Προς το περιεχόμενο

τα παιδια της αφρικης και οχι μονο

emporiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου πρωτα εχουν πιει το αιμα του κοσμου οι γιαπιδες του χρηματιστηριου και των τραπεζων τωρα θελουν να τους ξαναπληρωσουμε για να σωθουν και να μπορεσουν να μας ξαναπιουν το αιμα.φανταστειται ολοι οι ισχυροι του πλανητη που πρασπαθουν να σωσουν τη λαιμαργια καποιων ποσο γρηγορα θα μπορουσαν να σωσουν τα παιδια της αφρικης και ολου του κοσμου απο τη πεινα και τη μιζερια.οχι οτι και ο απλος κοσμος δεν εχει ευθυνες.λιγες αλλα εχουμε ολοι.εμεις τσακωνομαστε αν το φιφα η το προ ειναι καλυτερο.θα αντεχαμε να αλλαζαμε θεσεις με αυτα τα παιδια μονο για 5 λεπτα μιας ημερας?

Δημοσ.

και γω στην κοσμαρα μου ημουν ωσπου διαβασα ενα αρθρο σχετικα με το σχεδιο ενισχυσης των 700 δισ δολ οτι με 50 δισ η φτωχεια μειωνεται στο μισοκαι εκει αναρωτηθηκα εμεις οι υπολοιποι τι κανουμε

Δημοσ.

Καλά KWSN_Men μην κολλάς στα συγκεκριμένα 700, μπορούν να βρεθούν πχ αν κάποιος αγοράσει 10 πολεμικά αεροσκάφη λιγότερα (όχι ότι θα γίνει, λέμε τώρα).

Προσωπικά όμως πιστεύω ότι 50 δις δεν φτάνουν ούτε για το 1/4 της φτώχειας. Δεν έχω Link ούτε απτές αποδείξεις για να το στηρίξω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήταν τόσο απλό πρόβλημα θα είχε λυθεί τόσα χρόνια. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο φραγκοφονιάδες τα "κεφάλια" για να μην μπορούν να μαζέψουν 50 δις να απαλλάξουν το πλανήτη από την φτώχια.

Δημοσ.

Με 50δις εννοειται οτι δεν θα απαλλασοταν ο πλανητης απο τη φτωχεια απλως για κανα χρονο θα υπηρχε ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και ισως νερο για τα παιδακια της Αφρικης. Ημιμετρα δηλαδη.

Δημοσ.

μειωνεται σχεδον στο μισο η πεινα και η φτωχεια με 50 δισ το χρονο αλλα το θεμα ειναι με τη συμπεριφορα τους,με το που αρχισαν να χανονται τα φραγκα αρχισαν τα συμβουλια και τα συνεδρια να δουν τι θα κανουν ενω με τη πεινα και τη φτωχεια κανουν πως δεν υπαρχει.στην AIG με το που πηραν το δανειο εκει που ηταν για φουντο αρχισαν οι διακοπες και τα spa στα θερετρα

Δημοσ.

Ώπα τοις, έχεις πολλά δίκια σε αυτό που λες αλλά στο τελευταίο μέρος το χάλασες όταν μιλάς για θέρετρα και spa. Το ότι αντιμετωπίζουμε κρίση τώρα και ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να σπαταληθούν τρελά λεφτά για να σωθεί το "σύστημα", δεν έχει σχέση με την φτώχεια και την ανισοκατανομή πλούτου γενικότερα που υπήρχε, υπάρχει και μάλλον θα υπάρχει και στο μέλλον.

Εξακολουθώ να βρίσκω πάντως το ποσό μη ρεαλιστικό (δεν ξέρω γιατί μου φαίνεται ελάχιστο)

Δημοσ.

Το θέμα της φτώχειας και ειδικά της Αφρικής είναι άλλο σενάριο...

οι Αμερικάνοι τους έστελναν γάλα και παπούτσια...( ω ναι, τρελές λύσεις) και εμείς, οι Ρώσοι κλπ τους κάναμε γεωτρήσεις / δρόμους και τους δίναμε νερό...

Είχα γνωρίσει έναν Έλληνα εργοδηγό που είχε εργαστεί σε διάφορες χώρες τις Αφρικής...

Άμα ήθελαν θα έλυναν πολλά προβλήματα σχετικά εύκολα.

Δημοσ.

Υπαρχουν και χειρότερα.Σκεψου τι τραβηξαν οι νεγροι που ειχαν μεταφερει στην αμερικη παλια,σκεψου τους αντιχριστιανους στο μεσαιωνα που τους εβγαζαν τα ζωτικα οργανα ή σκεψου τι τραβηξαν οι εβραιοι απο τον Χιτλερ...Αυτη η φραση για αυτους που λες ταιριάζει γαντι.Και εμεις τα ζωα γκρινιαζουμε που ζουμε σε αυτη την κοινωνια αντι να κανουμε τουμπες απο τη χαρα που δεν γεννηθηκαμε σε καμια Αφρικη:rolleyes:

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχουν τα παιδάκια της γειτονιάς σας, εγώ ανακατεύομαι όταν διαβάζω υποκρισίες για τα παιδάκια της Αφρικής. Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι είμαστε όλοι Αμερικάνοι. Περιττό να ψάχνουμε τον φταίχτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...