Προς το περιεχόμενο

Ανάκτηση Δεδομένων

giorgos_rom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.. μου ρθε σημερα το καινουριο μου pc και ακομα δεν το πηρα εκανα μεγαλη βλακεια πήγα να κάνω format και καταλάθος διέγραψα τον εξωτερικό σκληρό δεν του κάνα format μονο delete partition και τώρα ζητάει διαμόρφωση. μπορώ να κάνω κάτι να τον επαναφέρω η πάνε όλα??? είχα τα πάντα εκεί μέσα..

Δημοσ.

Τα δεδομένα σου ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να έπαθαν κάτι... το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τον καλύτερο τρόπο να τα επαναφέρεις... σίγουρα θα καταφέρεις να τα πάρεις με ένα πρόγραμμα όπως το easy recovery εγκαθηστόντας το και σκανάρωντας τον δίσκο σε έναν άλλο υπολογηστή αλλά έχω την εντύπωση ότι θα χαθούν τα ονόματα τους δλδ θα σου λεει lostfile5.exe ξέρω γω...μέχρι να σου πει κάποιος τι πρόγραμμα να χρησιμοποι΄σεις για καλύτερο απλά μην συνδέεις τον δίσκο στο pc και έχεις απόλειαδεδομένων..

Δημοσ.

getdataback χρησιμοποιω εγω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Αν το επιλεξεις διαλεξε σωστη εκδοση αναλογα με το συστημα αρχειων που ειχες, δλδ ntfs ή fat32

Δημοσ.

..μην προλαβαίνετε να τον οδηγήσετε σε file recovery, διότι

Α)...ΔΕΝ έχει κάνει διαμόρφωση (φορμάτ)

Β)...χρειάζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλα 400 ελεύθερα Gb για να κάνει την ανάκτηση. Τα έχει ; Btw θα του πάρει και ΩΡΕΣ. Κι αν κάνει καμμιά πατάτα και καταφέρει να γράψει πάνω στον δίσκο απ΄τον οποίο πάει ν' ανακτήσει;

giorgos_rom , ΛΟΓΙΚΑ το Test Disk που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ θα σου κάνει τη δουλειά μέσα σε 1-2 λεπτά κι ένα restart. Διάβασε το link από προηγούμενο thread που επίσης παρέθεσα.

(κι ΑΝ τελικά χρειαστείς file recovery πρόγραμμα, καν' το με το Active File Recovery. Μόνο καφέ που δεν ψήνει)

Δημοσ.

Αυτό το προγραμματάκι δουλεύει και σε στιγμιαίες διαγραφές; Διέγραψα καταλάθος (μαζί με άλλα) ένα φάκελο 5 gb, με Shift+Del... Τι να χρησιμοποιήσω;

-----Προστέθηκε 16/10/2008 στις 08 : 26 : 22-----

Άκυρο, έβγαλα άκρη με το undelete! Πολύ καλό και γρήγορο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...