Petrakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα insomniacs, Ενφιαφέρομαι να μάθω PHP - my SQL και ψάχνομαι για καποια σεμιναρια ώστε να αρχισω απο κάπου. Μην βιαστείτε να μου πείτε πως δεν μαθαίνεις έτσι -καλύτερα μόνος σου, συμφωνώ και εγώ, απλά τα σεμινάρια διαρκούν 1-1.5 μήνα, έχουν χαμηλό κόστος και θα μου δώσουν κάποιες βασικές αρχικές γνώσεις και μετά προχωράω μόνος μου κανονικά. Άσε που πιστεύω πως εμπλουτίζουν το βιογραφικό. Είμαι μεταξύ αυτών : http://www.eexi.gr/?q=node/1543 και http://www.hellenicbs.gr/articles_list.php?cid=21 Καμια πληροφορία για αυτά? Κάποιο άλλο ξέρετε?
alex2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Νομίζω τα είπες όλα από μόνος σου. Ναι μεν δεν μαθαίνεις έτσι αλλά έχεις κάτι παραπάνω στο βιογραφικό σου και με σχετικά καλή τιμή όπως βλέπω. Το μόνο που έχω να πω όσο αναφορά το τι θα μάθεις είναι ότι θα πάρεις τις βάσεις για να μάθεις κάτι παραπάνω. Αλλά κατά την άποψή μου, ειδικά το ζήτημα των ΒΔ θέλει ένα σεμινάριο από μόνο του έτσι ώστε να κατανοήσεις τις βασικές αρχές. Στον συγκεκριμένο τομέα δεν φτάνει να καταλάβεις πως να διαχειρίζεσαι ένα εργαλείο όπως η MySql αλλά να ξέρεις να σχεδιάζεις σωστά την βάση, πράγμα το οποίο το σεμινάριο δεν θα στο μάθει με τίποτα.
Petrakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 πολύ σωστά τα θέτεις, αλλά έχω σπουδάσει πληροφορική και ΒΔ, ξέρω να φτιάχνω ΒΔ σχεσιακές και μη. Απλά δεν έχω σπουδάσει / ασχληθεί με web design / web development με PHP kai mySQL και σε αυτό θέλω να επικεντρωθώ. πχ βασικα ερωτηαμτα SQL ξέρω να γραφω. Γιαυτό ρωτάω αν τα παραπανω σεμινάρια είναι γνωστά ή όχι και αν υπάρχουν κάποια άλλα. Για παραδειγμα, το ΕΕΧΙ εγώ δεν το ήξερα. έχει κάπιο κύρος ξέρει κανείς?Αυτοί που διδάσκουν είναι καθηγγητές πανεπιστημιου ασ πούμε? Το Hellenic Business School το έχω ακουστά αλλά απο διαφημισεις κυρίως οπότε δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς και με αυτο.
alex2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις σπουδάσει Πληροφορική τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να μάθεις και μόνος σου php. Οπότε το μόνο πλεονέκτημα των σεμιναρίων είναι η χρησιμότητα στο βιογραφικό σου. Οπότε καλά τα λες και θέλεις κάτι με ένα σχετικό κύρος......εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό, καλύτερα να πει κάποιος που να ξέρει αυτές τις σχολές.
fdragon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 καλημερα καποιος που δεν εχει σπουδάσει πληροφορική πως μπορει να κατανοήσει και να κανει σκριπτάκια?? να παω σε σχολή η να διαβάσω καποιο βιβλίο??? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.