Προς το περιεχόμενο

Raidsonic IB-NAS4220-B για seeding???

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχει κανένας το εν λόγω μηχανηματάκι?

Σκέφτομαι να το αγοράσω μπας και ξαναβρώ τον ύπνο μου!Το pc μου είναι δίπλα στο κρεββάτι μου και μένει 24/7 για seeding!

Το e-shop το έχει 149 ευρώ ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801638 )!

Σκληροί δίσκοι υπάρχουν 2 (1 250 SataII & 1 320 SataII) οπότε δεν χρειάζονται επιπλέον λεφτά για σκληρούς.

Θα το πετάξω πάνω στο rooter που είναι 100αρι και όταν έχω λεφτά θα πάρω και ένα switchaki 1000αρι.

Ποια η γνώμη σας?

Βοηθείστε παιδιά γιατί λεφτά υπάρχουν ελάχιστα (φοιτηταριό) και δεν θα ήθελα να τα κλαίω μετά!:cry:

Δημοσ.

Θα πάρει ip από το router και εφόσον έχει bit-torrent client θα το αφήνω 24/7 να κατεβάζει - ανεβάζει και το pc θα μένει κλειστό.

Καταναλώνει περίπου 12 watt για τις λειτουργίες του και ~8-10 έκαστος ο κάθε σκληρός, δηλαδή ένα σύνολο της τάξης των 32 watt maximum που είναι πολύ πιο κάτω από τα περίπου 350+ watt που καίει το pc όταν είναι ανοιχτό!

Δημοσ.

Στακαμαν!!!!

Αυτό ρωτάω και εγώ!

Θέλω να δώ εάν το έχει κάποιος, το έχει δοκιμάσει και μας συμβουλεύσει εάν αξίζει τα 150 ευρώ ή όχι!

Μπορεί να έχει ένα κάρο limitations και drawbacks και εν τέλει να μην αξίζει!

Επίσης αυτό που ξέρω 100% είναι ότι πρέπει να αμοίξεις το pc για να δείς τι κανέι το μηχανηματάκι!

Δημοσ.

Το gigabit το switch τι να το κάνεις στο σπίτι ??

Ευελπιστείς ότι κάποτε θα αποκτήσεις gigabit σύνδεση στο internet ?? :P

Ένα linux φοράει πάνω , δεν είναι και τόσο σπουδαίο. Πολλά τέτοια έχουν βγει .

Εγώ θα ψαχνόμουνα και για κάτι φθηνότερο (σε κανένα skroutz κλπ.)

Δημοσ.
Το gigabit το switch τι να το κάνεις στο σπίτι ??

Ευελπιστείς ότι κάποτε θα αποκτήσεις gigabit σύνδεση στο internet ?? :P

Ένα linux φοράει πάνω , δεν είναι και τόσο σπουδαίο. Πολλά τέτοια έχουν βγει .

Εγώ θα ψαχνόμουνα και για κάτι φθηνότερο (σε κανένα skroutz κλπ.)

Για να μεταφέρω πιο γρήγορα τα αρχεία στο pc μου ίσως?

Δείξε μου ένα από αυτά τα πολλά που να έχει bit torrent client ή να μπορείς να του περάσεις εσύ έναν bit torrent client και το οποίο θα έιναι στην λογική τιμή των 150 ευρώ!

Το θέμα είναι ο client να υποστηρίζεται και απο τα αντίστοιχα site και να έχει και τα βασικά settings!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...