Προς το περιεχόμενο

kmplayer .mkv problem

ducatirulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι drivers που εχω πανω ειναι οι 8.53.00 και ειναι οι πιο καινουριοι συμβατοι γι'αυτη την καρτα,συμφωνα με την sapphire.

Τους coreavc τους ειχα δοκιμασει αλλα δεν εκαναν κατι με το kmplayer.

Πριν κανω οποιεσδηποτε ρυθισεις σχετικα με το dxva support εγκατεστησα τον media player classic home cinema και πλεον τα αρχεια παιζουν κανονικα με αυτον και η cpu δεν ξεπερναει το 15%!!! :-D:-D:-D:-D

Αν και δεν εχω κανει πολλες δοκιμες ακομα και με αλλα αρχεια θελω να πιστευω οτι δεν θα αντιμετωπισω αλλο προβλημα.

Ο kmplayer παραμενει αλυτο μυστηριο, που θα παει...!

Ευχαριστω για την βοηθεια και...βλεπουμε!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχω και γω ενα παρομοιο προβλημα με το Km player kai ta mkv.Ενω μεχρι πριν 2 μερες εβλεπα ολα τα Mkv στο Km player,ξαφνικα οταν βαζω να παιξω ενα mkv lagaρει τρελα τωρα η εικονα και ο ηχος ειναι out of sync.Οταν βαλω το ιδιο αρχειο να παιξει με wmp και media player classic,θα παιξουν κανονικα.Εκανα απεγκατασταση το km και ξανα εγκατασταση αλλα και παλι τιποτα καθως τα ιδια προβληματα παραμενουν και μονο στα mkv υπαρχουν.Ειναι πολυ περιεργο διοτι δεν πειραξα απολυτως τιποτα και ξαφνικα σταματησε πριν 2 μερες να τα αναπαραγει σωστα

Δημοσ.
Παιδια εχω και γω ενα παρομοιο προβλημα με το Km player kai ta mkv.Ενω μεχρι πριν 2 μερες εβλεπα ολα τα Mkv στο Km player,ξαφνικα οταν βαζω να παιξω ενα mkv lagaρει τρελα τωρα η εικονα και ο ηχος ειναι out of sync.Οταν βαλω το ιδιο αρχειο να παιξει με wmp και media player classic,θα παιξουν κανονικα.Εκανα απεγκατασταση το km και ξανα εγκατασταση αλλα και παλι τιποτα καθως τα ιδια προβληματα παραμενουν και μονο στα mkv υπαρχουν.Ειναι πολυ περιεργο διοτι δεν πειραξα απολυτως τιποτα και ξαφνικα σταματησε πριν 2 μερες να τα αναπαραγει σωστα

Κατά πάσα πιθανότητα είσαι κι εσύ θύμα από codecs conflict.

Αφαίρεσε ότι codecs έχεις προσθέσει ή μπήκαν μόνοι τους με κάποιο πρόγραμμα και ξαναβάλε μόνο αυτούς που χρησιμοποιείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...