Προς το περιεχόμενο

CoD5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάει την Δευτέρα οπότε ετοιμαστείτε. Κλειδιά θα δώσει σίγουρα το eurogamer

Επίσης ένα ισπανικό site δίνει και αυτό. Συμπληρώστε τα παρακάτω και στείλτε mail στο [email protected] με θέμα MeriStation COD: World at War αφου γραφτείτε πρώτα στο site τους

Name:

Surname:

Όνομα με το οποίο γραφτήκατε στο site:

Email:

County:

Date of Birth:

Xbox 360 or PC:

Εγώ έχω κάνει τα κονέ μου κοιτάχτε να βολευτείται και εσείς για να μπούμε όλοι.:P

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol και εγω τωρα κοιτουσα το ιδιο πραγμα.

Μαλιστα πανω πανω στο site eurogamers λεει θα δωσουν τα κλειδια συντομα!! μπορει και σημερα

απο τα βιντεακια που εχω δει, ειναι gameplay ολοιδιο με το 4 (που δεν ειναι κακο πραγμα) και θελω να δω πως θα λειτουργησει με τα τανκς.

χμμμ Cod4 +νεοι χαρτες+τανκς+νεα perks...αντε να δουμε

You haven't got long though! In order to bag yourself a key, you'll need to email our competition email address [email protected] with the title 'COD BETA' before the closing time of 9am GMT on Thursday 16th October.

Δημοσ.

γραφτηκα στους γαλλους αλλα δεν ερχεται το confirmation..

-----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 10 : 43 : 33-----

Vous êtes bien inscrit pour recevoir une clef pour la bêta de Call of Duty World At War sur le Xbox Live.

ηρθε αυτο,τι σημαινει?

Δημοσ.

Πρέπει να είστε εγγεγραμένοι για να πάρετε ένα κλειδί για την beta μπλα μπλα..

Άκυρε έπρεπε να είσαι registered sto callofduty.com και σαν name να βάλεις το nick σου απο εκεί απο όσο ξέρω...

Το callofduty.com όμως τώρα είναι down for maintenance...

Οπότε μπάλες...

Δημοσ.

μακάρι να είναι καλό guys, δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα η σειρά COD με εξαίρεση φυσικά το COD3..

Δημοσ.

μεσα στις επομενες ωρες μαλλον το eurogamer θα δωσει 20.000 κωδικους , οποιος προλαβει...

update : THERE´S NO CONFIRMED HOUR FOR THE START OF THE GIVEAWAY BUT IT WON´T BE BEFORE BEFORE 15.30 GMT (PM)

The giveaway will start at an unspecified time "later today". Most probably after 15.30 GMT to 18.30 GMT.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...