Προς το περιεχόμενο

Φθηνο πολυμηχανημα

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αδερφια, απο ποιοτητα εκτυπωσης/σκαναρισμα δεν ψαχνω τιποτα ιδιαιτερο,πιο πολυ μαλλον μετρανε οι ταχυτητα,features(οθονη,εκτυπωση εμπρος πισω κτλ),κοστος χρησης,να μην τρωει χαζα κολληματα με την συνδεση του Pc και η δυνατοτητα να βαζω μη γνησια μελανια χωρις μπερδεματα.

Οποτε εαν δεν θελετε να προσθεσετε κατι αλλο, εχουμε(με σειρα προτιμησης):

Epson Stylus SX105 63ε

CANON PIXMA MP210 57ε

Epson Stylus DX4450 53ε

HP Photosmart C4340 All-in-One 49ε

Για να ειμαι ειλικρινεις ειχα σαν πρωτη επιλογη mp210 μιας και εχει προταθει αρκετες φορες στο φορουμ αλλα μολις τωρα πετυχα τον sx105(ειναι καινουργειο μοντελο?) ,θεωρητικα ειναι αρκετα γρηγορος,φαινετε να εχει οθονη και μου "καθετε" καλα κ στο ματι..

Απο εκει και περα ο dx4450 ειναι οικονομικος και εχει ξεχωριστα μελανια και σαν τελευταια επιλογη μενει ο c4340.Hp πολυμηχανηματα εχουν περασει αρκετα απο τα χερια μου:1205,1310,1315 και προσφατα εχω δουλεψει εναν c4480.

Σαν ποιοτητα εκτυπωσης/σκαναρισμα/ταχυτητα/κατασκευη δεν με εχουν αφησει απογοητευμενο(προφανως κανω πολυ βασικα πραγματα..) αλλα βρισκω το software της hp βαρυ και με αρκετα bugs.Τελος ο c4480 δεν μου δεχετε ξαναγεμισμενα μελανια(apo cartridge world) και εχω διαβασει οτι η καινουργια σειρα 4χχχ της hp εχει αρκετα θεματακια με τα μη γνησια μελανια...

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων...

Υ.Γ Εαν εχετε προχειρο κανενα λινκ με reviews θα ηταν καλοδεχουμενο.

Edit:Mαλλον π@παριζοντε εκει στο multirama...Η φωτο του sx105 πρεπει να ειναι απο αλλο πολυμηχανημα(χωρις οθονη και με την προηγουμενη "γραμμη" της epson).

Δημοσ.

εμπειρια εχω μονο απο το Hp και μπορω να πω οτι σαν εκτυπωτης δουλευει αψογα σε σχεση με αλλους 2 που εχω.σκανερ μετριο σε ποιοτητα και ταχυτητα, αντιγραφη με καλη ταχυτητα αλλα λιγες επιλογες απο το μενου πανω στο μηχανημα.

Το καλο του ειναι οτι ειναι και φαξ μαζι και γι αυτο το λογο το πηρα με την προσφορα του conn-x παλια.

Εχει πολυ καλα αναλωσιμα σε σημειο να μην κοιτας συμβατα.

Τωρα για το λογισμικο ναι ειναι μεγαλο αλλα οχι βαρυ.Δεν εχω παρατηρησει bug αν και το εχω σζαν σκανερ πολυ.Αξιζει τα λεφτα του.

Να επισημανω οτι μεσα στο κουτι εχει δυστυχως αθλια μελανακια 5ml μαυρο και 3,5 Ml εγχρωμο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...