kostakiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 δεν ανοιξα προηγουμενως θεμα γιατι βρηκα τοπικ παρομοια,αλλα δεν ειχα καμια απαντηση..οποτε ανοιγω καινουργιο.. ειμαι αναμεσα στον HP PAVILION DV5-1030EV,ACER ASPIRE 5930G και το TOSHIBA SATELLITE A300-1EG... το θελω για γενικη χρηση,ιδιαιτερα ιντερνετ,μουσικη και λιγο gaming..+καλη υποστηριξη,καλο service και μη γινει καμια στραβη και εχω προβλημα με drivers κ δε τους βρισκω πουθενα.. σε σχεση με το HP PAVILION DV5-1030EV που εχω σχεδον καταληξει..τα αλλα 2 εχουν εξισου αρκετα καλα χαρακτηριστικα ..με τη διαφορα της τιμης(μικροτερη).. TOSHIBA SATELLITE A300-1EG(100? λιγοτερα για,2ghz,μικροτερη κατα 1γιγα μνημη,καρτα ΑΤΙ HD3470 ,και harman kardon ηχεια+camera 1,3 mp) και ACER ASPIRE 5930G (60? λιγοτερα για,2.26ghz,μη υπαρξη bt και παραπανω 1γιγα μνημη) αυτα συγκριτικα παντα και τα 2 με τον HP PAVILION DV5-1030EV θελω την γνωμη σας..ευχαριστω!
sintalkas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εγώ λέω να πάρεις τον ΗΡ που φαίνεται και πολύ δυνατός και πολύ φτηνός...για τα λεφτά του.Είναι ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα για έναν φοιτητή και σου έρχεται και πολύ φτηνό όσο για τα acer αν και τώρα τελευταία είναι πολύ αξιόπιστα θα σου πρότεινα να μην τα αγοράζεις εκτος αν στα χαρακτηριστικά του δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο και φυσικά αν τελικά το πάρεις ,αγόρασε και μια επέκταση εγγύησης(acer)...
sarakinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παρότι θα με ψηλο κράξουν κάποια παιδιά του forum εγώ θα σου προτίνω τον Acer..έχω δύο acer τον 5720 και τον 5920g (τον αγόρασα με το πρόγραμμα Δες την ψηφιακά πριν καμια βδομάδα). Και σε καλές τιμές,και καλά χαρακτηριστικά,και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.... Ακούγονται πολλά πάντως για το service τους για το οποίο δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη μιας και ποτέ δεν το χρειάστηκα... Πάντως η άποψή μου είναι να πάρεις τον Αcer...Εκτός και αν είσαι επιφυλαχτικός για το θέμα του service τους...
kirdou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Tο συγκεκριμενο HP μου φαινεται αρκετα καλο αλλα κανει για παιχνιδια;πχ με κανα crisis θα εχει προβλημα;
kostakiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εγώ λέω να πάρεις τον ΗΡ που φαίνεται και πολύ δυνατός και πολύ φτηνός...για τα λεφτά του.Είναι ένα αξιοπρεπέστατο μηχάνημα για έναν φοιτητή και σου έρχεται και πολύ φτηνό όσο για τα acer αν και τώρα τελευταία είναι πολύ αξιόπιστα θα σου πρότεινα να μην τα αγοράζεις εκτος αν στα χαρακτηριστικά του δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο και φυσικά αν τελικά το πάρεις ,αγόρασε και μια επέκταση εγγύησης(acer)... με το προγραμμα 'δες την ψηφιακα' ..η διαφορα απο αν τον παρω σκετο ειναι στην εγγυηση εχει 2 χρονια εναντι του 1 ετους που προφανως θα χει αν το επαιρνα ετσι.. Παρότι θα με ψηλο κράξουν κάποια παιδιά του forum εγώ θα σου προτίνω τον Acer..έχω δύο acer τον 5720 και τον 5920g (τον αγόρασα με το πρόγραμμα Δες την ψηφιακά πριν καμια βδομάδα).Και σε καλές τιμές,και καλά χαρακτηριστικά,και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.... Ακούγονται πολλά πάντως για το service τους για το οποίο δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη μιας και ποτέ δεν το χρειάστηκα... Πάντως η άποψή μου είναι να πάρεις τον Αcer...Εκτός και αν είσαι επιφυλαχτικός για το θέμα του service τους... οντως φιλε,ειμαι επιφιλακτικος..κολαω γτ στην αγορα κ του προηγουμενου λαπτοπ ακομα λεγανε για τα σερβις κτλ οτι δεν ηταν καθολου καλα..αλλα τελευταια διαβασα απο δω κ απο κει..οτι ειχαν τεραστια βελτιωση σε αυτο το θεμα..τωρα δεν ξερω..δεν με βοηθατε ιδιαιτερα παντως το acer το βλεπω σαν 3η επιλογη..απλα απο εταιρια σε εταιρια,αυτα ανταγονιζονται το ενα με το αλλο..
Alfie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 εγω πιστευω οτι ο acer ειναι αρκετα καλος για τα λεφτα του, αλλα αν εχεις τη δυνατοτητα να ξοδεψεις λιγο περισσοτερα για να παρεις τον hp, αξιζει τον κοπο. Παντως, για να ειμαι ειλικρινης αν μου εθετες το διλημμα acer ή hp (μιλαω για τα συγκεκριμενα μοντελα που αναφερεις) θα προτιμουσα να ξαναψαξω και να βρω κι αλλες εναλλακτικες, δλδ δεν θα το σκεφτομουν καν για τον acer.
sfakattack Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θα διαφωνήσω ρητά.Οι καιροί αλλάζουν.Έχω ήδη παραγγείλει τον 5930 και τον περιμένω από μέρα σε μέρα.Έψαξα λίγο και στα ξένα φόρουμ και δεν είδα ούτε ένα παράπονο σε αντίθεση με τον HP.Ενα πράγμα δεν θέλουν και δεν μπορούν να αποδεχτούν κάποιοι εδώ μέσα.Ότι οι διαφορές μεταξύ των μαρκών είναι πολύ μικρές.Οπότε πρέπει κάθε φορά να βρίσκεις την πλέον συμφέρουσα αγορά.Είναι εντελώς ανόητο να πληρώνεις 300-400-500 ευρώ παραπάνω έτσι ώστε ΑΝ και ΟΠΟΤΕ έχεις πρόβλημα με το λαπτοπ να έχει καλό σέρβις ας πούμε.Έτσι όπως αναπτύσσεται η τεχνολογία στο τομέα αυτό πλέον και με τις τιμές να πέφτουν συνεχώς πρέπει να παίρνεις το μηχάνημα που σου προσφέρει τα περισσότερα.Για αυτό πήρα το 5930.Στην τιμή του δεν έχει αντίπαλο.Είτε κάποιοι θέλουν να το παραδεχτούν είτε όχι.Και επειδή το είδα και από κοντά πριν το πάρω,από θέμα ποιότητας σκίζει.Συμπέρασμα, μην είστε κολλημένοι σε κάποιες ιδέες ,ιδιαίτερα αν δεν έχετε ιδία εμπειρία. Πάρε το 5930 φίλε μου,εγώ αύριο μεθαύριο θα το έχω ήδη στα χέρια μου
kostakiss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 μπορεις να δωσεις καποιο λινκ γιατι εκανα ανζητηση και μετα το 5930g εχει διαφορα στα υπολοιπα νουμερα..και μου εβγαλε 3 διαφορετικα μοντελα..ευχαριστω!
nick_csd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 πιο τραγικο service απο την hp στην Ελλαδα δεν υπαρχει, ακομα και η acer καλυτερο εχει
apetros1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα...Νομίζω οτι η to HP έχει σαφώς καλύτερη πρόταση αφού η 8600 cpu είναι αρκετά ανώτερη από την 8400. Εγώ δεν έχω πειστεί ακόμη ότι τα Windows κάνουνε fully utilised τα 4GB (δες το σχετικό άρθρο http://support.microsoft.com/kb/929605). Σχετικά με το service της HP έγω όσες φορές το χρειάστηκα ήταν άψογο. Είναι σημαντικό να μπορεί να καταλάβει κανεις ότι τα παράπονα είναι αναλογικά των πωλήσεων και οι πιο πολλοί παραπονιούνται στα forums για εκτυπωτές χαμηλής αξίας που χάλασαν μετά από 2-3 χρόνια και το κόστος επισκευής είναι ασύμφορο...καμμία σχέση δηλαδή με τα Notebooks...
sfakattack Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 kostakkis έχει τρία διαφορετικά μοντέλα το 5930.Το μόνο που διαφέρει σε όλα είναι η CPU. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907367 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907352 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907416 Εγώ παρήγγειλα το πρώτο.Ήμουν σε δίλημμα για το ποιο να επιλέξω αλλά τελικά πήρα το πρώτο.Με 590ευρώ (+400 από την επιδότηση) παίρνω ένα μηχάνημα με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στα παιχνίδια που θέλω να παίζω στο λαπτοπάκι μου.Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.