poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 ... και πως θα το δω αυτο ? η νετονε λεει οτι απο την στιγμη που δουλευει το τηλεφωνο, το μοντεμ ειναι οκ. εχει βαση αυτο ??? α.απο το interface toy router στο status..β ντροπη να το λεει αυτο η netone.αυτο το λεει μονο ο οτε και μονο αυτος εχει αυτο το δικαιοωμα.χερω ποσο εχει βαση? ειναι σαν να σου λεω το αμαξι εχει ροδες οποτε ναι πηγαινει.
koykos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 εψαξα να βρω κατι στο ρουτερ για το margin αλλα τιποτα. οταν κοβεται το δικτυο, εναν ελεγχο που εχει τρο ρουτερ μου τον βγαζει προβληματικο. ποτε δειχνει προβλημα στο dns1,με ανανεωση δειχνει προβλημα στο dns2 etc. χαρακτηριστικο ειναι οτι το κανει το νεο μοντεμ που πηρα απο την νετονε (ασυρματο) το οποιο ενεργοποιησα οταν πηρα το λαπτοπ.αρα,κολαει να φταει αυτο τουλαχιστον χρονικα. εχω φυγει εντελως απο τον οτε. μια τελευταια παρατηρηση που ισως να ακουγεται ασημαντη ισως και οχι.το κλακαζ το παθαινω παντα απογευματινες ωρες μετα τις 6.σημερα για παραδειγμα μια φορα συνεβει στισ 18.45 χτες εφυγα απο το σπιτι στις 18.20 και οταν γυρισα στις 7.30 το βρηκα κομμενο. μπορει να ειναι τυχαιο μπορει και οχι. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω αλλο μοντεμ παρα μονο της νετονε κ δυστυχως εχω μονο το ασυρματο.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 για δοκιμη ενα αλλο ρουτερ θα ηταν καλη φαση.εχω δει κατι παρομοιο μονο το απογευμα γινοταν αλλα τελικα με ενα speedtouch ηταν πιο σταθερα τα πραγματα.
koykos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 speedtouch της thomson εχω.αντε να τους πεισεις να σου στειλουν αλλο για δοκιμη.με βλεπω να την βγαζω με επανεκιννησεις.αυριο ισως δοκιμασω επανεγκαταση αν και το εχω κανει ηδη μια φορα.μου ειπαν απο νετονε στο τελευταιο τηλ οτι μπορει να φταει η συνδεσμολογια, τα βαρελακια στην πριζα και ο αναδρομος ερμης.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 οχι πριζακια με πυκνωτη(βαρελακια).β αμα μπεις 192.168.1.254 και μετα πας broadband connection και adsl kai meta details βλεπεις το margin απο command prompt το βλεπεις telnet 192.168.1.254 και μετα username Administrator και μετα adsl info και enter
koykos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 πηγα εκει που μου ειπες και βλεπω... Uptime: 0 days, 14:14:53 Modulation: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 780 / 4.079 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 472,74 / 326,01 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 23,5 / 45,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,0 / 12,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 FEC Errors (Up/Down): 3 / 43.203 CRC Errors (Up/Down): 1 / 636 HEC Errors (Up/Down): 0 / 569 καταλαβαινεις κατι ? θα το κανω και οταν μου παρουσιαστει το προβλημα σκεφτηκα μηπως απο την στιγμη που εξακολουθει να γραφει 'τοπικη συνδεση και internet' κατω δεξια οταν παρουσιαζεται το προβλημα,μηπως η αιτια δεν ειναι απο το μοντεμ στο 'ιντερνετ' αλλα απο το computer στο μοντεμ. κατι τετοιο εχω αρχισει να πιστευω
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 ενταξει η γρμαμη σου κλειδωνει χαμηλα αλλα εχει και 45 attenuation εκτος αν εχεις παρει πακετο των 4mbit.το margin ειναι λογικο.ξανακαντο αυτο την στιγμη που θα εχεις προβλημα μια δυο φορες να δεις αν θα αλλαξει κατι στο margin ειδικα στο down.
koykos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 η αληθεια ειναι οτι οι γνωσεις μου δεν φτανουν τοσο μακρια για να καταλαβω τι παιζει με την συνδεση.απο την νετονε τα ριξανε στην συνδεσμολογια,οτι ειμαι μακρια απο το κουτι κλπ αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο.το πρωι που διεκοπει παλι, προσπαθησα να μπω στο site του μοντεμ και δεν ανοιγε ουτε εκεινο ! αυτο νομιζω μας οδηγει οτι το προβλημα οφειλεται στο οτι για καποιο λογο, χανεται η επαφη του μοντεμ με το computer.το αστειο ειναι οτι μετα απο 3' και χωρις να πειραξω τιποτα,ολα επανηλθαν (χωρις επανεκιννηση).μπορει να φαινεται μικρο το προβλημα αλλα οταν παιζω online με κρεμαει. καποια στιγμη θα απεγκαταστησω την καρτα δικτυου και θα την εγκαταστησω ξανα μηπως και φταιει αυτο. σε ευχαριστω κ παλι για τις προσπαθειες.
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 οπως τα ειπες.κατι με ροθτερ και pc.δοκιμασε με ενα pc μονο
koykos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 χτες το βραδυ κοπηκε η συνδεση και στο λαπτοπ και οταν μπηκα στην σελιδα του μοντεμ μου εβγαλε disabled !!! ετσι απο μονο του. οποτε το πακεταρω και το σουταρω πισω στην νετονε. αντε να δουμε
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 disable πουεβγαλε?ειχε σβησει κανα λαμπακι internet η dsl?βλεπω να μην ειναι το ρουτερ αλλα θα δεικξει.το πολυ να στο στειλουν πισω.για αυτο ειπαμε δοκιμασε με αλλο
koykos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 εχει αρχισει να μου δινει στα νευρα το ολο θεμα. ξαφνικα κοπηκε το ιντερνετ στο λαπτοπ οταν το χρησιμοποιουσε η γυναικα μου.την αλλη μερα που το ανοιξα δεν ειχε καθολου ιντερνετ.καμμια σχεση με το προβλημα που εχω εγω στον desktop.μπαινω στις ρυθμισεις και βλεπω wireless disabled !!!. Για να μην κανω βιαστικες κινησεις θα το κρατησω μεχρι να μου ξαναβγαλει προβλημα το λαπτοπ,και τοτε το στελνω.ειναι χαρακτηριστικο ομως οτι στο μτορρεντ καπου καπου μου βγαζει τις θυρες κλειστες και πρεπει να τις ξανα-ανοιξω.μπορει ολα να ειναι τυχαια ?? τουλαχιστον να αποκλεισω την περιπτωση του μοντεμ. περιμενω το δευτερο χτυπημα ............. -----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 07 : 54 : 11----- Ξερω οτι σε εχω ζαλίσει λιγο αλλα σημερα παρατηρησα το εξης που ισως βοηθησει εσενα να καταλαβεις τι παιζει. Οταν κοπηκε η συνδεση ( στον explorer εντελως, στο mtorrent σταδιακα) ανοιξα τον internet explorer και πατησα 'διαγνωση του προβληματος.' Εβγαλε ενα παραθυρο που εγραφε: 'Δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τον προσαρμογεα ταδε(homepage μου) και απο κατω σαν μόνη επιλογη 'Επαναφορα του προσαρμογεα δικτυου [Τοπικη Συνδεση ]' παταω εκει πανω, βγαζει ενα παραθυρο 'ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ' και σε 5' sec επανερχεται !! Βοηθάει ή να φυτεψω καμμια γλαστρα στο ATX ??
poulinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 απλα για καποιο λογο το Pc εχασε ip και με το renew που ξανακανες συνδεθηκε.σαν να εχασε το ασυρματο.
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 δεν ξερω τι να πω.δοκιμη με αλλο ροτυτερ θα εκανα πρωτα απο ολα γιατι τα Pc να φταινε ολα δυσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.