Αδμιν Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Με middle-click το νέο tab ανοίγει στο backround. Δεν μπορώ να βρώ το "λεπτομέρειες->εμφάνιση" στη προσωπική γραμμή. Όταν κάνω δεξί κλικ εμφανίζει ένα μενού "Searches" και "Customize". Κάποια άλλη ιδέα;
_tasos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Οκ, κάτι κατάφερα. Αυτό που έκανα είναι σε κάθε bookmark που θέλω να κάνω δεξί κλικ και να επιλέγω "show on personal bar", και αυτά τα bookmarks εμφανίζονται στο personal bar. Αν και όχι ότι καλύτερο είμαστε οκ μέχρι εδώ. Τώρα έστω ότι έχω έναν φάκελο με bookmarks και ο οποίος φαίνεται στο personal bar. Πως μπορώ με ένα click να τα ανοίξω όλα μαζί; Το middle click δεν δουλεύει..
Αδμιν Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Οκ, κάτι κατάφερα. Αυτό που έκανα είναι σε κάθε bookmark που θέλω να κάνω δεξί κλικ και να επιλέγω "show on personal bar", και αυτά τα bookmarks εμφανίζονται στο personal bar. Αν και όχι ότι καλύτερο είμαστε οκ μέχρι εδώ. Τώρα έστω ότι έχω έναν φάκελο με bookmarks και ο οποίος φαίνεται στο personal bar. Πως μπορώ με ένα click να τα ανοίξω όλα μαζί; Το middle click δεν δουλεύει.. Αν κατάλαβα καλά τι ζητας. Click στο φάκελο και Open All Items
_tasos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Αν κατάλαβα καλά τι ζητας. Click στο φάκελο και Open All Items Ακριβώς αυτό φίλε αδμιν! Αυτό που θέλω είναι να έχω αυτή τη λειτουργία με ένα κλικ και όχι με δύο! Και ναι, μπορείς να με πεις ψείρα..
Αδμιν Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ακριβώς αυτό φίλε αδμιν! Αυτό που θέλω είναι να έχω αυτή τη λειτουργία με ένα κλικ και όχι με δύο! Και ναι, μπορείς να με πεις ψείρα.. Φτιάξε ένα bookmark με URL το NICKNAME του φακέλου (το ορίζεις στις Ιδιότητες του φακέλου).
Freakster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Το windows media player plugin (απαραίτητο π.χ. στη σελίδα http://live24.gr/ ) δεν λέει να λειτουργήσει με τίποτα. Το εγκατέστησα, του δείχνω που είναι και το μόνο που βλέπω είναι αυτό any clues?
_tasos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Φτιάξε ένα bookmark με URL το NICKNAME του φακέλου (το ορίζεις στις Ιδιότητες του φακέλου). Και ναι, δουλεύει!! Από σήμερα χρησιμοποιώ Opera λοιπόν!
Freakster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Καλή τύχη.. Μια μέρα το άντεξα..Παλιά βέβαια δε βαριόμουν τόσο εύκολα και το είχα κρατήσει ένα εξάμηνο. Αλλά σύγχρονος browser σε μια φάση στο youtube χτύπησε 200+ μνήμη και κόλλησε το σύμπαν, είναι απαράδεκτο. Ακόμα να φτιάξουν την συμπεριφορά του με flash περιεχόμενο. Βάλε και τα διάφορα προβλήματα (μια ώρα να ψάχνω πως θα παίξει το win media player μέσω του opera) και τέλος η απόκριση του που μου φαίνεται choppy σε σχέση με το firefox.. bb
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ http://www.opera.com/support/search/view/434/ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Windows Media Player plug-in. Προσωπικά σε εμένα αυτά τα κολλήματα δεν τα κάνει. Ευτυχώς, γιατί μου τα κάνει ο Firefox και δεν θα είχα άλλη εναλλακτική!
giorgosa5 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 για μενα δεν υπαρχη καλυτερος,απο οταν τον εβαλα στο pc δεν μπορεσα να τον αποχωρηστο ξανα.
Freakster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Thanx για τις οδηγίες αλλά τις προσπάθησα χτες εκατό φορές. Δεν ήθελε να παίξει με τίποτα.
Αδμιν Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Είχα την εντύπωση ότι οι εποχές που ο Opera είχε προβλήματα με το Flash και το Media Streaming τελείωσαν... Εδώ Adobe Flash 10 και MPlayer Plugin χωρίς κανένα πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα