stelrp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ψάχνω ένα τρόπο να κάνω ειδική επικόλληση και συγκεκτριμένα την επιλογή που σου δίνει το WORD στο ειδικό πλαίσιο διαλόγου κάτω κάτω : "μη μορφοποιημένο κείμενο UNICODE". Ο λόγος είναι ότι κάνω πολλά copy-paste από διάφορες πηγές και κουβαλάνε μαζί τους την δική τους μορφοποίηση. Για να μην χάνω χρόνο μετά το CTRL-V να αλλάζω την μορφοποίηση της εισαγωγής σε αυτή που έχει το υπόλοιπο δικό μου κείμενο, κάνω Ειδική Επικόλληση. Το πρόβλημα είναι ότι η ειδική επικόλληση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΡΙΣΩ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΕΝΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ? π.χ. Shift+Ctrl+V ? για να εμφανιστεί το ειδικό πλαίσιο διαλόγου ? Μήπως υπάρχει απευθείας συντόμευση και δεν είναι γνωστή ? Πολλές φορές κάνω επικόλληση το κείμενο πρώτα στο Notepad και μετά στο WORD για να ΧΑΘΕΙ η μορφοποίηση και να πάρει default αυτή του κειμένου μου.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 To alt-ctrl-v δεν σου κάνει ; ειναι η συντόμευση για το special paste.
stelrp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 OXI Δυστυχώς δεν παίζει ! Έχω Office 2003 Pro me SP3 (tou office) σε WINXP SP3. Σε σένα σε ποια έκδοση Οffice ΄παίζει ? το Ctrl+Alt+V
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Office 2007. οταν παταω το ctrl+alt+v μου εμφανιζει ενα παραθυρο που λεει paste as και εχει τρεις επιλογες 1.unformatted text , 2. html format 3.Unformatted unicode text, επιλεγεις και πατας οκ. Δεν ξερω αν σου ειναι ευχρηστο ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.