ni21kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα,εψαξα λιγο το forum και δεν νομιζω να βρηκα αυτο που ψαχνω...ο σκληρος μου λοιπον,ειναι χωρισμενος σε δυο partitions,κ θελω να τον κανω ενιαιο,εχω το partition manager αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη,θα μπορουσε καποιος να μου πει βημα βημα τι να κανω....?ευχαριστω!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πολυ ευκολα γινεται με το προγραμμα αυτο. Το κανεις διαγραφη αφου βεβαια εχεις σωσει οτι χρειαζεσαι απο αυτο και μετα με την επιλογη merge εννωνεις τα partition.
ni21kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πολυ ευκολα γινεται με το προγραμμα αυτο. Το κανεις διαγραφη αφου βεβαια εχεις σωσει οτι χρειαζεσαι απο αυτο και μετα με την επιλογη merge εννωνεις τα partition. Φιλε μου αυτο προσπαθω να κανω απο χθες,βαση...λογικης,αλλα οταν φτανω στο σημειο του merge,αναγνωριζει μονο τον c ως μοναδα που μπορει να ενωθει καπου αλλου.αν σε βοηθαει,ο d δεν εμφανιζεται ουτε στο μενου ''μοναδες σκληρων δισκων΄'.αυτο το partition απλα μου καταναλωνει 50gb νημης,χωρις να μπορω να αποθηκευσω κατι σ'αυτον...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σε παρομοια εικονα σαν την παρακατω δεν το βλεπεις πουθενα ??? Μηπως πρεπει να το κανεις active για να το δεις ???
ni21kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σε παρομοια εικονα σαν την παρακατω δεν το βλεπεις πουθενα ??? Μηπως πρεπει να το κανεις active για να το δεις ??? πως γινεται ενεργο?εγω δεν το εκανα ανενεργο παντως,στο προγραμμα αυτο φαινεται το partition,ειτε ως ntfs,ειτε ως free space,αναλογα με το τι πειραζω,αλλα οταν ανοιγω τον merge wizard,δεν μπορω να το επιλεξω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 πως γινεται ενεργο?εγω δεν το εκανα ανενεργο παντως,στο προγραμμα αυτο φαινεται το partition,ειτε ως ntfs,ειτε ως free space,αναλογα με το τι πειραζω,αλλα οταν ανοιγω τον merge wizard,δεν μπορω να το επιλεξω... Αφου το βλεπεις με δεξι κλικ πανω του δεν σου δινει τετοια επιλογη για make active , make logical κλπ ????
ni21kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 εχει επιλογη set active το menu του,αλλα δεν γινεται επιλογη.(φαινεται αχνα)
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 εχει επιλογη set active το menu του,αλλα δεν γινεται επιλογη.(φαινεται αχνα) Μαλλον πρεπει να προηγηθει κατι αλλο φιλε μου αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος μην σε παρω στον λαιμο μου.
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ..εγώ να το πιάσω από αλλού : ΓΙΑΤΙ θέλεις την ένωση ; Υπάρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ (καλός) λόγος ; Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι να έχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 partition, ειδικά όταν ο δίσκος έχει λειτουργικό απάνω (πες ότι χτυπάνε τα windows - μετά χρειάζεται να ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ τα αρχεία που δεν θέλεις να σβυστούν, ούτως ώστε να επανεγκαταστήσεις win). Διαίρει και σερφάριζε λοιπόν. Κάτι ξέρανε οι αρχαίοι.
ni21kos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 κ αυτο καλη ιδεα ειναι,αλλα να μπορω να αποθηκευω σ'αυτον,γιατι τωρα απλα μου πιανει χωρο...θα δω τι θα κανω,σας ευχαριστω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ..εγώ να το πιάσω από αλλού : ΓΙΑΤΙ θέλεις την ένωση ; Υπάρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ (καλός) λόγος ;Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι να έχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 partition, ειδικά όταν ο δίσκος έχει λειτουργικό απάνω (πες ότι χτυπάνε τα windows - μετά χρειάζεται να ΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ τα αρχεία που δεν θέλεις να σβυστούν, ούτως ώστε να επανεγκαταστήσεις win). Διαίρει και σερφάριζε λοιπόν. Κάτι ξέρανε οι αρχαίοι. Σε αυτο συμφωνω απολυτα !!!!! Εχω δυο εσωτερικους δισκους 500 και 300 γιγα και ειναι χωρισμενοι σε 3-4 κομματια ο καθενας. Σε ενα απο αυτα του δισκου που δεν εχει το λειτουργικο παιρνω image με το ghost το λειτουργικο μου και εχω γλυτωσει απο παρα πολλες δυσκολες στιγμες το format.
washcloud Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 κ αυτο καλη ιδεα ειναι,αλλα να μπορω να αποθηκευω σ'αυτον,γιατι τωρα απλα μου πιανει χωρο...θα δω τι θα κανω,σας ευχαριστω! ...ώπα, κάτσε, ΤΩΡΑ αν κατάλαβα καλά, το partition είναι μη προσβάσιμο (πλεόν, μετά τη χρήση του partition manager ) ; Αν δεν έχεις (που μάλλον δεν έχεις) αρχεία σε αυτό το partition, δοκίμασε αν φαίνεται μέσα από το disk management των Windows (my computer, manage, disk management) να του κάνεις διαγραφή, και μετά φορμάτ με δεξί κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.