jeanthira7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Hello, πριν 20 ημέρες έβαλα connex με router ένα Bautek και ουσιαστικά έχω φτιάξει ένα δίκτυο υπολογιστών (4-5 η/υ). Το θέμα είναι πως έχω και 1 DVR (σύστημα καμερών) το οποίο λειτουργεί και ως server αλλά δεν ξέρω: 1. Πώς να το βάλω στο δίκτυο του Conn-X για να μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος μέσω ADSL. 2. Να παίρνει dynamic IP όπως και τα pc στο δίκτυό μου... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ???
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ενα τετοιο συστημα που εχω δει για να το δω απο μακρια απλα htan σε ενα pc το συστημα με της καμερες το pc ειχε καρφωτα ip για να μπορω να κανω port forward της θυρες που επρεπε και μετα με dyndns το εβλεπα απεξω.τωρα κατι παραπανω δεν ξερω για τοdvd που εχεις τι κανει αν του δινεις ip πως συνδεεται κτλ κτλ.
jeanthira7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ενα τετοιο συστημα που εχω δει για να το δω απο μακρια απλα htan σε ενα pc το συστημα με της καμερες το pc ειχε καρφωτα ip για να μπορω να κανω port forward της θυρες που επρεπε και μετα με dyndns το εβλεπα απεξω.τωρα κατι παραπανω δεν ξερω για τοdvd που εχεις τι κανει αν του δινεις ip πως συνδεεται κτλ κτλ. Το μηχάνημα το έκανα να τραβάει ip από το CONN-X αυτόματα....Δηλαδή έχει τη δική του εσωτερική ip ΄(192.168.......) Το θέμα είναι τώρα τι πρέπει να κάνω ώστε να βγαίνει στο internet το μηχάνημα... Πώς δηλαδή όταν από ένα άλλο pc θα πατάω την ip του, αντί να με βγάζει στο modem να με πάει κατευθείαν στην κονσόλα καμερών...?
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 http://www.portforward.com θα κανεις port forward τις θυρες που θελουν οι καμερες και θα τις κανεις port forward στην ip που εχει παρει το μηχανημα.αν την δωσεις και καρφωτα την Ip στο μηχανημα ακομα καλυτερα.απλα θα πρεπει να ξερεις τι ip εχει παρει τουλαχιστον.ποιες θυρες ειναι δεν ξερω να σου πω.μονο ετσι θα το βλεπεις απεξω.το εχω κανει δηλαδη αυτο που λες αλλα μου ειχαν πει ποιες θυρες θελει και το μηχανημα ηταν κανονικο pc με καμερες και της βλεπεις απο παντου.και με dyndns δεν χριαζεται να ξερεις καν την ip.
jeanthira7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν, επανέρχομαι μετά από καιρό στο θέμα μας... Μέσω των οδηγών για bautek έκανα port forward την port 80 και αφού έβαλα την εξωτερική ip:80 και είδα ότι έμπαινα στο router είπα να την αλλάξω στο DVR και να βάλω port:81.Πάλι όμως δεν μπορώ να μπω απ' έξω. Σας δίνω τις ρυθμίσεις που μου λέει το DVR. Μπορείτε να βοηθήσετε?
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 στο dvr εβαλες port 81 γιατι εγω βλεπω 8000?β.τι εταιρεια εχεις?το firewall του ρουτερ ειναι κλειστο?αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.to port forward Θα γινει στην Ip της καμερας η του server δεν ξερω τι απο τα 2 ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.