. Δεν εχει σχεση αν εχετε msn messenger και οι δυο η κανενας. To msn ειναι για chat οχι για emails
alex2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας από τα παραπάνω παιδιά δεν έχει καταλάβει τι θέλεις να πεις. Δεν είναι τυχαίο. Λοιπόν, για να δω αν έχω εγώ καταλάβει τι θέλεις να πεις τώρα. Μας λες ότι έχεις λάβει ένα mail από το mail ενός φίλου σου. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το mail περιέχει διαφημίσεις αντί για ένα συνηθισμένο μήνυμα από τον φίλο σου. Καταρχήν αυτό μας λες? Και η ερώτησή σου είναι γιατί γίνεται αυτό? Ή Πως μπορείς να διαβάσεις το πραγματικό μήνυμα που σου έστειλε ο φίλος σου αντί για τις διαφημίσεις που βλέπεις?
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ...προφανώς το μέλος iron angel απλά διαχειρίζεται τον λογαριασμό του μέσω του windows live messenger, γι' αυτό και μας "μπερδεύει" με αυτόν (κλικάρει στις ειδοποιήσεις του messenger όταν έχει νέο μήνυμα, ξεκινάει το outlook express μέσα από δεξί κλικ στις επαφές του κλπ), έχοντας την λανθασμένη εντύπωση ότι ο messenger είναι το πρόγραμμα που είναι "υπεύθυνο για τα e-mail" (ενώ είναι απλά ένας "μεσάζοντας"). Και, μάλλον, είναι σχετικά μικρής ηλικίας : ) Πάνε http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&ar=hotmail μπες με τα username/password του messenger, και δες τα mail σου στα εισερχόμενα. Aν ανοίγει κανονικά το mail που σου έχει στείλει ο φίλος σου, όλα καλά. Αν ανοίγει και βλέπεις ΜΟΝΟ "διαφημίσεις", ρώτα τον φίλο ΑΝ σου έστειλε κάτι κατ' αρχάς, και αν ναι, αν αυτό ήταν....μόνο διαφημίσεις.
iron angel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κοιταξτε απλα εγω εχω windows live messenger και το προβλημα μου ειναι αυτο που ειπε ο alex2005. Πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω γιατι ! Αυτο που μου βγαζει ειναι ενα διαφιμιστικο για το windows live messenger ... Πως μπορω να διαβάσω το πραγματικό μήνυμα που μου έστειλε ο φίλος μου αντί για τις διαφημίσεις που βλέπω?
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κοιταξτε απλα εγω εχω windows live messenger και το προβλημα μου ειναι αυτο που ειπε ο alex2005. Πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω γιατι ! Αυτο που μου βγαζει ειναι ενα διαφιμιστικο για το windows live messenger ... Πως μπορω να διαβάσω το πραγματικό μήνυμα που μου έστειλε ο φίλος μου αντί για τις διαφημίσεις που βλέπω? ρε συ πουλακι μου απο σπαμ ξερεις τιποτα η αδικα μας ζαλιζεις; υπαρχει περιπτωση καποια εταιρια να χρησιμοποιησε το μαιλ του φιλου σου λεγωντας ο ταδε φιλος σου ειναι στο σαιτ μας ελα κι εσυ
paranyxidas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια εχω το εξης προβλημα...εκανα format τον η/υ και κατεβασα το καινουργιο το messenger αλλα δεν μου εμφανιζει τις επαφες!!!ενω μου βγαζει κανονικα την φωτογραφια που ειχα.επισης ενω ειμαι συνδεμενος,οι αλλοι με βλεπουν σαν αποσυνδεμενο!!! οταν παω να εισαγω μια επαφη τοτε αυτη προστιθεται στο 'απλο' msn,το πρωτο που ειχαν τα windows εγκατεστημενο.ετσι μια επαφη μπορει να την ειχα δυο και τρεις φορες...το εκανα απεγκατασταση μηπως εφταιγε αυτο αλλα τζιφος... δεν βλεπω τις επαφες μου,σασ παρακαλω αν μπορειται να βοηθηστε με γιατι θα σκασω...
panos2171 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Επειδη με το που βαζω την 9 εκδοση οι επαφες δεν εμφανιζονται στο messenger υπαρχει καποιος τροπος αποθηκευσης των επαφων ωστε οταν βαλω το 9 να τις επαναφερω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.