Προς το περιεχόμενο

CoD5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου ήρθε ο κωδικός (μάλλον) από το ισπανικό site που είχε δώσει ο priv στην αρχή του thread. Public το δίνω παιδιά, αφιερωμένο στους ξενύχτηδες:

BDK3M-D6FWF-9TCJX-GFHG3-86FGJ

Δημοσ.

RYY7C-V6RXJ-8PYX6-HHPKX-QJ6WD

και απο μενα αλλη μια χορηγια

ΥΓ ωπ βρηκα και αλλο ενα στο mail μου..αλλα αυτο θα το δωσω σε οποιον μου στειλει πρωτος pm με φωτο του muslimovitch να σκοραρει με την φανελα του ΠΑΟΚ :) :)

TAKEN

Δημοσ.
RYY7C-V6RXJ-8PYX6-HHPKX-QJ6WD

και απο μενα αλλη μια χορηγια

ΥΓ ωπ βρηκα και αλλο ενα στο mail μου..αλλα αυτο θα το δωσω σε οποιον μου στειλει πρωτος pm με φωτο του muslimovitch να σκοραρει με την φανελα του ΠΑΟΚ :) :)

ρε μαγκες, γιατι δινετε ετσι τα κλειδια? τωρα οπως τους τρελλους θα τρεχουν οι υπολοιποι και θα βαζουμε το κεy και θα λεει πως ειναι ηδη usable! στειλτε μου ενα μεσο Pm..Δεν εχω ορεξη να προσπαθω να μπω με ενα κλειδη που θα ειναι μαλλον USED αφου το ποσταρετε και οποιος προφτασει. lotus! εχεις κανενα αλλο? καποιος? να μου στειλει ενα? Please?

Δημοσ.
Οταν βολεψετε τον dp@pa,καντε μια καλη και στειλτε και σε εμενα ενα ΡΜ με key αν υπαρχει...thanx!

εγώ πάντως βολεύτηκα! Ευχαριστω Μαυρα!

Δημοσ.

το επαιξα χτες στο storm 1976.καλο φαινεται ωραια γραφικα τιποτα το σπουδαιο,η πιστες ειναι πολυ γεματες,εμενα μου φανηκε ενα cod4 με patch β παγκοσμιου.στα + η βια που εχει το παιχνιδι.ειδα κατι ακρωτηριασμους κλπ.

Δημοσ.

Τελικά όλοι βολεύτηκαν και μόνο εγώ ξέμεινα! ....

Αν υπάρχει κανένα key θα το ήθελα ΠΟΛΥ! ! ! !

Αυτά....

Ευχαριστώ!

-----Προστέθηκε 14/10/2008 στις 08 : 19 : 06-----

ένα μόνο θα πω...

ΑπΑρΑδεκτο το WaW...

υπομονή μέχρι να βγει το CoD5...

Δημοσ.

Ti να πει κανείς για αυτό το παιχνίδι...

Ντουφέκια νερομπίστολα!

Δλδ βλέπεις τον εχθρό στα 10 μέτρα να έρχεται καταπάνω σου, τον πυροβολείς στα ίσα αλλά αυτός δεν χαμπαριάζει (και δεν έχει περκ για έξτρα health) εσύ ξαναγεμίζεις αλλά δεν προλαβαίνεις να ξαναρίξεις γιατί είσαι νεκρός!

Ξεχάστε τα ντουφέκια του CoD2 που όταν πυροβολούσες το 90% των όσων χτυπούσες πέφταν dead!

Πραγματικά χαλάσανε μια από τις καλύτερες αισθήσεις που σου έδινε το CoD δηλαδή το να παιζεις με ντουφέκι (μία πυροβολώ μία οπλίζω). Ποιος ο λόγος να πάρει κανείς ντουφέκι ???? (χωρίς διόπτρα) Κανένας λόγος δεν υφίσταται! Πραγματικά κρίμα.....

Τα shotgun συνεχίζουν να είναι ψόφια όπως και στο CoD4

Ακόμα ένα τεράστιο μείον είναι οι πίστες που τις θεωρώ και τις τρεις άθλιες στην δομή τους. Πραγματικά τόσο άθλιες πίστες είχα να δω από εποχή MoH Pacif Assault....

Τελικά δεν ήταν τυχαίο ότι οι μισές και ίσως και παραπάνω πιστες του CoD3 ήταν μάπα.... (βγάλανε βέβαια κάποιες extra μετά, αλλά να και καλές δεν τράβηξανε)

Ο ήχος είναι για σε κάποιες περιπτώσεις για γέλια!!!!! (δεν τον συγκρίνω με άλλα παιχνίδια πχ BF bad company που είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει ως τώρα σε τέτοια παιχνίδια, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι γελίος) πχ Τα βήματα που ακούγονται απο τους διάφορους παίκτες θυμίζουν πυροβολισμούς! Lol....

Χαζός είναι και ό ήχος τους artillery!

Οι φωνές είναι σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με το COD3 αλλά και πάλι τίποτα ιδιαιέτερο. (στο COD3 τα επιφωνήματα των στρατιωτών που πεθαιναν προξενούσαν γέλιο, λες και ήταν από καρτούν, λες και κάποιος πατούσες ένα έντομο και αυτό έκανε : Πλιαξ!!!)

Πάντως Θεωρώ μεγαλύτερο από όλα τα αρνητικά που έχω εντοπίσει από οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει στο CoDWaW, το μειονέκτημα με τα ψόφια ντουφέκια ...

Πραγματικά το μισό CoD πάει περίπατο χωρίς αυτά! Μόνο το Sniper δουλεύει ας πούμε "κανονικά"!

Υπάρχει ωστόσο κάτι που μου άρεσε πολύ και αυτό είναι τα σκυλιά... Πολύ καλό και προσθέτει ένταση στο παιχνίδι. Ακούς τα σκυλιά να έρχονται (ναι είναι καλός ο ήχος εδώ) αυτά σου την πέφτουν και αν δεν μπορέσεις να τα σκοτώσεις, με δύο δαγκώματα είσαι νεκρός. Μπορέις να βοηθήσεις και τους φίλους σου που παλεύουν να ξεφύγουν από τα κοπρόσκυλα.... Καλό!

Δεν πρόκειται να το αγοράσω το παιχνίδι! Το CoD4, COD2 και 3 με καλύπτουν μέχρι τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...