manost Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Θέλω να κάνω μία online αγορά, αλλά η ΜΟΝΗ δυνατότητα πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα. Έχω μία prepaid, στην οποία φόρτωσα το απαιτούμενο ποσό. Γνωρίζετε αν η παραγγελία θα προχωρήσει κανονικά (δεν ολοκλήρωσα τα βήματα της, γιατί φοβήθηκα); Και αν ναι, θα είναι ίδια η διαδικασία, όπως με το αν θα μπορούσα να παραγγείλω μέσω PAYPAL (δηλαδή όχι extra χρεώσεις κτλ);
kfyros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ανακάλυψες τον τροχό ??? Τι φοβήθηκες ? Να τσεκάρεις ότι το κατάστημα που θα κάνεις την αγορά είναι σοβαρό. Μόνο αυτό χρειάζεται. Κατά τα άλλα, δεν σε χρεώνουν τίποτα άλλο , εκτός αν αγοράσεις σε ξένο νόμισμα (πχ δολλάριο), οπότε χρεώνεσαι (από την κάρτα σου) μια πολύ μικρή προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος. Την prepaid δεν την δέχονται όλοι. Αν δεν την δέχεται θα σου την απορρίψει στο τελικό confirmation της πληρωμής.
manost Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Φοβήθηκα κυρίως το γεγονός ότι είναι prepaid. Mέχρι τώρα τα 'καταστήματα' είχαν να κάνουν με το PAYPAL, οπότε κανένα πρόβλημα. Όσον αφορά το κατάστημα πιστεύω ότι είναι σοβαρό. Το online store της Ρεάλ. Απομένει να δω στο confirmation της πληρωμής, αν θα την δεχτούν. Ευχαριστώ.
arxaggelos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Τι κάρτα είναι? Εάν το κατάστημα που θα αγοράσεις δέχεται τον τύπο της κάρτας, είσαι ΟΚ. Πχ η Attica που έχω εγώ είναι Visa Electron, την παίρνουν όλα τα καταστήματα που δέχονται Visa. Έχω αγοράσει πολλές φορές, κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι ούτε καν χρεώνει τηνμετατροπή συναλλάγματος. Αρκεί όπως είπε κι ο φίλος το κατάστημα να είναι αξιόπιστο.
billadoid Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Αν είναι Visa τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 δε διάβασα όλα τα μυνήματα σας...αλλά πηρε το μάτι μου αυτό που είπες οτι φοβάσαι επειδή είναι prepaid...τι φοβάσαι?και πιο secure θα είσαι..... και τα χρήματα θα πάνε...και γω prepaid έχω για το internet...μη φοβάσαι τίποτα
manost Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Φοβήθηκα. Τρόπος του λέγειν, για τον εξής λόγο: Η prepaid δεν θεωρείται πιστωτική. Οπότε ο φόβος μου ήταν κυρίως για το αν θα τη δεχτούν ή θα χρεώσουν περισσότερο, γιατί για παραγγελίες εκτός Ιταλίας δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μάλλον το φοβήθηκα θα έπρεπε να βάλω σε "". Όπως και να έχει, η παρραγελία προχώρησε, δέχτηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα την prepaid visa.
kosmasgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εννοείται. Η χρεωστικές λειτουργούν όπως οι πιστωτικές. Γιαυτό τον λόγο βγήκαν αυτές οι κάρτες για να ψωνίζουμε στο ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.