Προς το περιεχόμενο

Κατάργηση των δωρεάν βιβλίων στα Πανεπιστήμια;

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχυει αυτό που ακούγεται ότι φέτος δεν θα δοθούν δωρεάν βιβλία στα ελληνικά πανεπιστήμια;

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι οι καθηγητές θα προτείνουν μια βιβλιογραφία και οι φοιτητές αντίστοιχα θα επιλέγουν ένα βιβλίο από εκεί, το οποίο θα παίρνουν δωρεάν. Αλλά μόνο ένα.

Δημοσ.
Νομίζω ότι οι καθηγητές θα προτείνουν μια βιβλιογραφία και οι φοιτητές αντίστοιχα θα επιλέγουν ένα βιβλίο από εκεί, το οποίο θα παίρνουν δωρεάν. Αλλά μόνο ένα.

Και μετά απο 2-3 μήνες θα το πάρουμε, ίδη έχουμε αρχίσει να βγάζουμε φωτοτυπίες...

Δημοσ.

2/2 Λάθη! 100% αστοχία!

Τα βιβλία δίνονται δωρεάν και υπάρχει δυνατότητα να λάβει ο φοιτητής 2 βιβλία για ένα μάθημα. Είναι επιλογή του καθηγητή αυτό αν και δεν το κάνει μεγάλο ποσοστό από αυτούς.

Δημοσ.

Ναι, ενώ όταν μοιράζανε 5-6 για το κάθε μάθημα, τα δίνανε μετά τις δηλώσεις των μαθημάτων. :rolleyes:

εντιτ, φίλος, είπα ΝΟΜΙΖΩ.-

Δημοσ.

ΟΚ, σορρυ ε, ντάξει δεν πήρα κεφάλια!

Η καθυστέρηση των βιβλίων δεν είναι και τόσο τραγική μωρέ.Νοέμβρης είναι ένας λογικός μήνας για να πάρεις βιβλία.Από κει και κάτω όμως αρχίζει και ωριμάζει το κακό.

Δημοσ.

Καλομαθημένοι και οι καθηγητές, μιας και αρκετοί από αυτούς στα δωρεάν βιβλία έχουν και το δικό τους ή του δικού τους, ακόμη και hardcopy μιας και νιάζονται για την οικονομία της χώρας και του παιδείας...

Δημοσ.
υποθέτω ότι ειρωνεύεσαι

καθολου. εγω παντως δεν μοιραζω τις γνωσεις μου χωρις να πληρωθω ουτε μαθενω τπτ χωρις να εχω πληρωσει. εχω ενα καθηγητη στο πανεπιστημιο που το λεει καθαρα. ειστε οι πελατες εχετε πληρωσει για να μαθετε αρα καντε μου οσες ερωτησεις θελετε. με πληρωνετε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...