Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη Ψυκτρα/Προβλημα Ψυκτρας

Deathy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα μου σηκωνει πολλη θερμοκρασια φτανει 65c με την στοκ ψυκτρα οταν παω στα 2.88 Mhz λετε να ειναι τοσο μουφα και να μην κανει καλη ψυξη?

Τωρα απο τις aftermarket ψυκτρες ποια ειναι η καλυτερη και ποια εχει τη μικροτερη βαση για να χωρεσει στην mobo μου επειδη εχει κατι συστηματα ψυξης απο τη μανα της και δεν χωρανε μεγαλυτερες ψυκτρες

ακουσα για την thermalright 120 extreme αλλα αντε να την χωρεσεις ειναι και passive ψυκτρα!

εκανα update το bios σε ενα beta και εβαλα το τελευταιο tweaker.. αλλα δεν εκανα τιποτα απο αυτο

αλλα εκανα απο το bios εβαλα να παει 20% overclock οταν εχει πολυ stress ο υπολογιστης και τωρα με παει στους 85c!!!!!!!!AKATEBATA τι συνβαινει;;;;;;;;;;

εχω idle στους 62c οταν πριν ειχα στους 43c!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ola kala εκανα downgrade το bios και εβαλα το προηγουμενο tweaker ευτυχως τωρα πηγα στα 2.976 Mhz και θερμοκρασιες στους 63c - 65c αλλα πρεπει να δω τι εχουνε κανει με την ψυκτρα γιατι ξερω οτι δεν βαζουνε αρκετη κολλα εσεις παιδια με στοκ ψυκτρα ποσους βαθμους ανεβαζετε;

το σημαντικοτερο ξεχασα τωρα που ειναι στα 3 Ghz μου κανει συνεχεια lagspikes για περιπου 2-4 δευτερολεπτα ξερει κανεις που οφειλεται?

• Super Moderators
Δημοσ.

η Thermalright Ultra 120 Extreme δεν είναι απαραίτητα passive...παίρνει 120αρι ανεμιστήρα

αν δεν έχεις G0 Q6600 αλλά Β3 αναβάζει πραγματικά μεγάλες θερμοκρασίες

πάντως καλύτερα να πάρεις aftermarket cooler...αν δεν χωράει η Thermalright υπάρχουν και άλλες πολύ καλές σε μικρότερες διαστάσεις

Δημοσ.

G0 εχω αλλα ανεβαζει τωρα τρελες θερμοκρασιες και χωρις OC το γαμιδι!

με εχει σταθερα στα 60c σε full load και με πεταει στα 62c οταν κανω 15% overclock και δεν ειναι πως δεν εχω καλο αερα μεσα...δεν ξερω μπορει να φταιει το bios εκανα downgrade απο ενα beta bios που με πηγαινε στους 70c++ οποτε δεν ξερω τι να πω...:shock:

να τ'αφησω ετσι οπως ειναι;;;

θελω να ρωτησω κανονικα δεν επρεπε να με παει πολυ παραπανω σχεδον 2.8Ghz ανεβαζω και παει 2 βαθμους συν γιατι ειναι χωρις overclocking στους 60c?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...